|
Post by alex78 on Jul 7, 2023 21:30:11 GMT 2
Να 'μαστε και πάλι μαζί μετά από αρκετό καιρό με ένα πολύ όμορφο κατ' εμέ αμάξι βελτιωμένο από τον φημισμένο οίκο Koening Το κιτ είναι το πρό 35ετίας της Fujimi, τίμιο, curbside με ωραία λεπτομέρεια.
Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες.
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 8, 2023 8:27:41 GMT 2
Πολύ ενδιαφέρον και ιδιαίτερο θέμα, Άλεξ. Καλή επιτυχία
|
|
|
Post by alex78 on Jul 8, 2023 15:48:13 GMT 2
Ευχαριστώ Γιώργο, έχεις κάποια χρωματική προτίμηση να μου προτείνεις?
|
|
|
Post by nektarios on Jul 8, 2023 20:26:20 GMT 2
Πολύ όμορφο! Καλή επιτυχία κι από μένα, φίλε! Μας έλειψε η παρουσία σου... 🙂
|
|
|
Post by alex78 on Jul 8, 2023 22:14:57 GMT 2
Να 'σαι καλά Νεκτάριε, δύσκολη περίοδος με σημάδια ανάκαμψης ωστόσο τελευταία.
|
|
|
Post by ViL27 on Jul 9, 2023 0:16:56 GMT 2
Εμένα ασχημουτσικο μου φαίνεται ρε παιδιά! Καλή επιτυχία Αλεξη
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 9, 2023 12:38:33 GMT 2
Εμένα ασχημουτσικο μου φαίνεται ρε παιδιά! Είναι αλλά αυτή είναι η ομορφιά του... Ευχαριστώ Γιώργο, έχεις κάποια χρωματική προτίμηση να μου προτείνεις? Άλεξ κόκκινο και μαύρο είναι τα πιο κλασσικά χρώματα στα Koening Specials. Αλλά και κίτρινο με χρυσές τις BBS στο κέντρο θα μου άρεσε. Ψάχνοντας λίγο μου άρεσε και η μαύρη με την κόκκινη "ίσαλο γραμμή" ή εναλλακτικά ο ίδιος συνδυασμός με λευκό όμως αντί για μαύρο. gtsupreme.com/koenig-porsche-911-turbo-road-runner-80/Καλή επιτυχία και πάλι
|
|
|
Post by alex78 on Jul 10, 2023 11:50:37 GMT 2
Εμένα ασχημουτσικο μου φαίνεται ρε παιδιά! Καλή επιτυχία Αλεξη Γούστα είναι αυτά Σπύρο, σε μια δεκαετία που κυριαρχούσαν οι ακμές (Countach, Testarossa κλπ), οι κσμπύλες της 911 αποτέλεσε κάτι φοτουριστικό και ποθητό για πολλούς. Σ' ευχαριστώ. Άλεξ κόκκινο και μαύρο είναι τα πιο κλασσικά χρώματα στα Koening Specials. Αλλά και κίτρινο με χρυσές τις BBS στο κέντρο θα μου άρεσε. Ψάχνοντας λίγο μου άρεσε και η μαύρη με την κόκκινη "ίσαλο γραμμή" ή εναλλακτικά ο ίδιος συνδυασμός με λευκό όμως αντί για μαύρο. gtsupreme.com/koenig-porsche-911-turbo-road-runner-80/Καλή επιτυχία και πάλι Οι διχρωμίες δεν με συγκίνησαν ιδιαίτερα Γιώργο..... Αντιθέτως το ασημί μου έκανε ένα κλικ μπορώ να πώ ..... Σ' ευχαριστώ.
|
|