|
Post by freddieslotcars on Jan 13, 2021 10:20:07 GMT 2
Σαν fan του Gerhard Berger βέβαια έψαχνα να βρω κάποιο κιτ.Στα χεριά μου έπεσε της Protar στην 1/24.Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι στα χώματα που πρέπει να βρεις αντηστιχιες από Protar σε άλλη εταιρεία.
|
|
|
Post by alex78 on Jan 13, 2021 13:12:51 GMT 2
Πανέμορφη Ferrari Φρέντυ, χαίρομαι που θα κάνει παρέα στην δικιά μου! Η Protar δίνει χρωματολόγιο της Model Master? Όπως και να έχει πάντως με τέτοια πληθώρα εταιρειών και αποχρώσεων σήμερα, θεωρώ πως δεν θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο να επιλέξεις τα πιο ταιριαστά. Καλή επιτυχία!
|
|
|
Post by freddieslotcars on Jan 13, 2021 14:35:37 GMT 2
Πανέμορφη Ferrari Φρέντυ, χαίρομαι που θα κάνει παρέα στην δικιά μου! Η Protar δίνει χρωματολόγιο της Model Master? Όπως και να έχει πάντως με τέτοια πληθώρα εταιρειών και αποχρώσεων σήμερα, θεωρώ πως δεν θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο να επιλέξεις τα πιο ταιριαστά. Καλή επιτυχία! Δεν το ήξερα Αλέξη οτι είναι της Model master,βρηκα και κατέβασα ης οδηγίες της Tamiya από το δικο σου μοντέλο για να κατατοπιστώ στα χώματα.
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 14, 2021 9:26:48 GMT 2
|
|
|
Post by freddieslotcars on Jan 14, 2021 10:46:44 GMT 2
Ναι δεν έχουν πολλές διάφορες σε κατασκευαστικά κομμάτια .Το μπάκετ νομίζω ότι το δίνει να το κάνεις μαύρο .Τα χρωματα που δίνει είναι τις Model Mster με παλιούς κωδικούς; Εχω βρει μια ακρη βέβαια με τα χρώματα από τις οδηγίες της Tamiya.
|
|
|
Post by ViL27 on Jan 14, 2021 15:29:06 GMT 2
Καλη επιτυχια Φρεντυ,μακαρι να μην σε ταλαιπωρησει πολυ
|
|
|
Post by freddieslotcars on Jan 14, 2021 18:52:28 GMT 2
Καλη επιτυχια Φρεντυ,μακαρι να μην σε ταλαιπωρησει πολυ Ευχαρηστω
|
|
|
Post by freddieslotcars on Jan 17, 2021 13:03:41 GMT 2
Μια πρώτη ματιά το σασί και το κοκπιτ είναι λίγο στραβά θα δοκιμάσω με σεσουάρ να τα φερο η θα το κανω γιουβέτσι
|
|
|
Post by konstantinf on Jan 18, 2021 9:35:00 GMT 2
Καλή επιτυχία κι από μένα Φρέντη! Άσε τα γιουβέτσια και άκου τι λέει ο Γιώργος... Προσοχή κι υπομονή!
|
|
|
Post by czt on Jan 18, 2021 9:55:15 GMT 2
Καλο ξεκινημα Φρεντυ! Χαλαρα θα γινει και θα εχει ωραιο αποτελεσμα. Υπομονη ειναι αρετη! Αρα οπως λεει και ο μπομπ γουεικ απ στεντ απ ...... παμε!!!
|
|
|
Post by freddieslotcars on Jan 19, 2021 16:13:52 GMT 2
Το γιουβέτσι το γλίτωσε η δουλειά εγινε με το σεσουάρ. Το κοκπιτ είναι έτοιμο και περιμείνει ,αλλά παρατήρησα ότι δεν έβλεπα καλα και με κουράσανε τα λίγο ματιά μου,και δεν είναι αυτό που ήθελα. Επισεις ασταρωθήκαν οι αεροτομές ,σασί και αμάξωμα για να ετοιμαστούν για βάψιμο. Θυμάστε τον τορνακι για τα λάστιχα στα slot car,εισως το χρησημοποιησο για τα λάστιχα αυτά.
|
|
|
Post by freddieslotcars on Jan 20, 2021 16:20:49 GMT 2
Εχω ένα ερώτημα .Τις αεροτομές με τι βερνίκι είναι σωστο gloss,satin η matt; Εγω σκευτομε για satin να μην γυαλίζει πολύ.
|
|
|
Post by czt on Jan 22, 2021 13:00:09 GMT 2
Καλησπερα Φρεντυ ωραια πανε οι εργασιεςαπλα θα σε προτεινα ιγο στοκο αναμεσα σε μονοκοκ με το κομματι που ειναι το τιμονι για να γινει ενα σωμα. Για τις αεροτομες εξαρταται μπορει να εχει κομματια καρμπον και διαφημισεις. Σε μια φωτο που ειδα εχει μαυρες επιφανειες που ειναι ανθρακονημα η κεβλαρ και ειναι ματ ακομα και στο πλαι που ειναι οι χορηγοι προσωπηκα ματ θα το εκανα.
|
|
|
Post by freddieslotcars on Jan 22, 2021 15:56:53 GMT 2
|
|
|
Post by ViL27 on Jan 22, 2021 16:39:30 GMT 2
Φρεντυ φερσου τους με στοργη,προδερμ και βελτιωτικα ζουμια και ελπιζε για το καλυτερο!Λογικο με τετοιας ηλικιας κιτ να εχεις προβληματα
|
|
|
Post by czt on Jan 24, 2021 9:51:57 GMT 2
Θα συμφωνησω με το Σπυρο αγαπη και ζουμοπροδερμ για να μην εχεις θεματα! Αργα και σταθερα!
|
|