|
Post by gtziaf on Aug 2, 2023 8:26:58 GMT 2
Αλέξ και Νεκ ευχαριστώ για τη στήριξη. Αλέξη, δεν έχει να κάνει με τον χρονικό περιορισμό, με δεδομένο ότι αφού έφτιαξα τις μάσκες, το τι χρώμα θα επέλεγα, είχε να κάνει με την επιλογή μου. Για τις μοκέτες, ήθελα να ξεφύγω λίγο από τα καφέ - ταμπά, που μου αρέσουν κι εμένα πολύ, λαμβάνοντας υπόψη ότι το 90% των πραγματικών 996 GT3 που είδα στο ίντερνετ, είχαν σκούρες γκρι ή μαύρες. Στα καθίσματα, απλά δεν μου αρέσουν αυτά τα κόκκινα κίτρινα δερμάτινα τμήματα και τα αποφεύγω. Νεκ, όντως οι επενδύσεις κάθισαν μια χαρά, κάτι το οποίο δεν περίμενα όταν αποφάσισα να το δοκιμάσω (να φανταστείς ότι είχα βάψει ήδη διχρωμία τα καθίσματα ), οπότε άξιζε η δοκιμή και θα αξιοποιηθεί ξανά στο μέλλον. Καλημέρα
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 2, 2023 17:01:31 GMT 2
Χωρίς πολλά - πολλά η 996 GT3, η πρώτη μου συμμετοχή στο αφιερωματικό στην Porsche GB ολοκληρώθηκε. Περισσότερες φώτο στη gallery του Group Build και τα completed του φόρουμ. Καλό απόγευμα
|
|
|
Post by Φάνης on Aug 3, 2023 8:13:06 GMT 2
Υπέροχη Γιώργο, Αλήθεια, παρόλη την βοήθεια του κίτρινου χρώματος του πλαστικού να σου δώσει την απόχρωση του κόκκινου που ήθελες, δεν υπάρχει φόβος να γίνει κάποιο μεγαλύτερο bleeding του κίτρινου σε διαφορά σημεία με την πάροδο του χρόνου. Καλημέρα!
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 3, 2023 8:58:48 GMT 2
Καλημέρα Φάνη, κι ευχαριστώ για τον σχολιασμό Αλήθεια, παρόλη την βοήθεια του κίτρινου χρώματος του πλαστικού να σου δώσει την απόχρωση του κόκκινου που ήθελες, δεν υπάρχει φόβος να γίνει κάποιο μεγαλύτερο bleeding του κίτρινου σε διαφορά σημεία με την πάροδο του χρόνου. Θεωρώ πως όχι, αλλά ένας λόγος που το δοκίμασα σε ένα απλό φθηνό μοντέλο, πριν το εφαρμόσω σε μελλοντικό hiroproject, ήταν αυτός. Ενημερωτικά, παλιότερα, πριν την εμφάνιση των dedicated χρωμάτων, έβαφαν με κίτρινο υπόστρωμα, της κόκκινες ducati, για να πετύχουν την απόχρωση.
|
|
|
Post by Φάνης on Aug 3, 2023 9:08:37 GMT 2
Ευχαριστώ Γιώργο. Δεν το ήξερα αυτό για τις Ducati. Θα το κρατήσω στην μνήμη μου ίσως κάπου μου χρειαστεί! Τα κίτρινα/κόκκινα πλαστικά όπως ξέρουμε δημιουργούν προβλήματα bleeding όταν χρειαστεί να βαφτούν με άλλο (διαφορετικό) χρώμα από πάνω, αλλά εδώ λογικά, όπως ανέφερες, το ένα βοηθάει /συμπληρώνει το άλλο και λογικά δεν θα υπάρξει πρόβλημα.
|
|