|
Post by kyriakos on Mar 4, 2023 17:55:35 GMT 2
Γεια σας φίλοι μου!μετα απο την ανακατασκευή της diablo ειπα να πιασω ενα κιτ καινούργιο κ εύκολο με λιγα κομμάτια κ ετσι ηρθε η σειρά μιας παλιάς σε κιτ miura sv,το Κιτ είναι αυτό
Για αρχη τριφτηκε ασταρωθηκε κ μετα βάφτηκε μαύρο,στην συνέχεια τοποθετήθηκαν τα αυτοκόλλητα κ επεσε το βερνίκι b513
Στην συνέχεια ασχοληθηκα με το εσωτερικό κ τα λοιπά κομμάτια
Οι ζάντες δυστυχώς είναι μονοκόμματο κομμάτι κ ειπα να βάλω panel line μαύρο για να δωσω λιγο βάθος
Το μοντέλο είναι ηδη ετοιμο μόλις γίνει η φωτογράφιση θα ανέβει στα τελειωμένα..
|
|
|
Post by alex78 on Mar 4, 2023 19:36:13 GMT 2
Άλλος Νεκτάριος μας προέκυψε , που πάτε και βρίσκεται αυτά τα κιτ ρε 'σείς.....?!!
Το πρώτο πράγμα που φοβάμαι σε αυτά τα κιτ είναι η ποιότητα των decals, εδώ βέβαια δείχνει να έχει πάει το πράγμα απροβλημάτιστα.
Επίσης φοβερό βάψιμο, όμως στο εσωτερικό θα ήθελα περισσότερη φροντίδα, ίσως ένα σετ ζώνίτσες, μια μοκετούλα, ένα washάκι κλπ, τροφή για το μέλλον που λένε....
|
|
|
Post by kyriakos on Mar 4, 2023 21:24:38 GMT 2
Ευχαριστώ αλεξ!Σου εχω ξαναπεί αυτα τα κιτ είναι αγορασμενα τουλάχιστον πριν 15 χρόνια!!κ το επόμενο που θα δεις είναι ιδιος φουρνιας!οσο αναφορα για το εσωτερικό θα συμφωνήσω εχεις δικιο ίσως να αξιζε λιγο περισσότερο ασχολία
|
|
|
Post by nektarios on Mar 5, 2023 0:01:36 GMT 2
Οι χαλκομανίες - τουλάχιστο 15ετίας! - εφάρμοσαν με μεγάλη επιτυχία, και οι ζάντες δείχνουν πολύ καλύτερες! Το εσωτερικό σίγουρα θα αναβαθμιζόταν με λίγο περισσότερη δουλίτσα, αλλά η τελική απόφαση ανήκει πάντοτε στον καλλιτέχνη! Αλέξη, έχω ένσταση! Το κιτ του Κυριάκου δεν είναι καθόλου χρέπι! Ο άνθρωπος δεν διαμαρτυρήθηκε καθόλου. Που σημαίνει ή οτι είναι πολύ υπομονετικός και αντέχει κάθε αναποδιά ή οτι το κιτ δεν ήταν "καθαρόαιμο" MPC... Αλλά επειδή το να μην αγανακτήσει κάποιος φτιάχνοντας ένα "αληθινό" MPC είναι αδύνατον, άρα...
|
|
|
Post by kyriakos on Mar 5, 2023 10:26:21 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Νεκτάριε κ ναι παραδόξως οι χαλκομανιες ήταν σχετικά σε πολύ καλή κατάσταση,η πλακα είναι ότι ανοιξα το επόμενο κιτ που θα φτιαξω κ είναι περίπου ιδιο με το προηγούμενο μονο οι χαλκομανιες αλλάζουν στην ουσία
|
|