|
Post by czt on Nov 5, 2022 7:08:35 GMT 2
Μετά από πολύ καιρό ήρθε η στιγμή του τερματισμού. Γενικά το κιτ είχε κάποια θεματάκια δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα αλλά συνεχίζουμε. Το όχημα βάφτηκε μαύρο μεταλλικό με χρωμα της εταιρειας Vallejo της σειρας air. Φωτογραφίες πολλές δεν τράβηξα αλλά ελπίζω να σας αρέσουν. Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by Φάνης on Nov 5, 2022 8:49:13 GMT 2
Συγχαρητήρια για την ολοκλήρωση Κωνσταντίνε! Βλέπω όμως δεν ασχολήθηκες ιδιαίτερα με το φινίρισμα (τρίψιμο-γυάλισμα του βερνικιού). Έπαιξε ρόλο το βερνίκι που χρησιμοποίησες; Αλήθεια τι βερνίκι χρησιμοποίησες; Πάμε δυνατά για το επόμενο! Καλημέρα και καλό Σ/Κ!
|
|
|
Post by kyriakos on Nov 5, 2022 9:59:47 GMT 2
Συγχαρητήρια φίλε μου ωραία αποτέλεσμα το εργαλείο!
|
|
|
Post by Sakis on Nov 5, 2022 13:41:27 GMT 2
Κάθε τελειωμένο μοντέλο είναι ένα ευχάριστο γεγονός οπότε είναι ευτυχές που το ολοκλήρωσες. Θα ήθελα όμως λίγο περισσότερη προσοχή στην παρουσίαση. Δηλαδή να γράψεις στον τίτλο τον κατασκευαστή/κλίμακα, λίγες περισσότερες φωτογραφίες από διάφορες πλευρές και δυό λόγια για το τι δυσκολίες αντιμετώπισες ώστε αν είναι στο χέρι μας να βοηθήσουμε όπου μπορούμε. Επίσης δεν θα σταθώ στο "φινίρισμα", αλλά, (πάντα φιλικά) θα σου επιστούσα την προσοχή στην ευθυγράμμιση των τροχών και στο σωστό ζαντάρισμα των ελαστικών. Είναι σχετικά εύκολο να γίνει και μπορεί να ανεβάσει τη γενικότερη εικόνα ενός μοντέλου (ή αντίστοιχα να την χαντακώσει). Καλές κατασκευές!
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 6, 2022 13:50:46 GMT 2
Κωστή, βλέπω πολλά θετικά στο μοντέλο, όπως καθαρά διαφανή, καθαρές κολλήσεις στα φώτα και τα περιφερειακά, και γενικά αισθητή βελτίωση. Δεν ξέρω αν βοήθησαν οι ασκήσεις μοντελισμού, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος. Το φινίρισμα θα έρθει με τον καιρό μαζί με το πιο στρωτό βάψιμο. Από την άλλη, η εταιρεία στον τίτλο και 2-3 ακόμη φώτο θα έδιναν λίγο περισσότερη "αγάπη" στην παρουσίαση σου, γιατί έτσι δείχνει σαν μην σέβεσαι την ίδια σου την προσπάθεια, που είναι πολύ καλή, όπως σου είπα και παραπάνω.
|
|
|
Post by czt on Nov 6, 2022 14:30:22 GMT 2
Συγχαρητήρια για την ολοκλήρωση Κωνσταντίνε! Βλέπω όμως δεν ασχολήθηκες ιδιαίτερα με το φινίρισμα (τρίψιμο-γυάλισμα του βερνικιού). Έπαιξε ρόλο το βερνίκι που χρησιμοποίησες; Αλήθεια τι βερνίκι χρησιμοποίησες; Πάμε δυνατά για το επόμενο! Καλημέρα και καλό Σ/Κ! Σε ευχαριστώ πολυ Φανή για τα καλά σου λόγια. Ναι δεν ασχολήθηκα καθόλου με το φινίρισμα διότι χρησιμοποίησα χρώμα που δεν ήξερα την αντίδραση θα έκανε σε ένα Β 513. Το χρώμα είναι της Βαγιέχο air σειρά το μαύρο μεταλλικό. Φοβούμενος τα δράματα πήγα σε πιο ασφαλή μονοπάτια. Στο επόμενο θα έχουμε λογικά και κάποιο φινίρισμα Συγχαρητήρια φίλε μου ωραία αποτέλεσμα το εργαλείο! Σε ευχαριστώ πολύ Κυριάκο τα καλά σου λόγια!
|
|
|
Post by czt on Nov 6, 2022 14:35:15 GMT 2
Κάθε τελειωμένο μοντέλο είναι ένα ευχάριστο γεγονός οπότε είναι ευτυχές που το ολοκλήρωσες. Θα ήθελα όμως λίγο περισσότερη προσοχή στην παρουσίαση. Δηλαδή να γράψεις στον τίτλο τον κατασκευαστή/κλίμακα, λίγες περισσότερες φωτογραφίες από διάφορες πλευρές και δυό λόγια για το τι δυσκολίες αντιμετώπισες ώστε αν είναι στο χέρι μας να βοηθήσουμε όπου μπορούμε. Επίσης δεν θα σταθώ στο "φινίρισμα", αλλά, (πάντα φιλικά) θα σου επιστούσα την προσοχή στην ευθυγράμμιση των τροχών και στο σωστό ζαντάρισμα των ελαστικών. Είναι σχετικά εύκολο να γίνει και μπορεί να ανεβάσει τη γενικότερη εικόνα ενός μοντέλου (ή αντίστοιχα να την χαντακώσει). Καλές κατασκευές! Αγαπητέ φίλε Σάκη, έχεις απόλυτο δίκιο για τον τίτλο παράλειψη καθώς και για τις υπόλοιπες επισημάνσεις. Για το φινίρισμα όπως λέγαμε και από κοντά θα περιμένω να (πάρω μάτι) σε κάτι δικό σου και σε κάτι δικό μου αν γίνεται να φέρω Σε συνδυασμό μαζί με τον εκ που λέγαμε να βρεθούμε για να μπορέσουμε να βελτιστοποιήσουμε κάποια πραγματάκια. Όπως ανέφερα και στο Φάνη δε χρησιμοποίησα βερνίκι άρα φινίρισμα δεν υπάρχει φοβούμενος χημικής αντίδρασης μεταξύ βερνίκι και χρώματος. Η αλήθεια είναι ότι έχει ολοκληρωθεί εδώ και αρκετό καιρό το συγκεκριμένο μοντελάκι και πήρε την ονομασία όπως την είχα βάλει όταν ήταν σε κατασκευή. Σε ευχαριστώ πολύ για το σχολιασμό και για τις σημαντικές λεπτομέρειες που βοηθούν σωστό αποτέλεσμα. υγ. Θα προσπαθήσω να κάνω edit τώρα αν δε μου δίνει τη δυνατότητα όποιος μπορέσει να μου την δώσει για να προσθέσω κάποια πραγματάκια. Θα παρακαλούσα όμως ένα μηνυματάκι πριν για να είμαι ενήμερος και να κάνω το σωστό έντιτινγκ.
|
|
|
Post by konstantinf on Nov 7, 2022 11:42:34 GMT 2
Μην τους ακούς τους γκρινιάρηδες συνονόματε... Εγώ, που έχω παρακολουθήσει όλες σου τις δουλειές αφότου μπήκες στο φόρουμ, βλέπω συνεχή βελτίωση! Βάλ' το στη βιτρίνα και βουρ για το επόμενο!
|
|
|
Post by czt on Nov 8, 2022 0:34:41 GMT 2
Μην τους ακούς τους γκρινιάρηδες συνονόματε... Εγώ, που έχω παρακολουθήσει όλες σου τις δουλειές αφότου μπήκες στο φόρουμ, βλέπω συνεχή βελτίωση! Βάλ' το στη βιτρίνα και βουρ για το επόμενο! Σε ευχαριστώ πολύ συνονόματε για το σχολιαςμο. Συνεχίζουμε ακάθεκτοι.
|
|