minas
Kart Driver
|
Post by minas on Dec 11, 2022 19:11:23 GMT 2
Δεν ξέρω αν υπάρχουν λόγια για αυτήν την ταινία, η οποία είναι ανάμεσα σε φαντασία και ρεαλισμό. Μόνο και μόνο όταν βλέπω ότι το Soundtrack είναι γραμμένο από τους AC/DC (η μοναδική ταινία που έγραψαν οι ίδιοι την μουσική) την κάνει ξεχωριστή. Επίσης είναι η μοναδική ταινία που έχει σκηνοθετήσει ο ίδιος ο Stephen King βασισμένη στο ίδιο του το βιβλίο "Trucks".
Τώρα όσο για την κατασκευή η AMT με απογοήτευσε για άλλη μία φορά, ενώ οι οδηγίες είναι καλές η εφαρμογή των κομματιών είναι απαράδεκτη, λες και δεν τα έχουν ελέγξει. Το πιο σημαντικό από τα προβλήματα ήταν πως η θέση του κινητήρα ήταν πιο πίσω και εμπόδιζε την καμπίνα να κάτσει στην θέση της με αποτέλεσμα αυτή να κολληθεί πιο πίσω από τους οδηγούς της με αποτέλεσμα το κουβούκλιο πίσω να χρειαστεί να κολληθεί και αυτό πιο πίσω από την θέση που έδειχναν τα χαρτιά , κατά τα άλλα όλα καλά Επίσης:
1. Το χρώμα είναι BMW Black της Standox
2. Η χαρακτηριστική κεφαλή σε κλίμακα 1/25 είναι αγορασμένη από το Ebay, από μία εταιρία που λέγεται HeadWorld.
3. Κάτι που συνέβη σε αυτήν την κατασκευή που δεν μπορώ να το εξηγήσω, αν έχει συμβεί σε κάποιον ή ξέρει το λόγο ας τον γράψει, είναι πως σε κάποια σημεία που περνούσα βερνίκι δεν έλεγε να γυαλίσει, ειδικά στα φτερά. Ενώ το περνούσα κανονικά και σε όλα τα σημεία γυάλιζε τα φτερά ήταν λες και το απορροφούσε, τελικά μετά από κάμποσα περάσματα μόνο σε αυτήν την περιοχή είπε να γυαλίσει.
Λάθη υπάρχουν αλλά είναι και αυτή μία κατασκευή που την χάρηκα πλήρως, ακολουθούν φωτογραφίες από το αποτέλεσμα:
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας, καλή εβδομάδα και έτσι για τον προβληματισμό Who Made Who ?
|
|
|
Post by nektarios on Dec 11, 2022 22:31:08 GMT 2
Υποψιάζομαι οτι αυτό το όχημα πρέπει να είναι από τα αγαπημένα σου!.. Την ταινία δεν την έχω δει, αλλά ήδη μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον... Όσο για το κιτ, και μόνο που έπρεπε να σουλουπώσεις ένα ΑΜΤ (φαντάζομαι καλούπι περίπου της ίδιας ηλικίας με το φορτηγό...) είναι ένας άθλος! Όμορφο αποτέλεσμα, σε ένα πολύ ιδιαίτερο θέμα!
|
|
|
Post by konstantinf on Dec 12, 2022 12:56:45 GMT 2
Εντυπωσιακή η μάσκα Μηνά! Κατά τα άλλα ισχύουν όσα σου έγραψα για το Christine.
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 13, 2022 8:47:29 GMT 2
Σίγουρα πολύ έξω από τα πεδία ενδιαφέροντός μου, αλλά εντυπωσιακό κιτ για τη βιτρίνα σου. Καλημέρα
|
|
minas
Kart Driver
|
Post by minas on Dec 13, 2022 22:57:24 GMT 2
Ευχαριστώ για τα σχόλια σας !!
Νεκτάριε όντως είναι ένα από τα αγαπημένα γιατί είναι κάτι περίεργο και ξεχωριστό για την συλλογή
Καλή συνέχεια !!!
|
|