|
Post by AlexAmarandos on Mar 27, 2012 22:34:01 GMT 2
Παναγιώτη, εκπληκτικό φινίρισμα φίλε μου! Υπεράνω κάθε κριτικής...Τελειωμένο θα είναι κούκλα! Έχω και εγώ ένα και μου δίνεις έμπνευση! Να σαι καλά και καλά τελειώματα! : :
|
|
|
Post by nektarios on Mar 28, 2012 8:43:55 GMT 2
Παναγιώτη, πραγματικά είναι εξαιρετικό το φινίρισμα! Καλή συνέχεια! : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Mar 28, 2012 13:22:49 GMT 2
Παναγιώτη πολύ ωράιο βάψιμο και πολύ καλή επιλογή χρωμάτων... Τελειωμένο θα δείξει κούκλα...
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Mar 28, 2012 15:11:36 GMT 2
Παναγιωτη εκανες εξαιρετικο βαψιμο!! : : : :
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 28, 2012 15:56:33 GMT 2
Παναγιώτη χαιρετίζω τη δυναμική σου επιστροφή και σου εύχομαι καλή δύναμη και κουράγιο... Το βάψιμο είναι υπεράνω κριτικής... Καλή συνέχεια : :
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Mar 28, 2012 18:35:42 GMT 2
Καλησπέρα Παναγιώτη, το βάψιμο σου όπως είπε και ο Γιώργος, υπεράνω κριτικής και ακόμα περισσότερο απο εμένα... Το μονο που θα πώ εγώ είναι ότι μου άρεσε απίστευτα ο χρωματικός συνδυασμός που διάλεξες. Καλή συνέχεια και να βλέπουμε πολλά τέτοια όμορφα θέματα... Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|
|
Post by procrossaro on Mar 28, 2012 21:48:22 GMT 2
Πολύ όμορφη κατασκευή ενός πολύ όμορφου classic. Ο χρωματικός συνδυασμός είναι πολύ καλός. Μόνο τα σήματα με χάλασαν λίγο, γιατί θα προτιμούσα κάτι πιο "εποχής", αλλά δεν είναι κακή η ιδέα να χρησιμοποιείται ακόμα από κάποια αντιπροσωπεία ως διαφήμιση. Να κάνω δύο ερωτήσεις μόνο. Αυτό το κιτ πόσο εύκολο είναι να βρεθεί, και σε τι τιμές κυμαίνεται?
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Mar 29, 2012 11:37:49 GMT 2
Να κάνω δύο ερωτήσεις μόνο. Αυτό το κιτ πόσο εύκολο είναι να βρεθεί, και σε τι τιμές κυμαίνεται? Γενικά θεωρείται από τα σπάνια κιτ, λόγο παλαιότητας...μια βόλτα στο ebay κατα καιρούς, μπορεί να σου αποφέρει καρπούς... Από τιμές, όπως καταλαβαίνεις, ο καθένας ζητάει ότι νομίζει...κυρίως εδώ πληρώνεις την σπανιότητα και οχι τόσο την ποιότητα του κιτ. Πάντως δεν λείπουν και οι ευκαιρείες με καλό και συστηματικό ψάξιμο
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Mar 29, 2012 11:53:46 GMT 2
Καλημέρα Παναγιώτη, Εξαιρετικό θέμα, και πολύ όμορφη δουλειά!!! Καλή συνέχεια. Απόστολος : :
|
|
|
Post by procrossaro on Mar 29, 2012 23:22:54 GMT 2
Σε ευχαριστώ Αλέξανδρε για την απάντηση σου. Εφόσων τα βγάλω πέρα με το πειραματόζωο, θα ψάξω να το προμηθευτώ, γιατί είναι από τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα και σε 1:1 κλίμακα. ;D
|
|
|
Post by Sakis on Mar 31, 2012 13:10:34 GMT 2
Παναγιώτη τα ποσταρίσματά σου είναι πάντα μια πολύ ευχάριστη έκπληξη από πλευράς θέματος αλλά και τεχνοτροπιών.Η χρωματικές σου επιλογές είναι απόλυτα πετυχημένες και η θεματολογία νοσταλγική και πανέμορφη. Για το αν είσαι χεράς ή όχι δεν το συζητάω,απλά respect! : :
|
|
|
Post by rawshooter on Mar 31, 2012 21:28:14 GMT 2
Φίλοι μου καλησπέρα Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια Απλά προσπαθώ όπως όλοι μας, ψάχνοντας και δοκιμάζοντας συνέχεια, αν στο τέλος πετύχει κιόλας τότε κάτι έμαθα - κάτι "κέρδισα" (μοντελλιστικά). Για τα logos της mercedes πραγματικά "έφαγα το τόπο" αλλά τέτοια "εποχής" δεν βρήκα πουθενά. Οπότε κατέληξα σ' αυτά της Easy Decals - αν και να πώ την αλήθεια θα προτιμούσα άλλα "old fashion" Στα της κατασκευής λοιπόν......βάφτηκε και τοποθετήθηκε το εσωτερικό ενώ σειρά είχαν τα "μεταλλικά" κομμάτια. Εδώ το κλασικό πλέον Crome της Alclad πάνω απο μαύρο gloss - Μεγάλη περιπέτεια το παμπρίζ που "έρχεται" ενα κομμάτι με το inox "στεφάνι" του. Προσωπικά για το μασκάρισμα έκανα το εξής, φαρδιά χαρτοταινία που κάλυπτε όλο το κομμάτι και έπειτα με μια καινούργια λεπίδα στο κόφτη την χάραξα πρπ 1χλστ ακολουθώντας το περίγραμμα. Έτσι έκανα μια home made μάσκα του τζαμιού. Τέλος άλλαξα τα τζάμια απο τα φώτα μ' άλλα της Italeri καθώς και την τάπα του ψυγείου με το αστέρι της φίρμας. Γιαυτήν χρησιμοποίησα πλαστικό κομμάτι απο 35αρι κιτ της Tristar (δαχτυλίδι περιστροφής πεδιοσκοπείου) που ταίριαζε "γάντι" ενώ τ' αστέρι είναι απο 24αρι Fujimi (Mercedes 190 2.5). Λείπουν οι υαλοκαθαριστήρες που θα γίνουν απο p.e. καθώς επίσης - μιας και ανύπαρκτα απο την Heller - τα πίσω φώτα + πόμολο πίσω πόρτας που θ' αντικαταστήσω μ' άλλα παρόμοια που ψάχνω στο spare box μου......
|
|
|
Post by procrossaro on Mar 31, 2012 23:46:32 GMT 2
Πολύ όμορφο αποτέλεσμα.
|
|
|
Post by jvolume on Apr 1, 2012 8:50:18 GMT 2
Παναγιώτη καλημέρα
Πολύ χαίρομαι που επέστρεψες στα του φόρουμ μας. Τόσο η εμπειρία σου όσο και το μεράκι σου κάνουν τις κατασκευές σου πραγματικά ¨ σχολεία ¨ για τους υπόλοιπους. Η μερσεντες βγήκε κούκλα και πραγματικά είναι στολίδι στην βιτρίνα σου.
καλημέρα Γιάννης
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 1, 2012 9:12:17 GMT 2
Όντως πολύ όμορφη Παναγιώτη... Καθαρή και προσεγμένη δουλεία... ΥΓ. Μη ξεχάσεις να τη βάλεις και στα "completed", μόλις περάσεις και τις τελευταίες πινελιές... Τι θα ακολουθήσει? : : : :
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Apr 1, 2012 21:21:52 GMT 2
Πολυ ομορφος ο παππους του Vito!!! Και η γυαλαδα ειναι 100% της εποχης Καλα τελειωματα!
Δημητρης
|
|