|
Post by konstantinf on Apr 28, 2021 8:30:33 GMT 2
Το μοντέλο αυτό της Revell αναπαριστά την "σπορ" εκδοχή της Phantom II που κατασκευάστηκε μεταξύ 1929 και 1935. Η ονομασία Continental υποδηλώνει ένα μοντέλο με μεταξόνιο κοντύτερο κατά 15 εκ., ελαφρότερο αμάξωμα, σκληρότερη ανάρτηση και χαμηλότερους λόγους στις ταχύτητες. Κατασκευάστηκαν κάπου 280 κομμάτια αυτού του είδους. Το συγκεκριμένο αμάξωμα προέρχεται από τον αμαξοποιό J. Gurney Nutting στο Chelsea. Πρότυπο για το κιτ της Revell στάθηκε ένα από τα 11 κομμάτια που σώζονται σήμερα με αριθμό πλαισίου 201-RY και ιδιοκτησίας του κ. Ray Gentile, ο οποίος το αναπαλαίωσε σε διάστημα 5 ετών. Το κιτ, παραγωγής 1978 ήταν σε εξαιρετική κατάσταση με ποιότητα καλουπώματος και λεπτομέρειας που θα ζήλευαν πολλές σύγχρονες παραγωγές. Άνευ ετέρου λοιπόν οι φωτογραφίες του τελειωμένου μοντέλου: Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας και τα χρήσιμα σχόλια κατά την διάρκεια αυτής της σύντομης κατασκευής!
|
|
|
Post by kyriakos on Apr 28, 2021 16:26:18 GMT 2
Πολύ ωραίο αποτέλεσμα Κωσταντίνε μπράβο σου τα χρώματα κ το βάψιμο είναι τρομερό!
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 28, 2021 20:53:31 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Κυριάκο, χαίρομαι που σου αρέσει!
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Apr 29, 2021 1:21:37 GMT 2
Πανέμορφο βγήκε Κωνσταντίνε. Τελικά η επιλογή στο να κατασκευαστεί το καπό ανοιχτό (σπαστό) ήταν εξαιρετική. Χίλια μπράβο!
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 29, 2021 5:37:02 GMT 2
Να 'σαι καλά Αντώνη, ευχαριστώ πολύ!
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Apr 29, 2021 7:23:17 GMT 2
Κουκλα βγηκε Κωνσταντινε και ταχυτατη κατασκευη!!
αντε στο επομενο
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 29, 2021 8:02:53 GMT 2
Θα το ευχαριστηθεί ο φίλος σου, Κώστα. Όμορφο πολύ και γρήγορος. Porsche 911 ή Guzzi έχει το μενού τώρα;
|
|
|
Post by alex78 on Apr 29, 2021 10:11:54 GMT 2
Πολύ όμορφο στα γνωστά ποιοτικά σου στανταρντς.
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 29, 2021 11:15:21 GMT 2
Παναγιώτη, Γιώργο και Αλέξη σας ευχαριστώ πολύ, να 'στε καλά! Porsche 911 ή Guzzi έχει το μενού τώρα; Βασικά για επόμενο είχε προγραμματιστεί η 911. Καθώς όμως βρισκόμουν σε φάση συγκέντρωσης των διαφόρων βελτιωτικών - το προτελευταίο έφτασε μόλις σήμερα εξ ΗΠΑ μετά από 44 μέρες ταξίδι (και πέρασε το τελωνείο αβρόχοις ποσί παρά την δηλωμένη αξία 80 $) - ξεκίνησα άλλη μια σύντομη κατασκευή που θα την δείτε το Σάββατο. Παράλληλα θα ξεκινήσει σιγά-σιγά και η Porsche εντός του Μαΐου.
|
|
|
Post by mikys2019 on Apr 29, 2021 15:16:37 GMT 2
Κωστα μου υπεροχη κατασκευη ,ευχομαι ο φιλος σου να την χαρη οπως ολοι εμεις . Καλη αρχη σε οτι ξεκινησεις .(Εγω προτιμω την porsche που την περιμενω περιπου δυο χρονια με μανια )
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 29, 2021 17:25:39 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Μιχάλη! Το καλό πράγμα αργεί να... ξεκινήσει!
|
|
|
Post by ViL27 on May 3, 2021 20:52:46 GMT 2
Άλλη μια πανέμορφη vintage κατασκευή από τα χέρια σου Κωνσταντινε,εξαιρετική και η χρωματική επιλογή με άρωμα της εποχής!
|
|
|
Post by konstantinf on May 3, 2021 22:39:55 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Σπύρο! Όσο για το χρώμα, απλά ακολούθησα την εικόνα του κουτιού...
|
|
|
Post by nektarios on May 4, 2021 15:28:55 GMT 2
Αν και δεν παρακολούθησα την κατασκευή, το αποτέλεσμα είναι πανέμορφο! Όμως κάποια στιγμή σίγουρα θα μελετήσω την κατασκευή, καθώς στο στοκ μου υπάρχει και το "αντίστοιχο" κιτ της Italeri (στην 1/24)... Με το καλό και στα επόμενα!
|
|
|
Post by konstantinf on May 4, 2021 16:39:18 GMT 2
Να 'σαι καλά Νεκτάριε, ευχαριστώ πολύ! Όσο για το δικό σου αντίστοιχο και δεδομένης της συλλογής σου κινηματογραφικών οχημάτων, μην ξεχνάς The Yellow Rolls-Royce από το 1964 (είχες γεννηθεί ...
|
|
|
Post by nektarios on May 4, 2021 21:41:21 GMT 2
Έλα ρε φίλε, δεν είμαι και τόσο αρχαίος... Το 1964 ήμουν... -9 ετών! Την ταινία ομολογώ οτι δεν την ήξερα, μόλις είδα λίγο το στόρυ και μου φάνηκε ενδιαφέρον, το δε καστ εξαιρετικό! Θα ψάξω να τη βρω! Επίσης, δεν σου κρύβω οτι παλαιότερα έκανα κι εγώ μια έρευνα για να μπορέσω να "χρεώσω" το όχημα στα movie cars, ώστε να έχει περισσότερες πιθανότητες να φτιαχτεί κάποια στιγμή στο σύντομο μέλλον, αλλά δεν είχα βρει τίποτα... Συνεπώς, η πληροφορία σου είναι πολύ χρήσιμη! Υ.Γ.: Ίσως θα ήταν χρήσιμο να σου στείλω με ΡΜ τα κιτ που έχω στο στοκ μου και να μου πεις ποιά γίνονται movie cars, καθώς αντιλαμβάνομαι οτι οι γνώσεις σου σχετικά - και - με τον κινηματογράφο είναι πολύ περισσότερες από τις δικές μου!
|
|