|
Post by alex78 on Sept 12, 2023 12:19:57 GMT 2
Πολύ ωραία προχωράει Ηλία, το βάψιμο και η εφαρμογή των χαλκομανιών εξαιρετικά, καλή συνέχεια.
|
|
|
Post by Φάνης on Sept 13, 2023 5:38:33 GMT 2
Καλημέρα Ηλία, Λογικά κάποιο πρόβλημα υπάρχει με το μπουκάλι της Ακ primer. Εγώ χρησιμοποιώ Mr Surfacer 1200 και 1500 (white, grey ή black ανα περίσταση), αραιωμένο με Mr Leveling Thinner (70% Thinner, 30% Αστάρι), ψεκάζονται 3-4 ελαφρά χέρια (τρίβοντας μεταξύ χεριών αν χρειαστεί) σε 20-25 PSI. Προσωπικά πιστεύω είναι το καλύτερο αστάρι για την δουλειά μας. Οι χαλκομανίες φαίνονται μια χαρά! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by palatlok-ilias on Sept 16, 2023 10:36:48 GMT 2
Alex- Fanis ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Πως κατάφερα και δούλεψα παρασκευή βράδυ ακόμα δεν το κατάλαβα. Το σώμα απο τα τζάμια με ταλαιπώρησε αρκετά.Κάκιστη εφαρμογή που στο τέλος άφησε ένα σκαλάκι στο μπροστινό τμήμα.Το κάλυψα με το decal του παμπριζ.Τέλος πάντων. Με το panel line της tamiya τόνισα κάποιες γραμμώσεις. Στην συνέχεια έχω να κάνω τα χρώμια στα παράθυρα και στις τάπες καυσίμου. Ξέχασα να σας πω οτι είχα ρίξει πριν 3 μέρες και το γυαλιστερό βερνίκι της tamiya.(αλοιφές δεν θα τολμήσω προς το παρόν) ΥΓ1 .αγόρασα τα αστάρια MR.SURFACER της mr hobby και βρήκα την υγειά μου. ΥΓ 2.στον πάγκο άρχισε να φαίνεται η 962.
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 16, 2023 12:54:31 GMT 2
Μια χαρά είναι Ηλία, μπράβο. Καλή επιλογή το MR.SURFACER.
Περιμένουμε τις φώτο στα ολοκληρωμένα. Επίσης την 962, μπορείς να την φτιάξεις στο GB. Θα σου δώσει ο Άλεξ, σχετικές οδηγίες αν χρειαστείς.
|
|
minas
Kart Driver
|
Post by minas on Sept 22, 2023 13:45:59 GMT 2
Συγχαρητήρια για την ολοκλήρωση Ηλία, το βάψιμο και γενικώς το μοντέλο φαίνεται πολύ ωραίο.
Μία μικρή λεπτομέρεια αν θέλεις να προσθέσεις, να βάψεις ασημί τις κλειδαριές πάνω στο καπό, έτσι για να φανεί πιο αληθοφανές, αλλά κι έτσι να το αφήσεις μια χαρά είναι
Καλό ΣΚ & καλή συνέχεια στο επόμενο !!!!
|
|
|
Post by palatlok-ilias on Sept 22, 2023 19:53:25 GMT 2
Μηνά έχεις δίκιο. Εχω λίγες λεπτομέρειες ακόμα.Τάπες για το καύσιμο,μεταλλικά σιρίτια στα παράθυρα και τέλος τις ασφάλειες στο καπό. Θα ακολουθήσουν απο εβδομάδα οι τελικές φωτό μιας και το ΣΚ πνίγομαι στην δουλειά. Παραθέτω και δυο φωτογραφίες απο το διαδίκτυο που φαίνεται η διαφορά στον κινητήρα που προανέφερα σε αρχικό ποστ.
|
|
|
Post by konstantinf on Sept 23, 2023 11:22:33 GMT 2
Ωραίο το βάψιμο Ηλία, κι οι χαλκομανίες κάθισαν μια χαρά! Τα λάστιχα στα τζάμια πεντακάθαρα. Καλά τελειώματα!
|
|