Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Jun 21, 2023 22:33:43 GMT 2
Ταυτίζομαι με τις σκέψεις σου Σπύρο. Πολύ όμορφο το Candy Cobalt Blue. Άψογος!!!!
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 22, 2023 5:56:52 GMT 2
Μήνα,Νεκτάριε και Αντώνη ευχαριστώ για τον σχολιασμό! Μήνα μέσα βάφω με ανοιχτή μπαλκονόπορτα.Τα σκουπιδακια δίνω μάχη να τα αποφύγω όπως όλοι μας,άσε που η candy βαφή είναι enamel και αργεί να στεγνώσει και ότι πάει πάνω της κολλάει... Από τη στιγμή που αποφασισα να πειραματιστω με candy paint είχα 3 επιλογές στο στοκ μου,cobalt blue lemon yellow και orange.Το κίτρινο σκέφτηκα αρκετά αλλά φοβήθηκα μην "καγκουρόδείχνει"! Έχει μια κάπως σοβαρή εμφάνιση η GT,τα τρελιαρικα τα έχει στα μηχανικά της μερη Τι θα σας ταιριάζει από χρώματα στο εσωτερικό,μιας και δεν ακολουθώ τα εργοστασιακά χρώματα? Καλημερα
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 22, 2023 8:44:39 GMT 2
Πολύ ωραία η απόχρωση, πραγματικά. Θα την δοκιμάσω κι εγώ κάποια στιγμή. Για το εσωτερικό κλασσικό καφέ - μαύρο ή εναλλακτικά μπλε - μαύρο αν θες να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα αλλά να παραμείνεις σε σοβαρό, ανάλογο του αυτοκίνητου, ύφος. Καλημέρα
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 23, 2023 6:51:15 GMT 2
Πολύ ωραία η απόχρωση, πραγματικά. Θα την δοκιμάσω κι εγώ κάποια στιγμή. Για το εσωτερικό κλασσικό καφέ - μαύρο ή εναλλακτικά μπλε - μαύρο αν θες να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα αλλά να παραμείνεις σε σοβαρό, ανάλογο του αυτοκίνητου, ύφος. Καλημέρα Γιώργο εσένα δεν περίμενα να σου αρέσει η απόχρωση(ως πιο ιδιαίτερη)!Χαίρομαι! Μπλε-μαυρο δεν με εμπνέει ιδιαίτερα νομίζω.Το καφέ μαύρο δεν είναι άσχημη επιλογή,το ίδιο και το κόκκινο στο οποίο επίσης έβγαινε το ορίτζιναλ αμάξι. Εκτός παλέτας της Πόρσε ίσως πήγαινα και σε ένα κρεμ η ταν.Θα δούμε τι έμπνευση θα εχω Καλημερα
|
|
minas
Kart Driver
|
Post by minas on Jun 24, 2023 11:18:04 GMT 2
Εμένα με βάση τον χρωματισμό της εξωτερικής εμφάνισης του αυτοκινήτου θα πρότεινα κάτι σε ανοιχτό τόνο όπως ένα Sabbia του εσωτερικού της Testarossa ή ένα Beige από μία 911 του 2010:
Καλή συνέχεια σε ότι και αν διαλέξεις και καλό ΣΚ !!
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 24, 2023 13:51:32 GMT 2
Κάπου εκεί κλίνω και εγώ Μηνά, ευχαριστώ για την άποψη σου! Καλό ΣΚ
|
|
|
Post by kyriakos on Jul 3, 2023 20:17:18 GMT 2
Πολύ ωραιες εργασίας ως τωρα φίλε μου κ ωραίο το χρώμα που διάλεξες πολυ ιδιαίτερο καλη συνέχεια εύχομαι!
|
|
|
Post by ViL27 on Jul 3, 2023 22:52:29 GMT 2
Να σάι καλά Κυριάκο ευχαριστώ!
|
|
|
Post by alex78 on Jul 15, 2023 15:37:46 GMT 2
Πολύ όμορφο αμάξι και ποιοτικό κιτ Σπύρο, η δε χρωματική επιλογή εντυπωσιακή και ταιριαστή. Για το σαλόνι έχω άποψη αλλά δεν θα την εκφέρω, σου έχω εμπιστοσύνη, καλή συνέχεια.
|
|
|
Post by ViL27 on Jul 17, 2023 10:48:56 GMT 2
|
|
|
Post by ViL27 on Jul 17, 2023 13:04:56 GMT 2
Πολύ όμορφο αμάξι και ποιοτικό κιτ Σπύρο, η δε χρωματική επιλογή εντυπωσιακή και ταιριαστή. Για το σαλόνι έχω άποψη αλλά δεν θα την εκφέρω, σου έχω εμπιστοσύνη, καλή συνέχεια. Τις ευχαριστίες μου Άλεξ!
|
|
|
Post by czt on Jul 17, 2023 16:09:11 GMT 2
Εμένα μου άρεσε πολύ και το ασήμι χρώμα. Αν το άφηνες έτσι δηλαδή με την ασήμι απόχρωση θα ήταν εξίσου ωραίο όσο είναι και τώρα μ’ αυτή την ιδιαίτερη μπλε απόχρωση. Το καρμπόν δίνει περισσότερο αγωνιστικό χαρακτήρα και ιδιαιτερότητα στο συγκεκριμένο όχημα.
|
|
|
Post by nektarios on Jul 17, 2023 21:32:19 GMT 2
Το βερνίκι έστρωσε εξαιρετικά, ενώ και η εσωτερική απόχρωση των καθισμάτων κ.λπ. θεωρώ οτι δένει πολύ επιτυχημένα με το εξωτερικό μπλε! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by ViL27 on Jul 17, 2023 23:47:27 GMT 2
Νεκτάριε και Κώστα ευχαριστώ για τα σχόλια! Κώστα δεν είμαι μεγάλος φαν του ασημί,άσε που και το προηγούμενο αμάξι που έφτιαξα ήταν ασημί(CLK-GTR).Του πάει πάντως του οχήματος και μάλιστα ήταν το βασικό της χρωμα
|
|
|
Post by czt on Jul 19, 2023 17:10:00 GMT 2
Η αποχρωση του εσωτερικου πολυ πετυχημενη και αποδιδεται ωραια! Δινει σημεια αληθοφάνειας και θα ρωτησω αν ειναι μιξ χρωματων η ετοιμη? Απο ποια εταιρεια?
|
|
|
Post by ViL27 on Jul 21, 2023 14:10:30 GMT 2
Κώστα το base color είναι ένα sand brown αν δεν κάνω λάθος της Vallejo air και από πάνω έχω βάψει με διαφανές πορτοκάλι της tamiya. Βέβαια δεν μου έχει δώσει τόσο καθαρή επιφάνεια και θα πρέπει να κοιτάξω αν με λίγο τρίψιμο και βερνίκι γίνει πιο λεια
|
|