|
Post by konstantinf on Feb 13, 2021 13:09:51 GMT 2
Όπως είχα προβλέψει, και στο τσακ πριν κλείσει το φόρουμ (που δεν το είχα προβλέψει), περατώθηκε η μετατροπή της μικρότερης από τις τρεις Monza. Μιας και πρόκειται για βελτίωση ενός έτοιμου μοντέλου δεν υπάρχει αξιολόγηση του "κιτ" αλλά μάλλον αποτίμηση αυτού του είδους της ενασχόλησης: Η δουλειά της αποσυναρμολόγησης, ξεβαψίματος, μετατροπής και βελτίωσης υπαρχόντων κομματιών, προσθήκης άλλων που δεν υπήρχαν, ξαναβάψιμο και επανασυναρμολόγηση ήταν ενδιαφέρουσα, αλλά όχι σε βαθμό που να θέλω να την επαναλάβω. Πέρα από την προσθήκη ορατών και αοράτων κομματιών και το ξαναβάψιμο (που στα μάτια μου βελτίωσε αισθητά την ποιότητα της επιφάνειας του αμαξώματος), νομίζω ότι κανείς μπορεί να ζήσει μια χαρά με το έτοιμο μοντέλο στην βιτρίνα του, ιδίως με κλειστό το καπό. Χωρίς άλλα λόγια - και εν είδει (ίσως προσωρινού) αποχαιρετισμού - ιδού το τελικό αποτέλεσμα: Να 'στε όλοι καλά - και στο επανιδείν!
|
|
|
Post by Diecast917k on Feb 13, 2021 14:05:35 GMT 2
Εγινε πολυ ανωτερο απτο μαμα παιχνιδι! Ελπιζω να δουμε αυτο και τα δυο αδερφακια του σε καποια εκθεση απο κοντα! Μεχρι τοτε εις το επανιδειν!
|
|
|
Post by konstantinf on Feb 13, 2021 14:26:56 GMT 2
Να 'σαι καλά Δημήτρη, ευχαριστώ πολύ!
|
|
|
Post by Φάνης on Feb 13, 2021 15:07:47 GMT 2
Συγχαρητήρια Κωνσταντίνε! Πράγματι πολύ όμορφο! Ελπίζω να τα ξαναπούμε και από κοντά κάποια στιγμή στην Αθήνα. Καλή συνέχεια με υγεία!
|
|
|
Post by konstantinf on Feb 13, 2021 17:11:59 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Φάνη, να 'σαι καλά!
|
|