|
Post by konstantinf on Apr 20, 2022 9:55:21 GMT 2
Το κιτ της Monogram, απ' όσο μπορώ να κρίνω με την απειρία μου σχετικά με την κλίμακα, προσφέρει πολλή λεπτομέρεια, τόσο στα μηχανικά μέρη όσο και στο αμάξωμα. Η χύτευση είναι καλή και η εφαρμογή χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Οι οδηγίες είναι συνοπτικές αλλά ξεκάθαρες και η προτεινόμενη σειρά συναρμολόγησης λογική. Μειονέκτημα είναι οι φτωχικές χαλκομανίες - δίνονται μόνο οι άσπρες λωρίδες, τρεις (!) επιλογές για την πίσω πινακίδα και ένα ταμπελάκι "Cobra" για το ταμπλό. Απουσιάζουν πλήρως τα όργανα του ταμπλό και οποιαδήποτε χαλκομανία για τον κινητήρα και τα πέριξ αυτού - χρειάστηκε να αναπληρώσω τα όργανα από φύλλο με συλλογή οργάνων για την 1/24. Άνευ ετέρου το τελικό αποτέλεσμα - για πρώτο (και τελευταίο, προς το παρόν τουλάχιστον) 24άρι ικανοποιητικό στα μάτια μου - για το οποίο ζητώ την επιείκειά σας! Ένα συνοπτικό WIP για όποιον ενδιαφέρεται βρίσκεται εδώ.
|
|
|
Post by alex78 on Apr 21, 2022 14:03:43 GMT 2
Όμορφη και μερακλίδικη δουλειά με πετυχημένους χρωματικούς συνδυασμούς και προσοχή στην λεπτομέρεια. Το μόνο που με χαλάει, αλλά επ' ουδενί δεν ευθύνεσαι εσύ, είναι το χοντροκομμένο παμπρίζ και τα ανάγλυφα γράμματα στην εξωτερική πλευρά της προστατευτικής ποδιάς του κινητήρα.
|
|
|
Post by czt on Apr 22, 2022 1:10:01 GMT 2
Πολύ ωραία δουλειά και στα 24 άρια συνονόματε! Μπράβο !
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 22, 2022 7:23:20 GMT 2
Αλέξη και Κωνσταντίνε σας ευχαριστώ πολύ! Η ποδιά δεν ανήκει στον κινητήρα αλλά στο ρεζερβουάρ/πορτμπαγκάζ. Και το ανάγλυφο λογότυπο θα μπορούσα να το απαλείψω διά της τριβής, αλλά βαρέθηκα. Εξ άλλου, παιχνίδι δεν είναι;
|
|
|
Post by alex78 on Apr 22, 2022 21:25:33 GMT 2
Εξ άλλου, παιχνίδι δεν είναι; Ε, δε το λές και Bburago.....!!!
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 23, 2022 8:50:24 GMT 2
Ωραία προσπάθεια, Κώστα. Ελπίζω να ήταν χαλαρωτικό. Προσωπικά θα το χρησιμοποιούσα για δοκιμές, που θα μου ήταν χρήσιμες για πιο σοβαρές κατασκευές. Π.χ. σε κάποιο προϊόν για τα χρώμια και φυσικά βερνίκι - γυάλισμα, ιδίως πάνω από χαλκομανίες. Καλημέρα
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 23, 2022 9:41:29 GMT 2
Καλημέρα Γιώργο κι ευχαριστώ για το σχόλιο! Προσωπικά θα το χρησιμοποιούσα για δοκιμές, που θα μου ήταν χρήσιμες για πιο σοβαρές κατασκευές. Αυτό ακριβώς έγινε και ήταν και χαλαρωτικό! Αλλά όχι τόσο ώστε να επαναληφθεί...
|
|
|
Post by nektarios on Apr 28, 2022 22:06:23 GMT 2
Και όμορφο και χαλαρωτικό, διπλή επιτυχία!
|
|
|
Post by kyriakos on Apr 29, 2022 5:38:24 GMT 2
Πολύ ωραίο βγήκε Κωσταντίνε μπράβο σου!
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 30, 2022 10:07:00 GMT 2
Νεκτάριε και Κυριάκο, ευχαριστώ πολύ, να 'στε καλά!
|
|