|
Post by czt on Nov 30, 2020 8:56:55 GMT 2
πολυ ωραιες ολες οι εργασιες ειδικα οι ζωνες παρα πολυ καλες.
|
|
|
Post by nektarios on Dec 1, 2020 15:05:59 GMT 2
Καλό μήνα! Οι χρωματικοί συνδυασμοί τόσο στον κινητήρα όσο και στο εσωτερικό μού αρέσουν πολύ! Από τις φωτό δεν μπορώ να ξεχωρίσω αν η μοκέτα του πατώματος είναι διαφορετικής χρωματικής απόχρωσης από το υπόλοιπο εσωτερικό(καθίσματα, πόρτες κ.λπ.), αν όμως είναι όλα ίδια θα προτιμούσα μια χρωματική διαφοροποίηση, μαζί και με διαφορετικά επίπεδα γυαλάδας (δηλαδή ματ πάτωμα) που θεωρώ οτι θα πρόσθετε πόντους αληθοφάνειας. Καλή συνέχεια! Υ.Γ. (για το προηγούμενο update): Πράγματι, είχα φτιάξει κι εγώ ένα Mustang, θυμάμαι οτι με είχε παιδέψει αρκετά, επειδή κι εκείνο ήταν πολύ παλιό καλούπι (σε επανέκδοση, φυσικά), με ό,τι αυτό συνεπάγεται... Χαλάλι όμως, αφού το σχήμα τού οχήματος είναι.. all time classic και ένα από τα πολύ αγαπημένα μου!
|
|
|
Post by ViL27 on Dec 2, 2020 10:50:14 GMT 2
Είναι as classic as it gets και δεν θα πρεπε να λείπει από πολλές βιτρίνες! Είναι αλήθεια ότι δεν έδωσα το κάτι παραπάνω στο εσωτερικο του, το παραδέχομαι. Πήγα σε πολύ απλή προσέγγιση!
|
|
|
Post by ViL27 on Dec 8, 2020 17:19:34 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Dec 8, 2020 17:49:28 GMT 2
Ωραίος και εδώ Σπύρο, απλά έχω την εντύπωση ότι το χρώμα σε κάποια σημεία σου έκατσε κάπως τραχύ....?
|
|
|
Post by ViL27 on Dec 8, 2020 17:57:16 GMT 2
Μιλάς για το μαύρο η το γκρι σερ Άλεξ?Για το μαύρο δεν θα το λεγα έβαψα με πολύ ελαφριά χέρια.Το γκρι ναι σε κάποια σημεία δείχνει λίγο τραχύ στο μάτι,ένα από τα σημεία είναι το πορτμπαγκάζ αλλά θα βαφτεί μαύρο ούτως η αλλως
|
|
|
Post by alex78 on Dec 8, 2020 18:02:36 GMT 2
Μιλάς για το μαύρο η το γκρι σερ Άλεξ?Για το μαύρο δεν θα το λεγα έβαψα με πολύ ελαφριά χέρια.Το γκρι ναι σε κάποια σημεία δείχνει λίγο τραχύ στο μάτι,ένα από τα σημεία είναι το πορτμπαγκάζ αλλά θα βαφτεί μαύρο ούτως η αλλως Αναφέρομαι για περιμετρικά των οπίσθιων φώτων Σπύρο, το μαύρο είναι κούκλα.
|
|
|
Post by ViL27 on Dec 8, 2020 18:53:23 GMT 2
Αν καταλαβαίνω καλα τι λες,ίσως σε ξεγελάει ότι είναι πολύ χοντροκοκκο το μέταλλο της zero!Αλλά ναι όντως σε κάποια σημεία το χρώμα μου ήταν λίγο τραχύ ούτως η αλλως
|
|
|
Post by alex78 on Dec 8, 2020 19:10:31 GMT 2
Μπορεί να με ξεγελάει κσι ο φακός Σπύρο, εξυπακούεται πως ο δημιουργός ξέρει πάντα καλύτερα την κατασκευή του.
|
|
|
Post by czt on Dec 11, 2020 21:14:00 GMT 2
|
|
|
Post by ViL27 on Dec 13, 2020 0:39:25 GMT 2
Για όσους δεν κατάλαβαν ο Κώστας αναφέρεται σε ένα βίντεο που έβαλα στο facebook,που αντανακλάται η φωτιά του τζακιού πανω στο γυαλισμένο Mustang
|
|
|
Post by alex78 on Dec 13, 2020 0:45:40 GMT 2
Είπα και 'γώ, πρός στιγμήν φοβήθηκα μήπως τό έκανες προσάναμμα....
|
|
|
Post by czt on Dec 13, 2020 1:25:29 GMT 2
Χαχαχα ωραίο αλεξ Όπως βλέπεις Σπύρο τους βάζω να δουν το βίντεο σου
|
|
|
Post by mikys2019 on Dec 13, 2020 6:48:09 GMT 2
Για όσους δεν κατάλαβαν ο Κώστας αναφέρεται σε ένα βίντεο που έβαλα στο facebook,που αντανακλάται η φωτιά του τζακιού πανω στο γυαλισμένο Mustang Ο επόμενος καφές θα έχει κώνειο ......μην πεις κιχ .....ακου ανέβασε βίντεο κ μεις τίποτα ......
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 13, 2020 9:53:39 GMT 2
Ωραίος και το γυαλίσμα σούπερ. μου άρεσε και ο συνδυασμός με το μαύρο. Ο κόκκος των zero, είναι δύσκολα διαχειρίσιμος. Εγώ τα μεταλλικά τους προσπαθώ να τα αποφεύγω πια. Στα splash ή τα λάκερ της tamiya, ο κόκκος είναι on scale. Καλημέρα
|
|
|
Post by ViL27 on Dec 14, 2020 11:27:35 GMT 2
@Μικη εσένα θα στο δείξω από κοντά το βίντεο,αφού δεν έχεις social ρε παλαιουρα τι να σε κανω @Γιωργο ευχαριστώ φίλε,είναι αλήθεια ότι ο κόκκος τους είναι αρκετά μεγάλος,χωρίς ωστόσο να με ενοχλεί στο μάτι προς το παρόν.Θα δούμε στο μέλλον,δεν έχω ακόμα δουλέψει tamiya lp η splash αλλά θα το κάνω κάποια στιγμη
|
|