|
Post by Φάνης on Dec 23, 2020 11:58:33 GMT 2
Αναρωτιόμουν, όλα αυτά τα 1:8 diecast μοντέλα αυτοκινήτων που κυκλοφορούσαν σε τεύχη από διάφορες εταιρείες (συνήθως 100 τεύχη), υπάρχει περίπτωση αν κάποιος θέλει κάποια στιγμή να αγοράσει όλα μαζί (για κάποιο από αυτά τα αυτοκίνητα) να μπορεί να τα αποκτήσει από τον πάροχο του (μετά το τέλος της κυκλοφορίας τους) ή από κάπου άλλου; Για παράδειγμα, η 1:8 Mercedes-Benz 300 SL που κυκλοφόρησε από την EagleMoss, είναι ένα από αυτά που θα με ενδιέφερε κάποια στιγμή, πήγα στην σελίδα της αλλά δεν έβγαλα άκρη..... Γνωρίζει κανείς;
|
|
|
Post by mikys2019 on Dec 23, 2020 14:52:30 GMT 2
|
|
|
Post by Φάνης on Dec 23, 2020 17:01:18 GMT 2
Ευχαριστώ Μιχάλη, Δεν υπάρχει λογικός άνθρωπος που να πληρώσει €2000+ για ένα κιτ, πόσο μάλλον για τα συγκεκριμένα! Μιλώ, πάντα για αγορές στα ποσά που κόστισαν συνολικά ή ακόμη και λιγότερα! Η 300 SL με ενδιαφέρει μόνο στην συνολική τιμή που εκδόθηκε (στην Αμερική νομίζω συνολικά κόστισε $600-$700, ή κάπου εκεί κοντά, και πραγματικά πιστεύω αξίζει τα χρήματα του για όποιον έχει δει τι περιέχει ...). Ίσως σκεφτώ εναλλακτικά την 300 SLR που έχει προ-παραγγείλει και ο Κων/νος, θα ήθελα πρώτα να δω όμως τι περιέχει (όχι σε λόγια, αλλά εικόνες, δεν έχω βρει κάτι μέχρι τώρα ....) ... αλλά να πω την αλήθεια προτιμώ την 300SL! Δυστυχώς, ενώ σε άλλες χώρες έχεις την δυνατότητα να μπορείς να κάνεις αυτές τις συλλογές, στην Ελλάδα, αλλά κυρίως στην Κύπρο, είσαι σε πολύ μειονεκτική θέση πιστεύω......
|
|
|
Post by mikys2019 on Dec 23, 2020 19:10:54 GMT 2
Φανη μου εγω ειλικρινα δεν ειχα ιδεα τι γινετε στον κοσμο κ εδω μεσα με εσας εμαθα αφου πρωτα την επαθα ... Υπαρχουν απειροι στον κοσμο που αγοραζουν μοντελα σωρηδων κ περιμενουν αρκετο καιρο να τα μοσχοπουλησουν κ μπορουνε να περιμενουν κ 10 - 15 χρονια για να βγαλουν κερδος αισχρο .. αλλα δυστυχως αυτη ειναι η ελευθερη αγορα ...το θες το πληρωνεις . Οσο για τα τευχη εχω διαβασει εαν τα προπληρωσεις υπαρχει εκπτωσει....
|
|
|
Post by alex78 on Jan 28, 2021 20:22:31 GMT 2
|
|
|
Post by Φάνης on Jan 28, 2021 20:46:51 GMT 2
Βλέπω μετά το κλείσιμο της DeAgostini Hellas, η Hachette μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι. Εγώ το θεωρώ πολύ καλό αυτό! Τώρα, σχετικά με το orange peel Άλεξ, νομίζω δεν μπορεί να είναι τόσο χάλια, κάποιο πρόβλημα της φωτό θα είναι! Αν το δε κανείς από κοντά ας μας ενημερώσει!
|
|
|
Post by alex78 on Jan 28, 2021 22:30:35 GMT 2
Έχει δώσει διαπιστευτήρια η Hachette με την Delta που την συνεχίζει κανονικά και δείχνει να έχει βρεί το κοινό της...
Για να πω την αλήθεια σκέφτομαι να ξεκινήσω το σκαθάρι.
Ξέρω ξέρω, θα πάει κοντά 1000αρικάκι η δουλειά και θα αξιωθώ να το δώ ολοκληρωμένο σε 2 χρονάκια από τώρα, αλλά δεν βαριέσαι....
|
|
|
Post by Φάνης on Jan 28, 2021 22:42:21 GMT 2
Αν το θέλεις και σε ευχαριστεί να το κάνεις Άλεξ! Αν θα φέρουν κάποια στιγμή την Miura, δεν νομίζω να το σκεφτώ πολύ!
|
|
|
Post by konstantinf on Jan 28, 2021 23:17:54 GMT 2
Παίδες, σκαραβαίος υπάρχει της LeGrand, όλα τα τεύχη μαζί σε πράσινο ή σε κίτρινο με 600 € από Γερμανία. Απλά είναι το κάμπριο, όχι το κλειστό. Γλυτώνεις 300-400 € και το 'χεις τώρα, όχι σε τέσσερα χρόνια...
|
|
|
Post by mikys2019 on Jan 29, 2021 1:49:21 GMT 2
100 τευχη 900 ευρω 2,5 χρονια για diecast μοντελο μου φαινονται παρα πολλα την lancia δεν την ελεγε diecast ....αυτο με φοβιζει .
|
|
|
Post by czt on Jan 29, 2021 12:11:35 GMT 2
Το ποσο αν σκεφτεις ειναι οι καφεδες της εβδομαδας στη δουλεια δεν ειναι τοσο τραγικο σαν ποσο. Συν οτι γλιτωνεις και τις καταχρησεις. Εμενα προσωπικα ο σκαραβαιος δε με συγκινει αλλα μια μιουρα που λεει ο Φανης η καποιο αλλο θα το σκεφτομουν. Η πληροφορια του συννονοματου πολυ σημαντικη για τους συλλεκτες της παρεας. Οσο για την εταιρεια που ανεφεερες Φανη για πολλα χρονια μας εχει κανει πολλα. Βρηκα στο πατρικο κιτ το οποιο δεν το συμπηρωσα γιατι δεν βρηκα τα κομματια ¨
|
|
|
Post by freddieslotcars on Jan 29, 2021 16:29:30 GMT 2
Σκευτικα το το ξεκίναγα ,αλλά του χρόνου οταν εχει τελειώσει η Delta και είναι στην μεση ο σκαραβεος ίσως κυκλοφορήσει το Abarth 695 ss που εχει ξεκινήσει στην Ιταλία αυτόν τον μηνά.
|
|