|
Post by nikostheo on Jul 13, 2021 17:53:34 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 14, 2021 7:11:51 GMT 2
Μπράβο Νίκο. Βλέπουμε ένα αποτέλεσμα και μια καλή προσπάθεια και αυτό είναι το σημαντικό. Προσπάθησε να βελτιώσεις λίγο τα διαφανή μέρη (ίσως με χρήση απλής λευκής κολλάς και δοκιμαστικών εφαρμογών πριν) και τα πλαίσια των παραθύρων (πιο αχνά περάσματα), που καλώς ή κακώς καθορίζουν την εικόνα των μοντέλων μας. Καλημέρα
|
|
|
Post by Φάνης on Jul 14, 2021 9:23:13 GMT 2
Μπραβο Νίκο για την ολοκλήρωση ενός ακόμη μοντέλου! Σιγά-σιγά, με προσπάθεια και υπομονή, θα έρθει και το επιθυμητό αποτέλεσμα στο φινίρισμα-γυάλισμα του αμαξώματος! Εδώ, θα σου πρότεινα να βρεις ένα παλιά αμάξωμα, και να δουλέψεις την όλη διαδικασία, από αστάρωμα μέχρι γυάλισμα, αρκετές φορές αν χρειαστεί, μέχρι να πάρεις το επιθυμητό αποτέλεσμα - με αυτήν την διαδικασία θα είσαι απαλλαγμένος από το άγχος να πάει κάτι στραβά στο τελικό αποτέλεσμα ενός μοντέλου, και ταυτόχρονα θα βελτιώσεις το φινίρισμα σου, πριν το εφαρμόσεις με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση-εμπειρία σε κάποιο μοντέλο σου!
|
|
|
Post by nikostheo on Jul 14, 2021 23:24:15 GMT 2
Μπράβο Νίκο. Βλέπουμε ένα αποτέλεσμα και μια καλή προσπάθεια και αυτό είναι το σημαντικό. Προσπάθησε να βελτιώσεις λίγο τα διαφανή μέρη (ίσως με χρήση απλής λευκής κολλάς και δοκιμαστικών εφαρμογών πριν) και τα πλαίσια των παραθύρων (πιο αχνά περάσματα), που καλώς ή κακώς καθορίζουν την εικόνα των μοντέλων μας. Καλημέρα Αυτή η clear fix της humbrol φταίει δεν μου κάνει καλες κολλήσεις και νομίζω ότι θα την στείλω η θα την αφήσω γενικά στην ακρη εχω και ξύλου εχω επίσης και thin cement κανονιά ξερω οτι δεν κανει αλλα αν μπει προσεχτικά θα κανει δουλειά; η να μείνω στην ξύλου. Οσο για τα πλαίσια έχεις απόλυτο δίκιο απλως μου ειναι τόσο αγχώδης διαδικασία φοβάμαι μην ποτίσει η ταινία και πάει ακλαυτο το τζαμι. Σε ευχαριστω για ολα
|
|
|
Post by nikostheo on Jul 14, 2021 23:33:56 GMT 2
Μπραβο Νίκο για την ολοκλήρωση ενός ακόμη μοντέλου! Σιγά-σιγά, με προσπάθεια και υπομονή, θα έρθει και το επιθυμητό αποτέλεσμα στο φινίρισμα-γυάλισμα του αμαξώματος! Εδώ, θα σου πρότεινα να βρεις ένα παλιά αμάξωμα, και να δουλέψεις την όλη διαδικασία, από αστάρωμα μέχρι γυάλισμα, αρκετές φορές αν χρειαστεί, μέχρι να πάρεις το επιθυμητό αποτέλεσμα - με αυτήν την διαδικασία θα είσαι απαλλαγμένος από το άγχος να πάει κάτι στραβά στο τελικό αποτέλεσμα ενός μοντέλου, και ταυτόχρονα θα βελτιώσεις το φινίρισμα σου, πριν το εφαρμόσεις με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση-εμπειρία σε κάποιο μοντέλο σου! Φάνη σε ευχαριστώ και σιγουρα αυτό που λες θα βοηθήσει απλα θέλω απο την μια να βελτιωθώ πρώτα στα υπόλοιπα και ταυτόχρονα να γεμίζω σιγά το ράφι μου και ας μείνει για λίγο το γυάλισμα σε αρχάριο επίπεδο, με τον καρό θα γινω καλύτερος ειμαι σίγουρος.
|
|
|
Post by nektarios on Jul 18, 2021 17:50:40 GMT 2
Όμορφο αποτέλεσμα, με ένα πολύ απαιτητικό χρώμα, σίγουρα τα επόμενα θα είναι πολύ καλύτερα, με την εμπειρία που θα προστίθεται με την κάθε μια κατασκευή. Τα πλαίσια των παραθύρων είναι πάντα ένα δύσκολο και "επικίνδυνο" κομμάτι της κατασκευής, που χρειάζεται αρκετή εξοικείωση για να σταματήσει να σε αγχώνει..
|
|
|
Post by nikostheo on Jul 18, 2021 23:32:13 GMT 2
Όμορφο αποτέλεσμα, με ένα πολύ απαιτητικό χρώμα, σίγουρα τα επόμενα θα είναι πολύ καλύτερα, με την εμπειρία που θα προστίθεται με την κάθε μια κατασκευή. Τα πλαίσια των παραθύρων είναι πάντα ένα δύσκολο και "επικίνδυνο" κομμάτι της κατασκευής, που χρειάζεται αρκετή εξοικείωση για να σταματήσει να σε αγχώνει.. Ευχαριστώ Νεκτάριε να είσαι καλά, με το επόμενο θέλω να πάω το κομμάτι των παραθύρων ένα στάδιο παρακάτω
|
|