|
Post by nektarios on Mar 22, 2022 0:03:40 GMT 2
Χαίρετε, άπαντες! Κάνοντας ένα «διάλειμμα» από τα διάφορα παράξενα και απίθανα οχήματα που σας παρουσιάζω συνήθως, αυτή τη φορά θα σας παρουσιάσω ένα «νορμάλ» αυτοκίνητο, το Honda NSX του 2015 (2nd Gen.). Στην πραγματικότητα, πρόκειται για «συνεργασία» με τον φίλο και συνφορουμίτη Σπύρο Σίσκο (spi.si.), ενώ τα «» είναι για να δηλώσουν ότι, όταν ξεκίνησε η κατασκευή, κανείς από τους δυο μας ούτε καν υποψιαζόταν ότι θα ολοκληρωνόταν ως «συνεργατική»!... Αφού λοιπόν ο Σπύρος ολοκλήρωσε το πολύ όμορφο εσωτερικό, τον κινητήρα (που δυστυχώς δεν φαίνεται σχεδόν καθόλου…) και το σασί με τα ζαντολάστιχα, αποφάσισε να το… αποχωριστεί [επειδή, όπως μου είπε εμπιστευτικά, το κιτ ήταν πολύ δύστροπο και δεν ταίριαζαν καθόλου σαν χαρακτήρες], και - εντελώς συμπτωματικά! - το ημιτελές κιτ κατέληξε (μέσω ανταλλαγής) σε εμένα, που ολοκλήρωσα ό,τι υπολειπόταν. Το κιτ είναι της Tamiya (κωδ. 24344), εξαιρετικής λεπτομέρειας και απόλυτης ακρίβειας στην εφαρμογή [εγώ είχα σχεδόν ξεχάσει πώς είναι να φτιάχνεις ένα κιτ της προκοπής…], ενώ χρησιμοποιήθηκαν και εξαρτήματα από το ειδικό Detail-Up set της HD (κωδ. HD02-0349). Το αποτέλεσμα της δουλειάς τού Σπύρου είναι αυτό: Τα επιπλέον εξαρτήματα που χρησιμοποιήθηκαν είναι (στο περίπου…) αυτά: Οι βασικότερες δικές μου παρεμβάσεις είναι αυτές: Και το τελικό αποτέλεσμα είναι αυτό: Πολλές ευχαριστίες για τον χρόνο και την προσοχή σας!
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 22, 2022 9:38:32 GMT 2
Όμορφο με ταιριστούς χρωματικούς συνδυασμούς. Μπράβο Καλημέρα, Νεκ
|
|
|
Post by konstantinf on Mar 22, 2022 10:20:01 GMT 2
Όπου αποδεικνύεται η αξία της συνεργασίας απέναντι στον (δυστυχώς σήμερα επικρατούντα σε πλείστους τομείς) ατομικισμό... Μπράβο και στους δυο σας, ωραιότατο αποτέλεσμα!
|
|
|
Post by czt on Mar 22, 2022 13:14:58 GMT 2
Μπραβο Νεκταριε πολυ ωραιο αποτελεσμα! Οι σιτες πανεμορφες και δινουν εντελως διαφορετικο αποτελεσμα! Ωραια συνεργασια! Μπορει στο μελλον να δουμε και ενα GB με συνεργασια θα εχει ωραια αποτελεσματα και ωραιες καταστασεις! Το μπλε ποιας εταιρειας ειναι και ποιος κωδικος?
|
|
|
Post by mikys2019 on Mar 22, 2022 17:06:03 GMT 2
Υπεροχη συνεργασια κ φανταστικο αποτελεσμα ...Μπραβο σας
|
|
|
Post by alex78 on Mar 22, 2022 19:19:19 GMT 2
Η ισχύς εν τη ενώσει, εύγε παίδες, πανέμορφο αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας!
|
|
|
Post by nektarios on Mar 22, 2022 23:23:02 GMT 2
Αγαπητοί Γιώργο, Κωνσταντίνοι (μεγάλε και μικρέ) Μιχάλη και Αλέξη, σας ευχαριστούμε πολύ για τα θετικά σχόλια! Κώστα, το χρώμα είναι το TS-19 της Tamiya, μεταγγισμένο και ψεκασμένο με αερογράφο.
|
|
|
Post by Φάνης on Mar 25, 2022 9:24:44 GMT 2
Πολύ όμορφο το συνολικό αποτέλεσμα Νεκ! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by kyriakos on Mar 27, 2022 21:20:15 GMT 2
Πολύ όμορφο δουλειά φιλε Νεκτάριε συγχαρητήρια κ στους δυο για την συνεργασία κ το εξωτερικό αποτέλεσμα!
|
|
|
Post by nektarios on Mar 27, 2022 21:45:40 GMT 2
Φάνη και Κυριάκο, ευχαριστούμε πολύ!
|
|