|
Post by ViL27 on Dec 27, 2020 9:57:44 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Dec 27, 2020 14:13:49 GMT 2
Χρόνια πολλά Σπύρο! Απίστευτα όμορφη σιλουέτα και ακόμα πιο απίστευτη η δουλειά σου! Το χρώμα και οι ζάντες ταιριάζουν θαυμάσια και το καπώ ''ήρθε'' μια χαρά. Νομίζω συγκαταλέγεται άνετα στο Top-5 των κατασκευών σου!
|
|
|
Post by konstantinf on Dec 27, 2020 17:12:00 GMT 2
Πολύ ωραία δουλειά Σπύρο, συγχαρητήρια! Μια παρατήρηση σχετικά με την φωτογράφηση: Δεν ξέρω αν χρησιμοποιείς φωτογραφική μηχανή με ρυθμίσεις (SLR) ή pocket ή καν smartphone. Στην πρώτη περίπτωση έχεις την δυνατότητα να βελτιώσεις το εστιακό βάθος φωτογραφιών όπως η τελευταία (δηλ. να φαίνονται το ίδιο καθαρά τα κοντινά και τα μακρινά πλάνα). Γι αυτόν το σκοπό διαλέγεις στη ρύθμιση manual το πιο μικρό διάφραγμα (αυτό με τον μεγαλύτερο αριθμό, π.χ. 32 ή 16) και, επειδή έτσι αυξάνεται ο αναγκαίος χρόνος έκθεσης, χρησιμοποιείς τρίποδα. Αν τα ξέρεις όλα αυτά και κομίζω γλαύκα στην Αθήνα, συγγνώμη, ίσως χρησιμεύσουν σε κάποιον άλλο φίλο.
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 27, 2020 18:24:44 GMT 2
Όμορφο είναι Σπύρο, και ο χρωματικός συνδυασμός πετυχημένος. Οι λεπτομέρειες και τα βαψίματα του εξωτερικού είναι πολύ καθαρά επίσης, που είναι σημαντικό. Το καπό πιθανόν κάπου βρίσκει στο "τηγάνι" φίλτρο αέρα η ακόμη και στα μπουζοκαλώδια. Δοκίμασε να πιέσεις λίγο τα τελευταία προς τα κάτω, να δεις μήπως κλείσει καλύτερα. Τέλος, μια και με τη νέα χρονιά συνήθως βάζουμε στόχους, νομίζω εσύ πρέπει να επικεντρωθείς στο καθάρισμα και στα μηχανικά μέρη. Καλό βράδυ
|
|
|
Post by kyriakos on Dec 27, 2020 18:29:26 GMT 2
πολυ ωραια κατασκευη σπυρο μπραβο σου φιλε ωραιες η διχρωμιες !
|
|
|
Post by ViL27 on Dec 27, 2020 20:51:01 GMT 2
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ όλους! @Κωνσταντινε από smartphone φωτογραφίζω και είμαι παντελώς άσχετος από ρυθμίσεις φωτογραφιών οπότε ευχαριστώ για τις συμβουλες @Γιωργο το ψυγείο βρίσκει και δεν πάει άλλο κάτω δυστυχως.Συμφωνω σε αυτά που λες,οι στόχοι για τη νέα χρονιά γενικά θα είναι ότι κάνω να το κάνω καλυτερα
|
|
|
Post by Sakis on Dec 27, 2020 22:12:45 GMT 2
Καθαρή δουλειά και βάψιμο. Και τα ζαντολάστιχα έρωτας! Χαίρομαι πολύ που βλέπω εκτός από κατά ριπάς παραγωγή και συνεχή βελτίωση στις κατασκευές σου, εύγε!
|
|
|
Post by ViL27 on Dec 27, 2020 23:57:58 GMT 2
Να σαι καλά ρε Σάκη!Είναι κούκλες οι Ρόδες όντως!Ηαλήθεια είναι ότι βελτιώθηκα πολύ φέτος και φυσικά σε αυτό έχει μερίδιο ευθύνης και η παρέα εδω και φυσικά ο Γιώργος που ήταν πάντα εκεί,παρά τον ελάχιστο διαθέσιμο του χρονο,για συμβουλές και τον ευχαριστώ από καρδιάς!Καλό βραδυ
|
|
|
Post by czt on Dec 28, 2020 10:40:21 GMT 2
Αυτο θα μπει μοντελο απο τζακι Θα συμφωνησω με τους προλαλισαντες ολο το μοντελο φανταστικο το ζαντικο φυσαει οπως και η ολη κατασκευη!
|
|
|
Post by ViL27 on Dec 28, 2020 10:53:09 GMT 2
Το μοντέλο σφυρηλατήθηκε στα ορυχεία της Μόρια Κωνσταντίνε και ελέγχθηκε από το μάτι του Σάουρον πριν μπει στη βιτρινα
|
|
|
Post by Φάνης on Dec 28, 2020 20:49:38 GMT 2
Πολύ όμορφη δουλειά Σπύρο! Σου εύχομαι τα καλύτερα για την συνέχεια!
|
|
|
Post by ViL27 on Dec 28, 2020 22:28:28 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Φάνη!Καλό βραδυ
|
|
|
Post by czt on Dec 28, 2020 23:53:29 GMT 2
Το μοντέλο σφυρηλατήθηκε στα ορυχεία της Μόρια Κωνσταντίνε και ελέγχθηκε από το μάτι του Σάουρον πριν μπει στη βιτρινα Ετσι!!!!!!! I see you!!!!!!!
|
|
|
Post by mikys2019 on Dec 29, 2020 14:23:22 GMT 2
Καλημερα Σπυρακο μου ......ειδες που τα λογια μου βγηκαν σωστα κ προφητικα .....ΜΠΡΑΒΟ σου κ ειμαι σιγουρος το 2021 θα μας εκπληξεις σε οτι και να φτιαξεις ...
|
|
|
Post by Diecast917k on Dec 29, 2020 21:05:51 GMT 2
Κι εγώ με τη σειρά μου να πω ότι βγήκε παρά πολύ ωραίο! Ειδικά στην προτελευταία φωτογραφία φαίνεται σαν πραγματικό! Βέβαια με τρομάζει το γεγονός που το βάζεις πάνω στο κάγκελο, μια λάθος κίνηση και θα κλαίμε όλοι δύο μέρες!
|
|
|
Post by ViL27 on Dec 29, 2020 21:25:11 GMT 2
@Μιχαλη ευχαριστώ ρε φίλε!δεν κατάλαβα όμως ποια λόγια λες ότι είναι προφητικά @Δημήτρη να σαι καλά!Φίλε άμα πέσει από αυτό το ύψος ούτε τις Ρόδες δεν θα βρω!Εν τω μεταξύ έχω και την γάτα και μπορεί εύκολα να γίνει η στραβη
|
|