|
Post by konstantinf on Jun 11, 2022 11:01:13 GMT 2
Η κατασκευή του Nissan Skyline GT-R που κράτησε κοντά δυο μήνες έγινε ουσιαστικά ΟΟΒ και ήταν εύκολη και ευχάριστη. Η ποιότητα του κιτ είναι εξαιρετική σε ό,τι αφορά στην λεπτομέρεια (αν και λείπουν παντελώς οι καλωδιώσεις), την ποιότητα της χύτευσης και την ακρίβεια της συναρμογής. Υπάρχουν μεν mold lines (λεπτές) αλλά αφαιρούνται εύκολα και οι συνδέσεις των κομματιών στα sprues και η πλειονότητα των pin και sink marks είναι "σοφά" τοποθετημένες. Χτυπητή εξαίρεση, ένα pin mark φάτσα φόρα πάνω στο ταμπλό. Στο δικό μου κιτ έλειπε ένα κομμάτι (κλείστρο της πόρτας του οδηγού), αλλά έχοντας ακούσει ότι η Fujimi κωφεύει στα αιτήματα αντικατάστασης ελλείψεων, έβαλα στη θέση του μαγνητάκια κι ούτε γάτα ούτε ζημιά. Εν κατακλείδι, έχω ακούσει διάφορα για την κακή φήμη των Fujimi, αλλά αυτό το κιτ τουλάχιστον μοιάζει να είναι η εξαίρεση. Χωρίς άλλα λόγια, ιδού μερικές εικόνες του τελειωμένου μοντέλου: Λεπτομέρειες της κατασκευής βρίσκονται εδώ.
|
|
|
Post by alex78 on Jun 11, 2022 11:33:11 GMT 2
Καταπληκτικό χρώμα, εξαιρετικό φινίρισμα και σε χρόνο dt Κωνσταντίνε. Προσωπικά θα ήθελα ζώνες ασφαλείας είτε τριών σημείων είτε αγωνιστικού τύπου, αν και στην 1/12 κάπως δύσκολα τα πράγματα.... Επίσης δεν θα τοποθετούσα καθόλου τον πίσω υαλοκαθαριστήρα, δείχνει τουλάχιστον παράταιρος με την φύση του αυτοκινήτου....
Καλό τριήμερο και καλή φώτιση σε όλους μας!
|
|
|
Post by konstantinf on Jun 11, 2022 17:48:16 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Αλέξη, να 'σαι καλά! Προσωπικά θα ήθελα ζώνες ασφαλείας είτε τριών σημείων είτε αγωνιστικού τύπου, αν και στην 1/12 κάπως δύσκολα τα πράγματα.... Πέραν της δυσκολίας να βρεθούν τα μεταλλικά κομμάτια για πολιτικές ζώνες στην 1/12 (για αγωνιστικές υπάρχουν, έχω μάλιστα ένα κιτάκι, αλλά εδώ δεν ταιριάζουν), θα χρειάζονταν τρύπες στα προσκέφαλα των καθισμάτων για να έρθει η ζώνη στο ύψος των ώμων, μιας και το αυτοκίνητο δεν έχει κολόνες Β. Τέτοια εγχείρηση δεν θα την αποτολμούσα... Σωστή παρατήρηση, αλλά αν δεν τοποθετηθεί, θα χάσκει μια τρύπα στο πίσω τζάμι
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 13, 2022 9:37:18 GMT 2
Ψαρωτικά γρήγορος χρόνος ολοκλήρωσης και όμορφο αποτέλεσμα. Καλημέρα και καλή φώτιση
|
|
|
Post by konstantinf on Jun 13, 2022 12:22:01 GMT 2
Ευχαριστώ και παρομοίως!
|
|
|
Post by kyriakos on Jun 17, 2022 6:30:48 GMT 2
Πολύ ωραίο αποτέλεσμα Κωσταντίνε κ πολύ ιδιαίτερο κ τολμηρο χρώμα!
|
|
|
Post by konstantinf on Jun 17, 2022 16:58:55 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Κυριάκο! Ιδιαίτερο ναι, τολμηρό δεν θα το 'λεγα, μάλλον γλυκούλι...
|
|
|
Post by nektarios on Jul 9, 2022 21:52:15 GMT 2
Από τα πολύ αγαπημένα μου το χρώμα, και πολύ όμορφο το συνολικό αποτέλεσμα! Και σε εξαιρετικά μικρό χρονικό διάστημα, βεβαίως βεβαίως!
|
|
|
Post by konstantinf on Jul 11, 2022 6:32:39 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Νεκτάριε! Όσο για τον χρόνο κατασκευής, το επόμενο που θα πιάσω τον Σεπτέμβρη θα διαρκέσει πολύ περισσότερο...
|
|
|
Post by czt on Sept 12, 2022 10:19:14 GMT 2
Αγαπητε συνονόματε πολυ ωραιο το αποτελεσμα αλλα καποιες επισημάνσεις εχω να κανω που πιστευω θα ανεβεί και αλλο το αποτελεσμα. Θα ηθελα στις κλειδαριές λιγο ασημι η steel χρωμα και στις γραμμωσεις οπως καπακι τεποζιτου κλπ να βαλεις πανελ λαιν οπως εκανες στις πορτες. Τωρα για την εταιρεια που εχει κακη φήμη σε ποιο κομματι εχει? Γτ σαν κιτ απο κατι π.χ. ρεβελ η εταιρεια ειναι πολυ υψηλα με ποιο ποιοτικα κιτ και απο θεματολογια. Αν ειναι στο θεμα με τις ελλειψης δεν ειχα ποτε τετοιο θεμα αρα δε μπορω να εχω αποψη επι του θεματος.
|
|
|
Post by konstantinf on Oct 9, 2022 17:14:15 GMT 2
Ευχαριστώ για το σχολιασμό καλέ μου συνονόματε - με καθυστέρηση. Καθώς φαίνεται μου διέφυγε η ανάρτησή σου καθώς εκείνη τη μέρα ήμουν μεσοπέλαγα. Σχετικά με τις παρατηρήσεις σου τώρα: Υπάρχουν φωτό αναφοράς με τις κλειδαριές χρωμιωμένες και άλλες στο χρώμα της καρότσας. Εγώ προτίμησα την ευκολότερη εκδοχή. Οι panel lines στο καπάκι του ρεζερβουάρ είχαν τονιστεί - ίσως η γωνία της φωτογράφησης να μην τις αναδεικνύει.
|
|