|
Post by ViL27 on Oct 29, 2020 18:05:06 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Oct 29, 2020 19:30:15 GMT 2
Πανέμορφο αποτέλεσμα και εξαιρετική συνολική δουλειά Σπύρο, μπράβο φίλε, συνέχισε έτσι....!!! Να σου πώ την αλήθεια με ξενίζει λίγο το στήσιμο μπροστά, ίσως ήθελε λίγο ''φάγωμα'' τα αμορτισέρ για να ''κάτσει'' καλύτερα και να δείχνει ''σαύρα'' όπως αρμόζει άλλωστε στα DTM. Και λίγο πιό ''μέσα'' οι τροχοί ως πρός τον διαμήκη άξονα δεν θα ήταν λάθος, αν και όπως λένε οι ειδικοί τα έχουν αυτά τα Revell... Επίσης ένα πιο ''πειστικό'' wash στα panels νομίζω θα πρόσθετε πόντους στην εικόνα, απλά τροφή για τα επόμενα φίλε....κούκλα βγήκε ειλικρινά!!
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 29, 2020 20:18:49 GMT 2
Πολύ καλός, Σπύρο. Πολλά μπράβο. Τα κάρμπον αναδεικνύουν την προσπάθεια. Ίσως θα έπρεπε να βερνικώσεις πριν τις χαλκομανίες για να αποφύγεις το silvering. Ή ακόμη καλύτερα μα τις σφράγισης με γυαλιστερό βερνίκι, να κατεβάσεις το σκαλοπάτι και μετά να ψεκάσεις το semi gloss. Αυτά για τα επόμενα DTM.
|
|
|
Post by ViL27 on Oct 29, 2020 21:56:08 GMT 2
Τις ευχαριστίες μου κύριοι! @Αλεξη Έχεις δίκιο ως προς τις παρατηρήσεις σου αλλά δεν επενεβηκα καθόλου στο στήσιμο του αυτοκινήτου, δεν το συνηθίζω άλλωστε ως τώρα. Στο Rx7 είχα στο μυαλό μου να δοκιμάσω να επέμβω στο ύψος αλλά μετά από μετρήσεις είδα ότι δεν αξίζει και έχει μια χαρά ύψος. @Γιωργο βερνικωσα πριν τις χαλκόμανίες με 2 αχνά χέρια 513. Η υπόλοιπη διαδικασία που περιγράφεις έχει μπόλικη δουλίτσα είναι η αληθεια😁Τα άλλα δύο Revell DTM το μεν Audi θα είναι gloss και το BMW ματ, θα δούμε στο δεύτερο πως θα το κάνω.
|
|
|
Post by nektarios on Nov 1, 2020 22:11:45 GMT 2
Πολύ όμορφη δουλειά Σπύρο, και η εφαρμογή των - πολλών και απαιτητικών - κάρμπον εξαιρετική! Με το καλό και στα επόμενα!
|
|
|
Post by ViL27 on Nov 1, 2020 23:52:28 GMT 2
Thanks φίλε! Στην ουσία ήταν η πρώτη μου προσπάθεια με carbon after market decals και ευτυχώς πήγε αρκετα καλά!
|
|