|
Post by gtziaf on Jun 13, 2023 19:53:03 GMT 2
|
|
|
Post by nektarios on Jun 13, 2023 20:46:46 GMT 2
Επιπλέον των εντυπωσιακών αγωνιστικών περγαμηνών, πρόκειται για την - κατά την άποψή μου - ομορφότερη αγωνιστική Porsche, τόσο σαν σχήμα όσο και σαν χρωματικός συνδυασμός! Το μοντέλο είναι επίσης πολύ προσεγμένο, το δε βάψιμο της απαιτητικής κόκκινης επιφάνειας υποδειγματικό! Με το καλό και στα επόμενα!
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 13, 2023 20:56:58 GMT 2
Πανεμορφο και πολύ γουρικο Γιώργο,μπράβο! Ειναι εντυπωσιακό πόσο εύκολα βγαίνουν πανέμορφα 24αρακια από τα χέρια σου,χωρίς ιδιαίτερο κόπο! Και του χρόνου με το καλό,με Porsche πάλι για το γουρι
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 14, 2023 8:11:42 GMT 2
Καλημέρα κύριοι, ευχαριστώ για τα σχόλια σας και κυρίως για τη συμμετοχή και την παρέα στο GB. Το μοντελάκι τώρα, έχει τόσα λάθη και παραλείψεις που εκνευρίστηκα με τον εαυτό μου κάποια στιγμή. Αλλά, έπρεπε να προχωρήσω και άλλα πράγματα μαζί, οπότε περιόρισα σημαντικά τον χρόνο ενασχόλησης μαζί του. Στο τέλος χάρηκα που ολοκληρώθηκε, ενθουσιάστηκα που ξανά έζησα τους λεμανίτικους ρυθμούς μοντελάροντας μέσα στη νύχτα την ώρα που η βροχή χτύπησε την πίστα και διατήρησα την παράδοση να ολοκληρώνω τα μοντέλα μου σε αυτό το GB. Και σίγουρα είναι μία όμορφη προσθήκη στη βιτρίνα ανάμεσα στις υπόλοιπες 11 λεμανίτικες κατασκευές. Να είστε καλά
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Jun 14, 2023 21:17:25 GMT 2
Όμορφη βγήκε Γιώργο πάρα τα τόσα λάθη που αναφέρεις. Στα δικά μου μάτια είναι άψογο και το φινίρισμα του εντυπωσιακό. Και εντός χρόνου βεβαίως βεβαίως!! 🙂
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 15, 2023 7:44:52 GMT 2
Καλημέρα, Αντώνη. Ευχαριστώ για το σχολιασμό. Και του χρόνου, φίλε μου
|
|
|
Post by alex78 on Jul 15, 2023 15:45:20 GMT 2
Ωραιότατο και ποιοτικό χωρίς εκπτώσεις.
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 15, 2023 17:08:49 GMT 2
Ωραιότατο και ποιοτικό χωρίς εκπτώσεις. Ευχαριστώ για τον σχολιασμό, Άλεξ. Να είσαι καλά
|
|