|
Post by Φάνης on Oct 18, 2021 11:12:05 GMT 2
Σε κάποια βιντεάκι, είδα κάποιον να χρησιμοποεί τα LP χρώματα της Tamiya σε μεγάλα μπουκαλάκια, νομίζω ήδη αραιωμένα. Τα έχετε δει κάπου, σε κάποιο κατάστημα, ή πιστεύετε ότι τα έχει φτιάξει μόνος του;
|
|
|
Post by Sakis on Oct 18, 2021 15:06:33 GMT 2
Φάνη, κρίνοντας από τη στενή ετικέτα που είναι πανομοιότυπη με των απλών και μικρών συσκευασιών, θεωρώ ότι τα φτιάχνει μόνος του και απλά μεταφέρει τις ετικέτες.
|
|
|
Post by Φάνης on Oct 18, 2021 15:47:59 GMT 2
Και εγώ έτσι υποθέτω Σάκη. Οι ετικέτες πάντως φαίνονται σε πολύ καλή κατάσταση, και εγώ προσέξει ότι δεν μπορείς να τις αφαιρέσεις χωρίς να τις καταστρέψεις/χαλάσεις οπότε ίσως και αυτές να να τις έχει εκτυπώσει μόνος του. Ούτως ή άλλως, κάτι ανάλογο κάνω και εγώ με κάποια LP/Μr Color χρώματα (αυτά που χρησιμοποιώ συχνά), αλλα σε πλαστικά μπουκαλάκια των 50 ml που έχω (2 LP/Mr Color paints 20 ml + 30ml Levelling Thinner), δηλαδή την συνηθισμένη μου αναλογία 40/60 (paint/thinner) για LP/Mr Color paints. Απλά εδώ, φαίνεται πιο επαγγελματικό! Ίσως το εφαρμόσω και εγώ σε κάποια μπουκαλάκια Alclad που μου έχουν αδειάσει και τα έχω κρατήσει!
|
|