|
Post by gtziaf on Oct 14, 2021 23:15:20 GMT 2
Αγαπητοί καλησπέρα ή πλέον καλημέρα καλύτερα. Λίγο καιρό πριν, όταν ο Αγάπιος, ο Κώστας, ο Νεκτάριος και ο Σάκης (σας ευχαριστώ και πάλι μάγκες) μου δώρισαν το Ford Mustang GT4 της Tamiya, μου καρφώθηκε η ιδέα να το φτιάξω με ένα λίβερι αφιερωμένο στα 10 χρόνια ScaleWheels, που κλείνουμε σήμερα. Αντί λοιπόν του καθιερωμένου γενέθλιου μηνύματος μου, σαν παρουσιάζω αυτή την επετειακή κατασκευή, με την οποία σας εύχομαι... Πρώτα και πάνω από όλα υγεία. Να είστε πάντα υγιείς λοιπόν για να χαίρεστε τη ζωή, τους ανθρώπους που αγαπάτε και φυσικά το χόμπι μας. Φυσικά Χρόνια Πολλά στο ScW, κι όλα τα μέλη του παλιά και νέα. Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή σας και τη στήριξη αυτής της 10χρόνης πλέον προσπάθειας. Να τα εκατοστίσουμε! Και του χρόνου... Με εκτίμηση Γιώργος Τζιαφάς
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 14, 2021 23:19:32 GMT 2
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Oct 14, 2021 23:28:26 GMT 2
Πολύ όμορφο αποτέλεσμα, Ελληνική πινελιά τα ιδιαίτερα σήματα του και ένα χρώμα που θυμίζει Ελλάδα!!!!
Χρόνια πολλά στο ScaleWheels με πάντα όμορφες παρουσιάσεις από όλους!!!!
Γιώργο σου εύχομαι προσωπικά να έχεις υγεία και αντοχές να στηρίζεις και να συντονίζεις αυτή την όμορφη προσπάθεια!
Καλημέρα
|
|
|
Post by ViL27 on Oct 14, 2021 23:36:19 GMT 2
Χρόνια πολλά στο ScW και στον δημιουργό του που το κρατάει ζωντανό μετα από 10 χρόνια! Φανταστικη ιδέα και υλοποίηση το Mustang Γιώργο! Πανέμορφο!
|
|
|
Post by nektarios on Oct 15, 2021 0:09:05 GMT 2
Υπέροχο!!! Απλά υπέροχο!!! Τόσο σαν ιδέα όσο φυσικά και σαν κατασκευή! Νομίζω ο καλύτερος δυνατός τρόπος για τον εορτασμό αυτής της σημαντικής επετείου! Μαζί με τις άπειρες ευχαριστίες για όλα όσα ωφέλιμα προέκυψαν - για όλους μας - από την δεκαετή παρουσία τού φόρουμ, χάριν κατά μείζονα λόγο στη δική σου άοκνη προσπάθεια, εύχομαι να συνεχίσεις, με την ίδια απαράμιλλη όρεξη και τα ίδια αξιοζήλευτα αποτελέσματα, για πολλά πολλά ακόμη χρόνια!
|
|
|
Post by nikostheo on Oct 15, 2021 1:18:13 GMT 2
Συγχαρητήρια στο φόρουμ χρόνια πολλά να είμαστε καλά και εύχομαι αλλά 10 τουλάχιστον, ωραίο το Mustang αλλά τρομερή και η τούρτα εγώ την δεύτερη λιγουρευτηκα!!
|
|
|
Post by Φάνης on Oct 15, 2021 6:42:07 GMT 2
Πολύ όμορφο το Mustang Γιώργο! Χρόνια πολλά στο αγαπημένο μας Φόρουμ και καλά να είμαστε να γιορτάσουμε την 20ετία! Καλημέρα και καλή εβδομάδα!
|
|
|
Post by kyriakos on Oct 15, 2021 9:10:11 GMT 2
Χρόνια πολλά σε όλους παιδιά εύχομαι να είμαστε όλοι καλά να κάνουμε αυτό που μας αρέσει,αυτό το φόρουμ εμένα προσωπικά μου δίνει μεγάλη ώθηση να κάνω αυτό που αγαπώ πολύ ! Μπράβο Γιώργο για την κατασκευή κ για όλα έχεις κάνει!στα 20 χρόνια κάνω από τώρα παραγγελία φτιάξε μια Λαμποργκίνι!!
|
|
|
Post by konstantinf on Oct 15, 2021 11:41:18 GMT 2
Να μας ζήσει το φόρουμ και ο αντμίν του!!!! Για πότε το έφτιαξες βρε αθεόφοβε; Αλλά και η σκρατσιά του Νεκτάριου υπέροχη! Μπράβο παίδες, να είμαστε όλοι καλά!
|
|
|
Post by alex78 on Oct 15, 2021 14:50:51 GMT 2
Πω πω....πως περάσανε δέκα χρόνια ρε παιδιά...Οι περισσότεροι ανδρωθήκαμε εδώ μέσα μοντελιστικά και όχι μόνο.... Να είμαστε όλοι γεροί και ήρεμοι μακριά από προβλήματα, ώστε να μπορούμε να αντεπεξέλθουμε τα επόμενα 10.... Χρόνια πολλά ScW, χρόνια πολλά Αντμιν, χρόνια πολλά σε όλα τα μέλη....
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Oct 15, 2021 18:13:42 GMT 2
Χρονια πολλα παιδες, Δημιουργικα και απροβληματιστα!!
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 15, 2021 20:13:59 GMT 2
Χρόνια πολλά σε όλους κι ευχαριστώ για τις ευχές σας. @Αντώνη, ναι το ελληνικό στοιχείο έπρεπε να το κεντρικό θέμα της κατασκευής, αφού είναι ένα φόρουμ φτιαγμένο από Έλληνα για τους Έλληνες μοντελιστές πολιτικών θεμάτων. @Νεκ, θα το βάψεις το γλυπτό; @Νίκο, η τούρτα είναι στελθ. , αφού είχε φαγωθεί στην συνάντηση. Μην πιστεύεις ότι βλέπεις στο ίντερνετ @Κυριάκο δεν πρέπει να έχεις παράπονο από κατασκευές Λαμποργκίνι. @Κώστα, με άγχωσα ότι δεν θα προλάβω, με τον χαμό που γίνεται αυτή τη περίοδο στη δουλειά συν τις έξτρα υποχρεώσεις. Τέλος πάντων, έκανα προπόνηση για το Λε Μαν GB. Καλό βράδυ
|
|
|
Post by nektarios on Oct 15, 2021 23:14:07 GMT 2
Όχι φίλε, είναι art nouveau, θα παραμείνει επιμελώς ατημέλητο... Ούτε γυαλίσματα, ούτε σκιάσεις, ούτε στεγνά πινέλα, ούτε τίποτα! Just sprues...
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 16, 2021 8:22:20 GMT 2
|
|