|
Post by ViL27 on Jan 2, 2021 16:59:06 GMT 2
Το πρώτο project της φετινής χρονιάς έρχεται με μια έκπληξη!Θα έχω και βοηθό,η μάλλον συνεργάτη,καθώς θα είναι η πρώτη φορά που η αρραβωνιαστικιά μου,η Δήμητρα,θα καταπιαστεί με οτιδήποτε μοντελιστικο!Φυσικά τα πολύ δύσκολα,όπως το βερνίκι,θα τα αναλάβω εγώ,αλλά το βάψιμο του αμαξωματος πχ θα είναι τελείως δικό της. Δικιά της ήταν και η επιλογή του μοντέλου από 7-8 μοντέλα που της έδειξα,που τυχαίνει να είναι και το δώρο του Νεκτάριου από την ανταλλαγή!Δικια της και η επιλογή χρώματος βέβαια.Ηδη εξηγήσαμε κάποια πραγματακια για αρχή,και κόψαμε και καθαρίσαμε τα κομμάτια που θα βαφτούν στο χρώμα του αμαξώματος. Το Κιτ μοιάζει καλή επιλογή για αυτό που πάμε να κάνουμε,καθώς είναι Tamiya και δεν είναι ιδιαίτερα πολύπλοκο,μην περιλαμβάνοντας ανοιγομενα μέρη η κινητήρα.Πολυ όμορφο αυτοκίνητο η 996 GT3 της Porsche,η επιδίωξη μου είναι ένα όμορφο αποτέλεσμα προσπαθοντας να κρατήσω ψηλά το ενδιαφέρον της Δήμητρας και δίνοντας της όσο περισσότερες δουλειές είναι εφικτό. Καλη μας αρχη
|
|
|
Post by kyriakos on Jan 2, 2021 18:06:45 GMT 2
Έτσι ξεκίνησα εγώ κάποτε τον μοντελισμο μαζί με την γυναίκα μου ως αρραβωνιασμένη τότε κάπου το 2008 αν θυμάμαι καλά στις διακοπές μας στην Κεφαλονιά είχα πάρει ένα Φερράρι κ το φτιάξαμε χωρίς χρώματα απλά το είχαμε κολλήσει.ωραιο να έχεις συμπαράστατη στον μοντελισμο μέσα στο σπίτι σου αλλά μετα τα παιδιά δεν υπάρχει αυτο τουλάχιστον για μένα... εύχομαι να το χάρη κ εκείνη όσο το χαίρεσαι κ εσύ,η επιλογή αμαξώματος πολύ καλή εύχομαι καλή συνέχεια!!!
|
|
|
Post by konstantinf on Jan 2, 2021 18:29:36 GMT 2
Καλώς όρισες Δήμητρα, το πρώτο θήλυ στην παρέα μας - τουλάχιστον όσο είμαι εγώ σ' αυτό το φόρουμ! Καλή επιτυχία και στους δυο σας, και πολλές ευχάριστες ώρες παρέα στον πάγκο - αρκεί να μην ζηλέψει η γάτα...
|
|
|
Post by nektarios on Jan 2, 2021 23:35:44 GMT 2
Φίλε Σπύρο, ήξερα ήδη οτι η επιλογή μου σού είχε αρέσει, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που άρεσε και στη Δήμητρα! Δήμητρα, καλώς ήρθες στην παρέα, ελπίζω να την βρεις ενδιαφέρουσα, και εύχομαι πολλές και καλές κατασκευές! Επίσης, βλέπω και την Βίλλυ να εξετάζει το κιτ με μεγάλο ενδιαφέρον, οπότε Σπύρο με τέτοιο ομαδικό πνεύμα το αποτέλεσμα αναμένεται εντυπωσιακό!
|
|
|
Post by Sakis on Jan 2, 2021 23:59:21 GMT 2
Μπράβο ρε Σπύρο, πολύ καλή ιδέα!
Κωνσταντίνε η πρώτη γυναίκα και μάλιστα εγγεγραμμένη στο φόρουμ είναι η Νικολέτα αλλά από το καλοκαίρι έχουμε μείνει στο αστάρι... Οπότε ευελπιστώ η Δήμητρα να έχει μεγαλύτερη πρόοδο (αν και με τον Σπύρο και τους ρυθμούς του είμαι σίγουρος ότι θα τελειώσετε στο φτερό)!
|
|
|
Post by konstantinf on Jan 3, 2021 7:26:39 GMT 2
Κωνσταντίνε η πρώτη γυναίκα και μάλιστα εγγεγραμμένη στο φόρουμ είναι η Νικολέτα αλλά από το καλοκαίρι έχουμε μείνει στο αστάρι... Sorry, κάπου θα μου διέφυγε... Καλώς όρισες λοιπόν κι εσύ Νικολέτα!
|
|
|
Post by ViL27 on Jan 3, 2021 8:59:56 GMT 2
Η Δήμητρα σας ευχαριστεί για το καλωσόρισμα! Είμαστε σε καλό δρόμο παιδιά,έχει δείξει αρκετό ενδιαφέρον ,κάτσαμε κάνα 3ωρακι χτες για την προεργασία και ήδη το αμάξωμα είναι έτοιμο για ασταρι.Το σκριμπαρισμα που ήταν και το πιο δύσκολο ήταν στο μεγαλύτερο του κομμάτι δικό της και έδειξε ιδιαίτερα ικανή! Το όλο θέμα είναι να της κρατήσω το ενδιαφέρον μέχρι τέλους και να μην τραβήξει πολύ χρονικά,αλλά πιστεύω το χουμε!Άλλωστε ηδη θέλει μόλις τελειώσει να το βάλουμε στο δωμάτιο!Επίσης όπως όλοι ξέρουμε το μοντελαρισμα μας μαθαίνει χρήσιμα πράγματα και για την καθημερινότητα μας με την χρήση των διαφόρων υλικών,αλλά και ο αερογραφος μπορεί να έχει χρήση στο βάψιμο καθημερινών πραγμάτων του σπιτιού. @Κυριακο αναμενόμενο όταν μπαινει στην εξίσωση ένα παιδί να μην μπορεί να γίνει πλέον!Σκοπός είναι να περάσουμε όμορφο χρόνο μαζί σε κάτι που αγαπώ ιδιαίτερα! @Κωνσταντινε από την μεριά μου θα υπάρχει χαλαρότητα και επιείκεια οπότε σίγουρα θα έχουμε ευχάριστη κατασκευή!Η γάτα ίσα ίσα θα μας κάνει κ αυτή παρέα μόνιμα οπότε μοντελαρουμε,καθώς της αρέσει να κάθεται μαζί μας συνέχεια και όχι να τριγυρνάει στο υπόλοιπο σπίτι! @Νεκταριε η Πόρσε σου έγινε οικογενειακή υπόθεση!!Ελπίζω να είναι γουρικη! @Σακη Δύσκολο να το πάμε κατά ριπάς με τη Δήμητρα όπως πάω μόνος μου!Τώρα που φεύγουν οι γιορτές και γυρνάει στη δουλειά τη Δευτέρα θα την κηνυγαω να έρθει να κάτσει στον πάγκο,το καλό είναι ότι της άρεσει να κάνουμε πράγματα μαζί και θα το επιδιώξει όταν είναι ξεκούραστη. Ψησε Νικολέττα να επιστρέψει στην κατασκευή,τίποτα δεν πρέπει να μένει στην μεση
Υ.Γ. το κόκκινο νύχι ήδη έχει αρχίσει και βαράει διαλυση Σόρρυ για τις κακές φωτό αλλά είμαι στη δουλειά σήμερα και δεν μπορώ να τραβήξω αλλες
|
|
|
Post by Sakis on Jan 3, 2021 9:51:41 GMT 2
Πένα το κορίτσι! Δεν με παραξενεύει το γεγονός με το scriber. Και από εδώ μεριά μια που της το είπα και μια που τις τράβηξε αλφαδι, λες και τις έκανα εγώ. Ουτε tutorials ούτε τίποτα. Υποθέτω πως με τόσα κραγιον, σκιες, eye liners κλπ εχουν γίνει άσσοι και μετά το παίζουμε εμείς καλλιτέχνες.
|
|
|
Post by ViL27 on Jan 3, 2021 11:01:55 GMT 2
Πένα το κορίτσι! Δεν με παραξενεύει το γεγονός με το scriber. Και από εδώ μεριά μια που της το είπα και μια που τις τράβηξε αλφαδι, λες και τις έκανα εγώ. Ουτε tutorials ούτε τίποτα. Υποθέτω πως με τόσα κραγιον, σκιες, eye liners κλπ εχουν γίνει άσσοι και μετά το παίζουμε εμείς καλλιτέχνες. Ακριβώς αυτό Σάκη.Ασε που έχει σίγουρα πιο σταθερό χέρι από μένα
|
|
|
Post by czt on Jan 3, 2021 11:07:30 GMT 2
Καλως ήρθες Δήμητρα καλό ξεκίνημα με ωραίο θέμα ! Σπύρο με δυο γυναίκες στην εξίσωση Βιλ και Δήμητρα θέλει προσεκτικούς ελιγμούς . Ελπιζω όχι κίτρινο !!! Θα συμφωνήσω με το σακη !
|
|
|
Post by alex78 on Jan 3, 2021 12:57:36 GMT 2
Ζούμε μεγάλες στιγμές αδέλφια. Περιμένω πως και πως την διοργάνωση του 1ου g.b. με συμμετοχή αποκλειστικά γυναικεία μέλη του ScW.
Μέχρι τότε όμως σας εύχομαι να έχετε μια ευχάριστη και απροβλημάτιστη συλλογική κατασκευή στην θεματάρα που επιλέξατε.
|
|
|
Post by ViL27 on Jan 3, 2021 13:14:29 GMT 2
Ευχαριστούμε παιδιά! Κωνσταντίνε τη γλίτωσες αυτή τη φορά απ' το κίτρινο Άλεξ η θεματολογία μας αναμενόμενα δεν τραβάει τις γυναίκες οπότε μην κάνεις μεγάλα όνειρα!
|
|
|
Post by czt on Jan 3, 2021 14:39:25 GMT 2
Όλε!!! Ας το κάνει ότι χρώμα θέλει ! Ακόμα και κοράλλι!
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 4, 2021 10:22:25 GMT 2
Το βλέπω το μοτίβο, εδώ. Κάποιος θέλει να συμμετάσχει, με 3 φλουριά στη βασιλόπιτα Πολύ ωραία πρωτοβουλία, Δήμητρα, καλώς όρισες. Το επόμενο και με δικό σου λογαριασμό
|
|
|
Post by ViL27 on Jan 4, 2021 14:58:47 GMT 2
Ειμαι καινουριος εγω κυριε δεν ξερω απο βασιλοπιτες και φλουρια.Αλλα ναι βαλε 3 ατομα Αν φτιαξει επομενο με δικο της λογαριασμο θα τα εχω δει ολα Δυσκολα τα πραγματα γιατι θα εχει τρεξιμο η χρονια φετος!
|
|
|
Post by ViL27 on Jan 8, 2021 19:00:13 GMT 2
Venetian violet pearl η επιλογη της κυριας για την Πορσε και ποιος ειμαι εγω που θα πω οχι? 2 χερια ασταρι και 5 χερια βαψιμο η Δημητρουλα με ολα τα παρελκομενα πλυσιματα και τριψιματα,παντα με τις οδηγιες μου αλλα η δουλεια ολη δικη της.Και τα πηγε παρα πολυ καλα. Το αποτελεσμα οπως ηταν αναμενομενο λογω του χρωματος και της περλας εδειξε περιεργο και οχι τοσο ομοιομορφο,καθως και αρκετα σκουρο. Τετοιου τυπου χρωματα δειχνουν παντα αχαρα πριν το βερνικι,αλλα εκει ολα αλλαζουν. Το βερνικι το ανελαβα εγω με τις γνωστες διαδικασιες,καθως ειναι πολυπλοκη διαδικασια για αρχαριο.Το χρωμα και η περλα εδειξαν με την μια,δινοντας ενα ομορφο και classy αποτελεσμα. Η Δημητρα ενθουσιαστηκε φουλ με το χρωμα μετα το βερνικι!
Συνολικα τα παει εξαιρετικα η μαθητευομενη ως τωρα!Εχουμε μπολικη δουλειτσα ακομα μπροστα μας ομως
|
|