|
Post by nikostheo on Feb 5, 2022 2:43:28 GMT 2
Αυτό ήταν τελείωσε και το R34. Με έμαθε πολλά πράγματα αυτό το μοντέλο, καταρχάς ένα τεράστιο συγχαρητήρια (αν και δεν θα το δει ποτέ 😂) στην Tamiya. Πραγματικά ένα άρτιο μοντέλο καλής ποιότητας! Επανέρχομαι λοιπόν με έμαθε πάρα πολλά αυτό το μοντέλο και πραγματικά απόλαυσα κάθε στιγμή. Οι ζάντες με παιδεψαν σε κάποια στάδια αλλά το σύνολο δεν θα μπορούσε να με ευχαριστεί περισσότερο. Το χρώμα μου φάνηκε αρκετά καλό αλλά θέλει πολύ καλή, καθαρή και κυριολεκτικά αψεγάδιαστη βάση (ασταρι) διότι τα δείχνει όλα !! Αν μπορούσα να γυρίσω πίσω τον χρόνο δεν θα άλλαζα τίποτα παρά μόνο την μέρα που έριξα το βερνίκι δυστυχώς είχε κρύο και έκανε την ζωή μου και την εμφάνιση του μοντέλου χειρότερη αλλά όσο ζει μαθαίνει κανείς... Από εδώ και πέρα θα αλλάξουν πολλά και θεωρώ ότι τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα με λίγο κόπο και πολύ υπομονή. (Έχει να κάνει με μια αγγελία που ανέβηκε πρόσφατα στο φόρουμ 😇) Ελπίζω οι φωτογραφικές μου ικανότητες να μπορέσουν να ανταποκριθούν και να απολαύσετε το αποτέλεσμα όπως το απολαμβάνω εγώ. Ευχαριστώ όλους όσους με βοήθησαν! Απολαύστε...
|
|
|
Post by konstantinf on Feb 5, 2022 6:55:10 GMT 2
Μπράβο Νίκο, και στο επόμενο με το καλό! Όντως, το αδύνατο σημείο είναι το φινίρισμα του χρώματος, το σημαντικό είναι όμως ότι το εντόπισες και ξέρεις λίγο-πολύ τι πρέπει να προσέξεις την επόμενη φορά.
|
|
|
Post by ViL27 on Feb 5, 2022 7:27:57 GMT 2
Συγχαρητήρια Νίκο,πολύ όμορφο! Εξαιρετική και η επιλογή του χρώματος!
|
|
|
Post by Sakis on Feb 5, 2022 8:45:26 GMT 2
Νίκο εύγε για το αποτέλεσμα και για το γεγονός ότι σε κάθε μοντέλο σου βελτιώνεσαι αισθητά. Κράτα τη μπάλα χαμηλά και θα συνεχίζεις να βλέπεις τα μοντέλα σου να ανεβαίνουν επίπεδα. Προσωπικά δεν με χαλάει καθόλου το φινίρισμα έτσι όπως το βλέπω στις φωτογραφίες, οι οποίες με ένα μαύρο χαρτόνι για φόντο θα απογειώνονταν. Ειλικρινά με έχεις βάλει σε σκέψεις να πάω να χτυπήσω το συγκεκριμένο κιτ... Εκκρεμεί η συνομιλία μας να πούμε 2-3 πραγματάκια για το νέο σου απόκτημα.
|
|
|
Post by Φάνης on Feb 5, 2022 9:28:59 GMT 2
Πολύ όμορφο το συνολικό αποτέλεσμα Νίκο! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 5, 2022 10:21:07 GMT 2
Νίκο, καλημέρα και συγχαρητήρια για R34. Είναι πολύ όμορφο και η βελτίωση σου είναι εκπληκτική. Εγώ θα προσθέσω, ξέροντας και την ατυχία της τελευταίας στιγμής στο αμάξωμα, ότι βρίσκω εξίσου θετικό, το ότι μπορείς να διορθώνεις αυτές τις αβαρίες. Μπράβο και πάλι
|
|
|
Post by czt on Feb 5, 2022 11:21:39 GMT 2
Φανταστικη δουλεια !!! Οπως ανεφεραν και τα παιδια η βελτιωση εμφανεις και καθε μοντελο ολο και καλυτερο αποτελεσμα εχει! Συνεχισε ετσι και παλι μπραβο!!
υγ. Η αστοχιες ατυχιες ειναι μεσα στο μοντελισμο καλος η κακος αλλα οπως λεμε δεν ξενερωνουμε συνεχιζουμε!
|
|
|
Post by nektarios on Feb 5, 2022 11:58:49 GMT 2
Πολύ όμορφο το συνολικό αποτέλεσμα, και ο χρωματικός συνδυασμός επίσης πολύ πετυχημένος! Η δε γενικότερη πρόοδός σου είναι εντυπωσιακή! Με το καλό και στα επόμενα!
|
|
|
Post by alex78 on Feb 5, 2022 13:16:38 GMT 2
Δε λέω καλή και η Tamiya, αλλά τα εύσημα ανήκουν αποκλειστικά σε σένα Νίκο. Χαίρομαι που το 'χεις πάρει τόσο ζεστά και φαίνεται η συνεχής πρόοδός σου. Υπάρχει περίπτωση να σε δούμε καμιά βόλτα και απ' το g.b. μας....?
|
|
|
Post by nikostheo on Feb 7, 2022 2:02:50 GMT 2
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα που μ αρέσει σε αυτό το χόμπι (το 1ο ειναι ευχαρίστηση να δημιουργώ/ειται κάτι όμορφο) είναι να αναγνωρίζεται ο κόπος και η πρόοδος του μοντελιστή!! Πάμε τώρα να απαντήσω στα ερωτήματα σας ξεχωριστά... konstantinf πόνταρα πολύ στις ικανότητες μου περί γυαλίσματος και σε συνδυασμό με τις κοφτές και έντονες ακμές του R34 δυστυχώς έχασα. Αλλά δεν με ενοχλεί τόσο πολύ όσο περίμενα. @sakis σε ευχαριστώ, η "μπάλα" είναι δύσκολο "να κρατηθεί χαμηλά" με όσα βλέπω και ζαχαρώνω στα σοσιαλ είτε είναι 1/1 ήταν μικρότερα, αλλά προσπαθώ 😇😂. Θέλω να αναβαθμίσω και το σκηνικό όπου τραβάω τις φωτογραφίες μου αλλά μια γρήγορη λύση που είχα ήταν ένα παλιό mouse pad που αλλιώς θα πήγαινε στα σκουπίδια. Ναι δεν σε έχω ξεχάσει περί αυτού του θέματος ! Απλά όλο κάτι τυχαίνει εμπόδιο (θέλω να έχω άπλετο χρόνο ώστε να καλύψουμε όλες τις απορίες μου ) φαντάσου τώρα ότι έχω στο υπόγειο το mx-5 του ξαδέρφου μου διασκορπισμένο σε πολλά κομμάτια για να βάλουμε ένα roll bar που είχε πάρει και του είχα φυλάξει μια πενταετία τώρα 😂 @gtziaf Γιώργο εμείς τα είπαμε και προσωπικά αλλά για άλλη μια φορά θέλω να σε ευχαριστήσω για κάθε βοήθεια και feedback που μου έχεις δώσει!! (Εν τω μεταξύ τι είχες φτιάξει" να πούμε σε αυτό το δέμα νιώθω ότι σε έκλεψα με τόσα έξτρα πράγματα που πρόσθεσες 😅) alex78 δεν το αποκλείω αλλά θα πρέπει να με βολεψει το θέμα γιατί το stash μεγαλώνει και είναι αδικαιολόγητο να αγοράσω κι άλλα μοντέλα (λέμε τώρα 🤭), επίσης θα κάνω δύο αιώνες να το τελειώσω (σε σύγκριση πάντα με το δικό σας ρυθμό)
|
|
|
Post by kyriakos on Mar 1, 2022 22:05:20 GMT 2
Πολύ όμορφο αποτέλεσμα Νίκο μπράβο σου η βελτίωση σου είναι αισθητή από μοντέλο σε μοντέλο συνέχισε έτσι!η ζάντα όλα τα λεφτά..
|
|
|
Post by nikostheo on Mar 4, 2022 19:56:49 GMT 2
Πολύ όμορφο αποτέλεσμα Νίκο μπράβο σου η βελτίωση σου είναι αισθητή από μοντέλο σε μοντέλο συνέχισε έτσι!η ζάντα όλα τα λεφτά.. Σε ευχαριστώ Κυριάκο!! Συμφωνώ απόλυτα μπορεί για ζάντες στην 1/24 να ήταν κάπως ακριβές αλλά πραγματικά δεν περνάει μέρα που να μην βγω από το δωμάτιο και να μην το κοιτάξω και να χαμογελάσω!! Οπότε την δουλειά του την κάνει σωστά...
|
|