|
Post by kyriakos on Feb 27, 2023 18:42:05 GMT 2
|
|
|
Post by nektarios on Mar 2, 2023 23:31:17 GMT 2
Είναι ωραίο, με λίγη περισσότερη προσοχή στις μαύρες λεπτομέρειες θα ήταν ακόμη καλύτερο (δεν ξέρω όμως τι περιθώρια υπήρχαν για να προσεχθούν περισσότερο οι λεπτομέρειες ή τι δυσκολίες είχες να αντιμετωπίσεις), το σημαντικό είναι οτι βρίσκεται στη βιτρίνα σου! Με το καλό και στα επόμενα!
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 3, 2023 10:04:30 GMT 2
θα συμφωνήσω με τον Νεκτάριο για τα μαύρα, αλλά ο συνδυασμός των χρωμάτων είναι ωραίος και το ασημί ένα δύσκολο χρώμα στο φινίρισμα. Περιμένουμε το επόμενο. Καλημέρα
|
|
|
Post by alex78 on Mar 3, 2023 12:25:01 GMT 2
Κυριάκο αποτελείς την καλύτερη ''διαφήμιση'' της Lamborghini, όποιο μοντέλο και σε ότι χρωματισμό θέλεις θα το βρείς στην βιτρίνα σου, εύγε φίλε!
|
|
|
Post by kyriakos on Mar 3, 2023 22:30:31 GMT 2
Σας ευχαριστώ για τα σχόλια ολους κ ναι όντως εκει στις λεπτομέρειες με το μαύρο την πάτησα γιατί το πισω κομμάτι που φαίνεται κ πολυ εντονα ηταν κολλημένο από παλια κ δεν μπορουσα να το μασκαρεψω οπως κ στα παράθυρα οι αρμοί ηταν χαλια ...θα προσπαθήσω να το ξανακάνω το κιτ αν το βρω σε κάποια λογική τιμή γιατί μου αρέσει πολύ
|
|
|
Post by czt on Mar 27, 2023 12:34:38 GMT 2
Πολυ ωραιο αποτελεσμα Κυριακο. Πρεπει να βγαλεις μια ομαδικη της αντιπροσωπιας Κυριακος και οι ταυροι του! Πιο κιτ ειναι? (εταιρεια κλπ)
|
|
|
Post by kyriakos on Mar 28, 2023 21:37:01 GMT 2
Πολυ ωραιο αποτελεσμα Κυριακο. Πρεπει να βγαλεις μια ομαδικη της αντιπροσωπιας Κυριακος και οι ταυροι του! Πιο κιτ ειναι? (εταιρεια κλπ) Ευχαριστώ πολύ φίλε μου έχουμε ακομα πολυ πράμα!! το κιτ ηταν αυτο
|
|
|
Post by czt on Mar 29, 2023 14:03:30 GMT 2
Κυριακο τα προβληματα που διαπιστωσες κατα τη διαρκεια της κατασεκευης τα εχεις αναρτημενα σε καποιο θρεντ του φορουμ? Αλλιως αν μπορεις για πες μας ποιες ηταν οι δυσκολιες. Σε ευχαριστω πολυ!
|
|
|
Post by kyriakos on Mar 29, 2023 19:09:23 GMT 2
Κυριακο τα προβληματα που διαπιστωσες κατα τη διαρκεια της κατασεκευης τα εχεις αναρτημενα σε καποιο θρεντ του φορουμ? Αλλιως αν μπορεις για πες μας ποιες ηταν οι δυσκολιες. Σε ευχαριστω πολυ! Γεια σου φίλε μου!τα προβληματα δεν έχουν να κάνουν με το κιτ αλλα με εμενα καθώς ειχα χρησιμοποιήσει τον προφυλακτήρα σε αλλα κιτ κ ετσι έπρεπε να ταιριάξω άλλον που ευτυχώς ειχα στο στοκ κ αλλο ενα προβλήμα είναι ότι το κιτ ηταν βαμμένο ξεβαμενο κ ετσι ειχαν χαθει πολλές γραμμώσεις κ δεν μπορουσα να κανω σωστα μασκαρισματα
|
|