|
Post by kyriakos on Jun 29, 2023 21:51:26 GMT 2
|
|
|
Post by kyriakos on Jun 29, 2023 21:56:20 GMT 2
|
|
|
Post by thierry on Jun 29, 2023 21:59:15 GMT 2
bon
|
|
|
Post by konstantinf on Jun 30, 2023 7:49:05 GMT 2
Μπράβο Κυριάκο πολύ ωραία και καθαρή δουλειά! Ανοίγει το καπό να φαίνεται ο κινητήρας; Η μόνη μου παρατήρηση έχει να κάνει με το εσωτερικό: Θα προτιμούσα ένα ισχυρότερο κοντράστ (ίσως σκούρο μπλε) με το γαλάζιο της καρότσας. Και πάλι
|
|
|
Post by kyriakos on Jun 30, 2023 11:08:12 GMT 2
|
|
|
Post by kyriakos on Jun 30, 2023 11:09:42 GMT 2
Μπράβο Κυριάκο πολύ ωραία και καθαρή δουλειά! Ανοίγει το καπό να φαίνεται ο κινητήρας; Η μόνη μου παρατήρηση έχει να κάνει με το εσωτερικό: Θα προτιμούσα ένα ισχυρότερο κοντράστ (ίσως σκούρο μπλε) με το γαλάζιο της καρότσας. Και πάλι Ευχαριστώ φίλε μου να είσαι καλα! ανοίγει ναι κ φαίνεται πολύ ωραία μεσα, για το εσωτερικό δεκτή η παρατήρηση
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 30, 2023 11:24:36 GMT 2
Κυριάκο πολύ δυνατό το εργαλείο μπράβο φίλε! Και εγώ το ίδιο φτιάχνω τώρα,έχεις κάποια συμβουλή,κάτι άξιο αναφοράς σε σχέση με το Κιτ?
|
|
|
Post by kyriakos on Jun 30, 2023 11:55:44 GMT 2
Κυριάκο πολύ δυνατό το εργαλείο μπράβο φίλε! Και εγώ το ίδιο φτιάχνω τώρα,έχεις κάποια συμβουλή,κάτι άξιο αναφοράς σε σχέση με το Κιτ? Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! εύχομαι όλα καλά να πάνε κ σε σενα, τώρα σε οτι αφορά το κιτ δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα σε κανένα σημείο είναι άψογο σαν κιτ φίλε μου
|
|
minas
Kart Driver
|
Post by minas on Jun 30, 2023 13:19:19 GMT 2
Μπορώ να πω ότι ο συνδυασμός μπλε αμαξώματος και κίτρινης δαγκάνας είναι πολύ δυνατός και ένας από τους αγαπημένους μου. Η μόνη παρατήρηση που έχω να κάνω (που μπορεί απλά να μου φαίνεται μέσω των φωτογραφιών) είναι ότι θα ήθελα να είναι λίγο πιο ματ τα μπλε parts στο σαλόνι όπως το τιμόνι και τα καθίσματα, να μην γυαλίζουν δηλαδή όσο το εξωτερικό, ίσως με ένα ματ βερνίκι θα φαινόντουσαν πιο καλά. Εκτός από αυτό όλα τα άλλα μπορώ να πω ότι είναι πολύ ωραία.
Ποιό μπλε χρησιμοποίησες για το εξωτερικό ;
Καλή συνέχεια στις κατασκευές σου και καλό ΠΣΚ !!!
|
|
|
Post by kyriakos on Jun 30, 2023 18:38:05 GMT 2
Μπορώ να πω ότι ο συνδυασμός μπλε αμαξώματος και κίτρινης δαγκάνας είναι πολύ δυνατός και ένας από τους αγαπημένους μου. Η μόνη παρατήρηση που έχω να κάνω (που μπορεί απλά να μου φαίνεται μέσω των φωτογραφιών) είναι ότι θα ήθελα να είναι λίγο πιο ματ τα μπλε parts στο σαλόνι όπως το τιμόνι και τα καθίσματα, να μην γυαλίζουν δηλαδή όσο το εξωτερικό, ίσως με ένα ματ βερνίκι θα φαινόντουσαν πιο καλά. Εκτός από αυτό όλα τα άλλα μπορώ να πω ότι είναι πολύ ωραία.
Ποιό μπλε χρησιμοποίησες για το εξωτερικό ;
Καλή συνέχεια στις κατασκευές σου και καλό ΠΣΚ !!! Γεια σου φίλε μου κ ευχαριστώ!η παρατήρηση σου είναι σωστή είναι κατι που κ εμένα με προβλημάτισε κ δεν το σκέφτηκα για ματ βερνίκι αν θα τα έκανε πιο ματ..το μπλε που χρησιμοποίησα ειναι το sky blue τις tamiya κ εβαλα κ λίγο λευκό για να βγει ακομα πιο ανοιχτό
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 1, 2023 8:12:26 GMT 2
Καλημέρα, Κυριάκο. Νομίζω το καλύτερο φινίρισμα που μας έχεις δείξει. Περιμένουμε την ανάρτηση στα ολοκληρωμένα
|
|
|
Post by kyriakos on Jul 1, 2023 10:00:36 GMT 2
Καλημέρα, Κυριάκο. Νομίζω το καλύτερο φινίρισμα που μας έχεις δείξει. Περιμένουμε την ανάρτηση στα ολοκληρωμένα Ευχαριστώ πολύ φίλε μου πάντα η γνώμη σου μετράει ιδιαίτερα...
|
|
|
Post by nikostheo on Jul 25, 2023 18:04:21 GMT 2
Blue on blue ενώ σαν ιδέα ακούγεται άσχημη κατ εμέ, είναι πάρα πολύ ιδιαίτερο και όμορφο!
|
|
|
Post by kyriakos on Jul 31, 2023 6:52:51 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου να είσαι καλα!!
|
|