|
Post by alex78 on Jun 5, 2022 18:02:22 GMT 2
Πλουσιοπάροχο και απροβλημάτιστο, καλή συνέχεια.
|
|
|
Post by konstantinf on Jun 6, 2022 6:16:45 GMT 2
Πάντα με ένα καλό λόγο... Ευχαριστώ πολύ Αλέξη!
|
|
|
Post by Φάνης on Jun 7, 2022 7:44:25 GMT 2
Καλημέρα Κωνσταντίνε. Ασταμάτητος όπως πάντα! Δείχνει πολύ όμορφο. Ίσως θα μπορούσες να αλλάξεις κάποιες από τις βίδες της Tamiya με κάποιες καλύτερες. Επίσης (αν και από την φωτό δεν φαίνεται καθαρά αν έχεις επέμβει) νομίζω η ανάγλυφη βίδα που κάνει adjust την αλυσίδα θα μπορούσε να αλλαχθεί με εξαγωνική (Μ1.4 ή Μ1.6 εσύ μπορείς να δεις τις διαστάσεις). Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by konstantinf on Jun 7, 2022 10:59:13 GMT 2
Να 'σαι καλά Φάνη, ευχαριστώ πολύ! Με τις βίδες θα δω τι μπορώ να κάνω, είναι ένα κεφάλαιο per se, καθώς και οι εμφανείς ανάγλυφες εξαγωνικές θέλουν "χρωμίωση"... Έχει αρκετή δουλειά ακόμα το πράγμα!
|
|
|
Post by konstantinf on Jun 19, 2022 9:51:13 GMT 2
Καλημέρα φίλοι μου! Επιστροφή στο δίτροχο... Την εβδομάδα που πέρασε ολοκληρώθηκε η πίσω ανάρτηση και προστέθηκαν οι εξατμίσεις. Ξεκίνησα με το μοντάρισμα του ψαλιδιού... ... και συνέχισα με την ζάντα της πίσω ρόδας. Η στεφάνη βάφτηκε με Chrome Silver (#191) της Humbrol και τα σιρίτια με μαρκαδοράκι Molotow. Η ίδια τεχνική θα εφαρμοστεί και στην μπροστινή ρόδα:
Ο τροχός προστέθηκε στο σύνολο όπως και οι εξατμίσεις και τα πίσω φώτα και ιδού το αποτέλεσμα:
Θα ακολουθήσει η μπροστινή ανάρτηση. Να έχετε όλοι μια καλή Κυριακή!
|
|
|
Post by Φάνης on Jun 19, 2022 11:29:54 GMT 2
Προχωράς ακάθεκτος προς τον τερματισμό Κωνσταντίνε! Πολύ χρήσιμο το μαρκαδοράκι της Molotov! Κοίταξε λίγο τα πίσω φώτα, γιατί νομίζω δεν έχουν κουμπώσει καλά στην πάνω μεριά. Καλό απόγευμα και καλή ολοκλήρωση!
|
|
|
Post by konstantinf on Jun 19, 2022 12:06:25 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Φάνη, να 'σαι καλά! Η ολοκλήρωση θέλει ακόμα 2 εβδομάδες - τουλάχιστον... Κοίταξε λίγο τα πίσω φώτα, γιατί νομίζω δεν έχουν κουμπώσει καλά στην πάνω μεριά. Ευχαριστώ για την παρατήρηση, όντως το στοπ ήθελε ένα κλικ ακόμα, όπερ και εγένετο!
|
|
|
Post by alex78 on Jun 20, 2022 13:23:16 GMT 2
Εξαιρετική δουλειά Κωνσταντίνε, ήρθε και κούμπωσε άψογα. Τα γυαλιστερά χρώμια (λαιμοί και τελικά εξατμίσεων , βάσεις πίσω μαρσπιέ , καπάκια κινητήρα κλπ) τα πέρασες έτοιμα ή τα έβαψες? Καλή συνέχεια και καλή εβδομάδα.
|
|
|
Post by konstantinf on Jun 20, 2022 18:33:06 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Αλέξη, να 'σαι καλά. Στα χρώμια γενικά αποφεύγω να παρέμβω όσο είναι δυνατόν. Στην συγκεκριμένη περίπτωση και δεδομένης της πολύ καλής ποιότητάς τους δεν τα πείραξα εκτός α) από ένα πέρασμα με την ακμή του ξυραφιού πάνω στις mold lines των εξαγωγών και β) την κάλυψη με BMF Chrome extra bright των επιμήκων ενώσεων των δύο ημίσεων των σιγαστήρων.
|
|
|
Post by konstantinf on Jun 26, 2022 10:09:27 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Jun 26, 2022 15:29:22 GMT 2
Χωρίς πολλά πολλά και εντελώς λακωνικά: Γίνεται κουκλί.
|
|
|
Post by konstantinf on Jun 26, 2022 16:22:48 GMT 2
Λακωνικό το update, λακωνικά και τα σχόλια, Αλέξη . Χαίρομαι που συμμερίζεσαι την δική μου ικανοποίηση από την μέχρι τώρα κατασκευή κι ευχαριστώ πολύ!
|
|