|
Post by Φάνης on Oct 22, 2021 11:20:19 GMT 2
Καλά τα νέα Σπύρο! Ελπίζω να βελτιώθηκαν και αυτές στην οροφή μετά το πινελάτο πέρασμα. Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 22, 2021 19:51:22 GMT 2
Μια χαρά είναι Σπύρο, προχωράμε! Nice save!
|
|
|
Post by ViL27 on Oct 23, 2021 1:48:52 GMT 2
Δυστυχώς Φανή στην οροφή οι χαλκομανιες χειροτέρεψαν αντι να βελτιωθούν.Πολυ παχυρρευστο το ldf χωρίς αραιωση.Σιγουρα θα τριφτουν αρκετά μετά το βερνικωμα. Γιώργο ούτε ο Jan o Sommer δεν κάνει τέτοια saves Αφου το πείραμα πέτυχε νομίζω ότι θα το καθιερωσω σε μοντέλα με παλιές χαλκομανιες,και είναι και πολλα
|
|
|
Post by ViL27 on Oct 29, 2021 4:51:32 GMT 2
|
|
|
Post by konstantinf on Oct 29, 2021 7:58:24 GMT 2
Ωραία ήρθανε και κάτσανε Σπύρο. Τα σημάδια αδιόρατα - τουλάχιστον στις φωτογραφίες... Καλά τελειώματα!
|
|
|
Post by Φάνης on Oct 29, 2021 19:57:12 GMT 2
Γενικά έκατσε καλά το 2Κ Σπύρο. Σίγουρα γυάλισμα θέλει, αφού έχει προβληματάκια, αλλά εσύ αποφασίζεις αν σε ικανοποιεί το αποτέλεσμα! Καλό βράδυ!
|
|
|
Post by nikostheo on Oct 31, 2021 1:54:22 GMT 2
Πολλές χρήσιμες πληροφορίες και ωραίο πρότζεκτ ελπίζω να κυλήσουν όλα ομαλά
|
|
|
Post by kyriakos on Oct 31, 2021 7:22:34 GMT 2
Μια χαρά έκατσε το βερνίκι Σπύρο μπράβο σου, ακολουθεις την ίδια διαδικασία στον τρόπο ψεκασματος με το β513?
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 31, 2021 12:04:10 GMT 2
Σπύρο, καλημέρα. Σε αντίθεση με τους άλλους, εγώ το θεωρώ πισωγύρισμα σε σχέση με τις αντίστοιχες δουλειές σου με το 513. Κάποιους από τους λόγους για τους οποίους σταμάτησα να χρησιμοποιώ 2Κ στο μεγαλύτερο πλήθος των μοντέλων που φτιάχνω, τις βλέπω στο μοντέλο σου. Το 2Κ έχει την τάση να κάνει δημιουργεί συγκεντρώσεις χρώματος σε ακμές και στα κάτω άκρα. Τα τρεξίματα επίσης, είναι πολύ δύσκολο να διορθωθούν, οι φίνες λεπτομέρειες καλύπτονται και τέλος το αμάξωμα αποκτάει αφύσικο πάχος. Είμαι στη διάθεση σου να στο αναλύσω πιο διεξοδικά αν το επιθυμείς. Νομίζω θα σε βοηθήσει για επαναξιολόγηση κι ελπίζω να μην σε στεναχώρησα.
|
|
|
Post by ViL27 on Oct 31, 2021 13:32:14 GMT 2
Την καλησπέρα μου σε όλους,καλή Κυριακή και ευχαριστώ για τα σχόλια! Κυριάκο ναι ο τρόπος ίδιος είναι μόνο που το 2k θέλει προσοχή στην ποσότητα του Βερνίκου γιατί χτίζει πιο εύκολα και δημιουργεί πιο 'παχια' επιφάνεια. Κωνσταντίνε όντως οι φωτογραφίες δεν ανέδειξαν κάποια σημάδια που υπάρχουν! Φανή αυτό που κυρίως με ενοχλεί είναι το πάχος του Βερνίκου σε κάποια σημεία και όχι τα σημάδια γιατι δεν φαίνονται και ιδιαίτερα.Ενα θέμα που δυσκολεύει το γυάλισμα είναι οι πολύπλοκες επιφάνειες,κυρίως το καπό και τα πλαϊνά του αυτοκινήτου. Νίκο ευχαριστώ! Γιώργο φυσικά και δεν με στεναχώρησες και ευχαριστώ για την ανάλυση των σκέψεων σου.Βασικα συμφωνώ σε αυτά που γράφεις,το πάχος και το κρύψιμο λεπτομερειών είναι ενοχλητικό.Τα τρεξίματα έως έναν βαθμό μπορούν να ελεγχθούν αλλά θέλουν πολλή προσοχή. Βεβαια από την άλλη το 2k είναι πιο ουδέτερο με τις χαλκομανιες,μην ξεχνάς τα θέματα που είχα με το R8 που να σου πω την αλήθεια πιστεύω ότι μπορεί να μην είχαν δημιουργηθεί με το 2k. Ένα άλλο μείον του 2k είναι ότι τρίβεται πιο δύσκολα σε σχέση με το 513. Σαν θετικό του 2k από την άλλη θεωρώ ότι στεγνωνει καθρέφτης αλλά και γρήγορα,ενώ το 513 όσο στεγνώνει θαμπώνει και αργεί πολύ το στέγνωμα του.Θα τα πούμε και στο τηλέφωνο για πιο διεξοδική αναλυση Παντως παρατηρώντας το μοντέλο με προσοχή τώρα που έχει στεγνώσει καλά,έχω αποφασίσει να το γυαλισω
|
|
|
Post by nektarios on Nov 4, 2021 23:41:06 GMT 2
Πολύ ωραία δουλειά Σπύρο, με σημαντικότερο στοιχείο το happy end στην περιπέτεια με τις χαλκομανίες! Για το γυάλισμα είμαι ο πλέον αναρμόδιος να εκφέρω γνώμη, εμένα κι έτσι μια χαρά μου φαίνεται, το βασικό είναι να κάνεις αυτό που αρέσει σε σένα! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by ViL27 on Nov 26, 2021 16:37:15 GMT 2
|
|
|
Post by konstantinf on Nov 26, 2021 19:01:27 GMT 2
Ωραία δουλειά Σπύρο! Με ενοχλεί λίγο η "αταξία¨στην καλωδίωση, μιας και θα είναι εμφανής στο τελειωμένο. Κανονικά χρησιμοποιούνται οδηγοί για να είναι τακτοποιημένα τα καλώδια, συνήθως παράλληλα ή σε δέσμες. Ίσως ο Αντμίν να μπορεί να σου δώσει ακριβέστερες πληροφορίες. Καλή συνέχεια (και μην τα μπουρδουκλώσεις τελείως στα μηχανικά μέρη...)!
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 26, 2021 21:15:22 GMT 2
Ωραίος, Σπύρο. Προχωράμε και ας μην έχουμε χρόνο. Η καλωδίωση θέλει δουλίτσα. Λιγότερα χρώματα για αρχή, λίγο πιο λεπτά σίγουρα και πιο τακτοποιημένα - μαζεμένα. Αυτά θα έρθουν με τον καιρό. Καλό βράδυ
|
|
|
Post by ViL27 on Nov 27, 2021 0:26:08 GMT 2
Ευχαριστώ για τον σχολιασμό κύριοι! Κωνσταντίνε κάτι πρέπει να χω για αυτόν τον σκοπό,θα το τσεκαρω. Γιώργο η πολυχρωμία στην ουσία δίνεται από το Κιτ στις φισες των καλωδίων.Οσο αφορά το μέγεθος δούλεψα με ότι είχα! Καλό βράδυ και καλό Σ/Κ!
|
|
|
Post by konstantinf on Nov 27, 2021 8:40:14 GMT 2
Οσο αφορά το μέγεθος δούλεψα με ότι είχα! Καλό θα ήτανε να έχεις μια παρακαταθήκη από τέτοια: Από 'κει και πέρα, καννιβάλισε ό,τι παλιό καλώδιο έχεις από ηλεκτρονικά στο σπίτι (USB, Ethernet, HDMI, ποντίκι, πληκτρολόγιο...). Τα εντόσθιά τους βοηθάνε σε πολλές περιπτώσεις. Καλό ΣΚ!
|
|