|
Post by Diecast917k on Feb 13, 2021 13:20:55 GMT 2
|
|
|
Post by Diecast917k on Feb 13, 2021 13:41:12 GMT 2
Ναι θα υπαρξουν και μετατροπες! Για αρχη εκανα ενα γρηγορο τεστ εκτυπωνοντας εναν μπροστινο προφυλακτηρα του πιο καινουργιου μοντελου του '99 το οποιο δεν ειχε καν βγει οταν το κιτ κυκλοφορησε. Αφου ειδα οτι με καλυπτει δεν προχωρησα αλλο μιας και η εγχειρηση αυτη θα ειναι πιο δυσκολη απ'τι ηταν στο μεταλλικο RX7 επειδη ο μπροστινος προφυλακτηρας εχει καποιες τρυπες που κουμπωνει το πατωμα.
Επειδη δεν θελω να βιαστω γενικα, ξεκινησα απο τις ζαντες. Τις σχεδιασα και αρχισα τις εκτυπωσεις μεχρι που εφτασα στην κατω δεξια (στην φωτο φαινονται και τα πολλα σταδια που περασα,μικροτερη διαμετρο,με το υπαρχον λαστιχο του κιτ,μεχρι που ειπα να φτιαξω και το λαστιχο σε 3δ).
Ταυτοχρονα επειδη η μαμα αναρτηση το κανει να καθεται σα κατσικι, σχεδιασα ενα μπροστινο εξαρτημα και δισκοφρενα οπως και εφαγα το μερος που καθεται η πισω αναρτηση για να χαμηλωσει ολο.
|
|
|
Post by konstantinf on Feb 13, 2021 13:42:18 GMT 2
Καλή επιτυχία Δημήτρη, ίσως μπορέσουμε (αυτοί που δεν είναι στα social media, όπως ο υποφαινόμενος) να το δούμε κάποτε κάπου τελειωμένο (γιατί όχι στην έκθεση, αν και όποτε ξαναγίνει...).
|
|
|
Post by Diecast917k on Feb 13, 2021 13:49:50 GMT 2
Θελω και ελπιζω να το παω σε καποια εκθεση! Σιγουρα οχι αυτη τη χρονια αλλα ισως του χρονου.
|
|
|
Post by Diecast917k on Feb 13, 2021 13:55:05 GMT 2
Οποτε φτανουμε στο τωρα με το μοντελο να καθεται σε 18αρες Advan GT και να εχει χαμηλωθει αρκετα. Δεν γνωριζω αν το ξερετε αλλα οι πορτες εχουν αρκετα καλο μηχανισμο για να ανοιγουν αλλα το πορτπαγκαζ δεν ανοιγει, κατι που μαλλον θα αλλαξει στο μελλον.
Και καπου εδω το ταξιδι μας τελειωνει. Οπως εχω ηδη αναφερει αν καποιος θελει να συνεχισει να βλεπει αυτο ή καποιο αλλο απο τα μοντελα μου ριξτε μια ματια στο Youtube ή στο Instagram στα οποια θα ανεβαζω τις συνεχειες και για να μην χαθουμε. Επισης, ανεβαζω και σε αυτη τη σελιδα του Facebook Θα μου λειψει να κοιταω τις δημοσιευσεις ολων σας , ειναι αλλιως να εισαι σε ελληνικο φορουμ απο ξενο. Να ειστε καλα ολοι !
|
|