|
Post by konstantinf on Oct 13, 2023 11:30:46 GMT 2
Πολύ προσεγμένη η τοποθέτηση των χαλκομανιών Σπύρο και το σύνολο εντυπωσιακό. Όσο για την διαφορά στα κόκκινα, με τον κατάλληλο φωτισμό στις φωτογραφίες δεν θα φαίνεται τίποτα. Θα το φέρεις στην έκθεση;
|
|
|
Post by nasosampa on Oct 13, 2023 12:07:57 GMT 2
Ωραία έστρωσαν τα Decals Σπύρο, καλό μέλωμα με το βερνίκι τώρα!
|
|
|
Post by ViL27 on Oct 13, 2023 12:53:11 GMT 2
Κωνσταντίνε και Νάσο σας ευχαριστώ! Το μελωμα κλασσικά θα κρύψει λίγο τη διαφορά στο κόκκινο😉 Κωνσταντίνε δεν ξέρω καν αν θα το έχω τελειώσει μέχρι τότε αλλά δεν έχω και σκοπό να συμμετέχω στην έκθεση,καλά καλά δεν έχω εμφανιστεί ούτε σαν επισκέπτης τόσα χρόνια,αν και φέτος πιθανόν να αλλάξει αυτό.Θα δούμε ανάλογα την ορεξη
|
|
|
Post by alex78 on Oct 17, 2023 14:47:52 GMT 2
Δυστυχως το color match των κόκκινων χαλκομανιων με τον πίσω προφυλακτήρα δεν ήταν τόσο πετυχημένο,αλλά έκανα την βλακεία να τον κολλήσω πριν ξεκινήσω τα decals οπότε δεν μπορούσα να διορθώσω μετά.
Μικρό το κακό Σπύρο,μη χολοσκάς φίλε, εξάλλου μια χαρά τα κατάφερες, άσε που όταν κλείσει και μπεί βιτρίνα δεν θα φαίνεται τίποτα.
|
|
|
Post by ViL27 on Oct 17, 2023 22:09:18 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Oct 18, 2023 0:04:37 GMT 2
Το βερνίκωμα, ως είθισται στα μοντέλα σου, άρτιο. Το λέρωμα στο σασί καλό, αν και νομίζω θέλει να εξασκηθείς με την τεχνική αυτή περισσότερο. Αλήθεια πώς το έκανες?
|
|
|
Post by ViL27 on Oct 18, 2023 7:15:55 GMT 2
Το βερνίκι ίσως έπεσε πιο "παχύ" απ' ότι το ήθελα,καθώς έλεγα να αποφύγω το γυαλισμα εδώ.Θα το σκεφτώ. Το πάτωμα λερώθηκε με 3 διαφορετικά panel liners της Tamiya.Εχεις κάτι στο νου σου για το πάτωμα? Καλημερα
|
|
|
Post by konstantinf on Oct 18, 2023 7:43:58 GMT 2
Αργία μήτηρ πάσης κακίας, Σπύρο... Γιατί ν' αποφύγεις το γυάλισμα; Όπως και να 'χει, ωραίο φαίνεται, αν λάβει κανείς υπ' όψη και την ταχύτητα της κατασκευής... Καλά τελειώματα!
|
|
|
Post by ViL27 on Oct 18, 2023 8:37:44 GMT 2
Καλημέρα Κωνσταντίνε! Το γυάλισμα θα ήθελα να το αποφύγω για 3 λόγους,1ος και προφανής η ταχύτητα,ειδικά στην συγκεκριμένη κατασκευή που την χρησιμοποιώ για να βελτιώσω το time efficiency των εργασιών μου.Προσωπικα το γυάλισμα(με το χέρι πάντα) μπορεί να μου φάει γύρω στις 5 ώρες καθαρες 2ος είναι ότι το γυάλισμα δημιουργεί γρατσουνιές που ναι μεν δεν φαίνονται πολύ αλλά δύσκολα εξαλείφονται και τελείως και 3ον ότι πάντα ελοχευει κίνδυνος να φας το βερνίκι,ειδικά στις ακμές
|
|
|
Post by alex78 on Oct 18, 2023 12:52:44 GMT 2
Το πάτωμα λερώθηκε με 3 διαφορετικά panel liners της Tamiya.Εχεις κάτι στο νου σου για το πάτωμα?
Όχι, και εγώ θα πήγαινα σε κάποιο panel lines ή κάποιο αραιωμένο μαύρο χρώμα. Άλλοι πάλι θα χρησιμοποιούσαν λάδια, αλλά προσωπικά δεν τα έχω δοκιμάσει.
Το σχόλιό μου είχε να κάνει ότι δείχνει κάπως ''τραχύ'' και κάπως υπερβολικό, όπως και να έχει πάντως του πάει.
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 19, 2023 19:17:37 GMT 2
Ωραίος και γρήγορος. Στα θετικά παρατήρησα, το πολύ καλύτερο κόψιμο των χαλκομανιών μέσα στα πάνελ. Πάμε για το εσωτερικό τώρα;
|
|
|
Post by ViL27 on Oct 20, 2023 11:36:48 GMT 2
Ωραίος και γρήγορος. Στα θετικά παρατήρησα, το πολύ καλύτερο κόψιμο των χαλκομανιών μέσα στα πάνελ. Πάμε για το εσωτερικό τώρα; Παντα με απασχολεί να γίνει το σωστότερο κόψιμο στις χαλκομανιες Γιώργο και ψάχνω κάθε φορά τον ιδανικό τρόπο! Το εσωτερικό είναι ήδη έτοιμο. Απλά θα καθυστερήσω λιγο τα κλεισίματα διότι και θα λείψω μερικές μέρες,και πρέπει να σκρατσαρω ένα κομμάτι που με κάποιο τρόπο έχασα... Καλημέρα και καλό ΣΚ
|
|
|
Post by Φάνης on Oct 20, 2023 17:20:48 GMT 2
Πολύ όμορφες οι εργασίες Σπύρο, ειδικά με τις χαλκομανίες. Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by ViL27 on Oct 20, 2023 20:31:41 GMT 2
Πολύ όμορφες οι εργασίες Σπύρο, ειδικά με τις χαλκομανίες. Καλή συνέχεια! Ευχαριστώ Φανή!Οι χαλκομανιες της Beemax είναι πολύ υψηλού επιπέδου,από τις καλύτερες που έχω δοκιμάσει,ίσως μαζί με της Belkits. Καλό ΣΚ!
|
|
|
Post by jokersat on Oct 21, 2023 0:52:30 GMT 2
Πολύ ωραία κατασκευή!!! Με προσεγμένη δουλειά
|
|
|
Post by alex78 on Oct 21, 2023 15:01:06 GMT 2
Πολύ ωραία η υφή τιμονιού - καθίσματος Σπύρο. Επίσης μου άρεσε η απόδοση της ''ταλαιπωρημένης'' λαμαρίνας στο πάτωμα, (εν αντιθέσει με την ένστασή μου στο εξωτερικό σασί που είχα διατυπώσει σε προηγούμενο σχόλιο μου). Αλλά και οι ζώνες έρχονται και κάθονται πολύ φυσικά και ρεαλιστικά. Γενικά μου αρέσει πολύ η δουλειά σου, καλή συνέχεια.
|
|