|
Post by ViL27 on Oct 7, 2021 18:09:16 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Oct 7, 2021 18:43:08 GMT 2
Τι εμφάνιση έκπληξη ήταν αυτή Σπύρο.....!!! Το πορσικό στα γνωστά ποιοτικά σου στάνταρτς και η βιτρινούλα πλήρης και ζηλευτή! Οι φωτό πάνω στην κουπαστή ριψοκίνδυνες για εμάς τους καρδιακούς να ξέρεις. το νού σου φίλε....!!
|
|
|
Post by kyriakos on Oct 7, 2021 19:04:38 GMT 2
Κουκλί το εργαλείο Σπύρο μπράβο σου!!!δεν θέλω να σε από πάρω αλλά ήταν κ η τελευταία φορά που ασχολήθηκε η γυναίκα σου με το άθλημα ασχέτως χημικών ρωτά κ εμάς τους έμπειρους!!!
|
|
|
Post by Sakis on Oct 7, 2021 20:02:51 GMT 2
Σένιο το βιτρινάκι φίλος όπως και το αυτοκίνητο. Αγαπημένη μου φωτό η δεύτερη όπου φαίνεται σαν 1:1. Η βιτρίνα σου είναι έμπνευση για να αρχίσουμε να γεμίζουμε κι εμείς καθώς προς το παρόν γεμίζουμε ράφια, ντουλάπες, αποθηκευτικούς χώρους σε καναπέδες και σύνθετα με κουτιά...
|
|
|
Post by ViL27 on Oct 8, 2021 7:11:35 GMT 2
Καλημέρα μάγκες! Ευχαριστώ για τα καλά λόγια αν και αποτελεσε χαλαρωτικη κατασκευή! Αλέξη φυσούσε κι όλας φίλε πήρα μεγάλο ρισκο Κυριάκο καλά σίγουρα φίλε,με παιδί σιγά μην ξαναασχοληθει! Σακη συμφωνώ για την δεύτερη φωτό αλλά το περιβάλλον με τα μπαλκόνια κόβει από το αποτέλεσμα!Πρέπει να μάθω να βγάζω καμιά φωτογραφία της προκοπής είναι η αλήθεια γιατί είμαι παντελώς άσχετος! Την βιτρίνα πολύ την χάρηκα με τα έξτρα ράφια,ξεμπουκωσε και δείχνει σαφώς πιο ομορφη
|
|
|
Post by konstantinf on Oct 8, 2021 7:53:25 GMT 2
Πολύ όμορφα όλα, και η χοντρή και η βιτρίνα Σπύρο! Συμφωνώ απόλυτα με τον Αλέξη, η κουπαστή είναι επικίνδυνο πράγμα... Όσο συνεχίζεις με την 1/24, φωτογραφίες χωρίς πολυκατοικίες στο βάθος είναι σχετικά εύκολες: Λύση 1: Φωτογραφίζεις μπροστά σε green screen (ιδανικά φύλλο foam rubber μεγέθους Α3 ή 30x40 - σε όλα τα χαρτοπωλεία) και με πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών (δωρεάν το Paint Net) κόβεις το αυτοκίνητο και το κολλάς πάνω σε οποιαδήποτε φωτογραφία (δρόμου, φύσης) της αρεσκείας σου. Λύση 2: Αγοράζεις δυο-τρία πόστερ με τοπία της αρεσκείας σου και φωτογραφίζεις το μοντέλο μπροστά σ' αυτά (δυσκολότερο γιατί το πόστερ μπορεί να γυαλίζει...)
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 8, 2021 8:22:32 GMT 2
Ωραίο το πορσικό, Σπύρο. Καλημέρα
|
|
|
Post by ViL27 on Oct 10, 2021 23:57:57 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ παιδιά,και ιδιαίτερα τον Κωνσταντίνο για τις φωτογραφικές συμβουλές! Καλή βδομάδα!
|
|
|
Post by nektarios on Oct 13, 2021 22:46:56 GMT 2
Πολύ όμορφη η Porsche, και η βιτρίνα επίσης! Ερώτηση: το Mustang (John Wick?) είναι ΟΟΒ ή το έχεις βελτιώσει; Με το καλό και στα επόμενα!
|
|
|
Post by ViL27 on Oct 14, 2021 0:16:49 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Νεκτάριε!Μην ξεχνάμε παίρνεις και εσύ credit γιατί ήταν το δώρο που κέρδισα από σένα στην Χριστουγεννιάτικη κληρωση! Το Mustang είναι το 302 Βoss της Revell φτιαγμένο OOB και βαμμένο σε Pepper grey μεταλλικο(πριν από περίπου 9 μήνες).Νομίζω είχες παρακολουθήσει την κατασκευη.Το link εδώ: scalewheels-gr.com/thread/3092/muscle-madness-ford-mustang-revell
|
|
|
Post by nektarios on Oct 14, 2021 20:25:48 GMT 2
Σωστά, το είχα παρακολουθήσει. Στις φωτό όμως που ανέβασες εδώ, θέλεις ο φωτισμός, θέλεις η γωνία φωτογράφησης, πάντως μού θύμισε πολύ έντονa το όχημα του John Wick!
|
|