|
Post by konstantinf on Dec 13, 2020 20:55:25 GMT 2
Εξαιρετική δουλειά με τις τεχνικές του μέλλοντος! Και το vacuumless vacuum forming πετυχημένο. Μπράβο Δημήτρη και καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by Diecast917k on Dec 13, 2020 21:05:51 GMT 2
Ευχαριστω πολυ! Πραγματικα ναι,το vacuum με εντυπωσιασε! Καθε τεχνικη εχει την θεση της (και τον ορο της απ'οτι φαινεται!) και για αυτη την δουλεια ηταν τελεια!! Να ναι καλα η ομαδα Hiro του Facebook που μου υπενθυμισε την υπαρξη και χρησιμοτητα της!
|
|
|
Post by kyriakos on Dec 14, 2020 21:12:54 GMT 2
Πολύ ωραία δουλειά μπράβο φίλε μου κάνεις θαύματα με τον εκτυπωτή μπράβο εύχομαι καλή συνέχεια
|
|
|
Post by mikys2019 on Dec 14, 2020 21:27:18 GMT 2
Εισαι απιστευτος ....μπραβο σου . Και μια μεγαλη χαρη για μας τους ασχετους .. σε παρακαλω οταν μπορεις γραψε ενα αρθρο για τους εκτυπωτες ...διαφορες, κοστος υλικου ,καθαροτητα
|
|
|
Post by Diecast917k on Dec 14, 2020 23:38:05 GMT 2
Σας ευχαριστω και τους δυο! Μιχαλη δεν ξερω κατα ποσο μπορω να το κανω γιατι το κεφαλαιο εκτυπωτες ειναι τεραστιο,καποιοι εχουν για χομπι τις εκτυπωσεις οποτε δεν γινεται να τα πουμε ολα ευκολα και γρηγορα. Φαντασου ολο τον χρονο που εμεις περναμε μαθαινοντας για χρωματα,για στοκους,τις λιμες,τους αερογραφους και τεχνικες βαψιματος αλλοι αφιερωνουν τον ιδιο σε απειρες εκτυπωσεις και σε παρα πολλα κολπα για να βγει κατι τελειο!! Δεν μπορεις να πεις τα παντα για τον (στατικο) μοντελισμο σε ενα αρθρο! Και μην ξεχναμε οτι η εκτυπωση ειναι το μισο κομματι, το αλλο μισο, το 3δ μοντελαρισμα, ειναι κατι εξισου δυσκολο. Γιατι ωραια αγορασες εναν εκτυπωτη σημερα και ηρθε μεθαυριο, τα αρχεια που θα εκτυπωσεις που θα τα βρεις? Μπορω να σου προτεινω καποιους εκτυπωτες αλλα δεν μπορω να σε αναγκασω να μαθεις 3δ μοντελαρισμα για να χρησιμοποιησεις στο 100% τον εκτυπωτη ωστε να μην φτιαχνεις μονο πραγματα που υπαρχουν στο ιντερνετ. Αν ομως θες να προχωρησεις στην αγορα, ευχαριστως να βοηθησω!!
|
|
|
Post by nektarios on Dec 15, 2020 22:49:08 GMT 2
Εξαιρετική δουλειά φίλε! Φαντάζομαι οτι πίσω από αυτές τις φωτό κρύβονται πολλές ώρες μελέτης και δουλειάς, αλλά το αποτέλεσμα σίγουρα αξίζει! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by Diecast917k on Dec 15, 2020 23:09:08 GMT 2
Επισης πολυ δικιο εχεις κι εδω!! Ειδικα το καπο και ο προφυλακτηρας,απλα για να φτασουν στο σημειο που ηθελα μου φαγανε 3-4 μηνες!! Σε ευχαριστω για τα καλα λογια!
|
|
|
Post by nektarios on Dec 15, 2020 23:57:03 GMT 2
Μήνες!!!;;; Δεν θα το έκανα αυτό φίλε με τίποτα! Χαρά στην υπομονή σου!
|
|
|
Post by czt on Dec 19, 2020 22:50:11 GMT 2
Νεκταριε συμφωνω! Φοβερη δουλεια !
|
|
|
Post by Diecast917k on Feb 13, 2021 12:32:13 GMT 2
Καλησπερα ! Απ'οτι φαινεται ειμαστε στις τελευταιες μερες οποτε θα ηθελα να σας δειξω σε τι φαση βρισκεται καθε μοντελο. Ξεκινωντας με το RX-7. Επειδη σκεφτομουν για καλουπωμα κλπ δεν το τερματισα μιας και ουσιαστικα ειναι ετοιμο για βαψιμο, οποτε οι αλλαγες ειναι πολυ μικρες εως και ελαχιστες.
Εαν καποιος θελει να συνεχισει να βλεπει αυτο ή καποιο αλλο απο τα μοντελα μου ριξτε μια ματια στο Youtube ή στο Instagram στα οποια θα ανεβαζω τις συνεχειες και για να μην χαθουμε. Επισης, ανεβαζω και σε αυτη τη σελιδα του Facebook
|
|