ppiper
Kart Driver
Σπύρος
|
Post by ppiper on Oct 31, 2020 23:24:13 GMT 2
Χαίρετε,
Πρώτο μου post. Έχω αγοράσει σετ carbon fiber χαλκομανίες της Studio 27 για Tamiya Mercedes AMG GT3, και τις βρίσκω πολύ προβληματικές: Δεν κολλάνε καλά στην επιφάνεια (σαν να μην έχει κόλλα, πρώτη φορά το συναντώ σε χαλκομανία), είναι δύσκαμπτες και παράλληλα είναι εύθραυστες με αποτέλεσμα να σκίζονται σχετικά εύκολα. Έχεις κανείς εμπειρία με carbon fiber χαλκομανιες της Studio 27 και αν έχει να προτείνει κάποια tips;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 1, 2020 9:56:50 GMT 2
Καλημέρα και καλωσόρισες στο φόρουμ μας. Αν θες γράψε στο προφίλ σου το μικρό σου όνομα, ώστε να μην είναι απρόσωπη η επικοινωνία μας. Γενικά, οι CF χαλκομανίες της studio27 είναι αρκετά ποιοτικές και προσωπικά δεν έχω αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα, με την χρήση τους. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει βέβαια ότι κάποιο σετ της δεν μπορεί να μην είναι τόσο καλό, όσο τα υπόλοιπα. Όπως και να έχει όταν περνάς κάρμπον, η βοήθεια από ένα σεσουάρ μαλλιών είναι σχεδόν επιβεβλημένη. Μια γρήγορη και επιγραμματική περιγραφή της διαδικασίας είναι : 1.setter στην επιφάνεια 2.εφαρμογή της χαλκομανίας 3.Τοποθέτηση στη θέση που θέλεις με ένα πινέλο και λίγο setter ακόμη 4.Softener 5.Ζέσταμα με το σεσουάρ 6.Καμπύλωμα - γύρισμα, αν χρειάζεται 7.και λίγο Softener ακόμη για να ακολουθήσει της πιο μικρές λεπτομέρειες. 8.Αν δεν είσαι ευχαριστημένος με την εφαρμογή επαναλαμβάνεις από το 4 και μετά. Ελπίζω να βοήθησα. Όπως και να έχει ανεβάζοντας φωτογραφίας, μπορούμε να επικεντρωθούμε καλύτερα στις απαιτήσεις του προβλήματος που αντιμετωπίζεις. Θα χαρούμε να δούμε τις δουλειές σου και τη συμμετοχή σου στην παρέα μας. Καλημέρα
|
|
|
Post by Φάνης on Nov 1, 2020 14:08:18 GMT 2
Καλημέρα και καλώς ήρθες στην όμορφη παρέα του ScW. Ο Γιώργος έγραψε όλην την διαδικασία πολύ αναλυτικά. Σίγουρα τα CF της Studio27 δεν είναι της ποιότητας της Scale Motorsport, αλλά δεν είναι και για πέταμα . Πολλοί από εμάς τα έχουν χρησιμοποιήσει και τα χρησιμοποιούν. Αυτό που θα σου τόνιζα είναι ότι θέλουν πολλή υπομονή και όχι βιασύνη, και στο κάθε κομμάτι (μικρό ή μεγάλο) να αφιερώνεις τον απαραίτητο χρόνο ακολουθώντας τα βήματα που ανέφερε ο Γιώργος. Ακόμα και αν σκίζονται λίγο, μπορείς να τα ενώσεις και μετά το βερνίκωμα θα είναι όλα μια χαρά. Καλή συνέχεια και θα χαρούμε πολύ να δούμε το ονόμα σου στο avatar και την πρόοδο της δουλειάς σου εδώ. Καλό απόγευμα!
|
|
ppiper
Kart Driver
Σπύρος
|
Post by ppiper on Nov 3, 2020 23:25:05 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. (Υ.Γ. Θα προσθέσω το όνομα μου στο avatar)
|
|
|
Post by czt on Nov 5, 2020 22:15:28 GMT 2
Καλως ηρθες Σπυρο πιστευω τα παιδια σε κατατοπισαν
|
|