|
Post by Diecast917k on Oct 29, 2020 14:10:42 GMT 2
|
|
|
Post by Diecast917k on Oct 29, 2020 15:16:17 GMT 2
Αρχικα, δεν ξερω κατα ποσο μπορει να το καταλαβει καποιος απο τις φωτογραφιες που ανεβασα, τα φωτα του προφυλακτηρα (τα οποια νομιζω ειναι και ομιχλης και φλας) δεν ειναι στην σωστη θεση. Οχι τοσο ευθεια ή στραβα αλλα πολυ μπροστα,οταν δηλαδη το κοιταγες απτο πλάι "πεταγαν" . Και επειδη οπως βλεπετε απο τον τροπο που ειναι η βιτρινα μου,μονο απτο πλάι το κοιταγα και με ετρωγε πολυ!
Προτου καν ομως φτασω στο σημειο να ξανακοβω και να ξανακολλαω κλπ, ειπα να φτιαξω σε 3δ το καπο που φαινεται στην παραπανω φωτογραφια, αυτο μου εφαγε ουσιαστικα ολο το καλοκαιρι γιατι απλα επρεπ να φτιαχνω καπως το αρχειο,να το εκτυπωνω, κατι δεν μου αρεσε και φτου απτην αρχη. Συνολικα εφτιαξα 6,με το τελευταιο να ειναι το κοκκινο,το οποιο επειδη ηταν μολις το δευτερο ρητινενιο θελει και αλλο ενα,αλλα προς το παρον κανει για δοκιμες. Ολα περιπου κανουν απλα θελαν λιγο τραβηγμα απο κει,λιγο κοψιμο εδω λιγο σηκωμα απο πανω κλπ. Εχοντας φτιαξει το καπο,προχωρησα στον προφυλακτηρα , αποφασισα να τον φτιαξω απο το μηδεν και να προσθεσω να φωτα που δεν ειχα κανει στην αρχη.
Δυστυχως και παλι πεταγε λιγο επειδη ειχα πειραξει το πλατος του,οποτε επρεπε να τον ξανακοψω και να εκτυπωσω αλλον, δεν εχω φωτογραφιες γιατι ειναι η ιδια διαδικασια. Οποτε φτανουμε εδω. Καπου εδω ειπα μηπως να κανω και κατι ακομα;;; Και οπως φαινεται παραπανω εχω σημειωσει που να κοψω για να φτιαξω διαφορετικα μπροστινα φτερα! Στην φωτογραφια που ακολουθει μπορειτε να δειτε τι θελω να κανω,δεν θα κανω πιο φαρδια γιατι δεν μου αρεσει στα πραγματικα απλα θα κανω το κοψιμο στο κατω μερος.
|
|
|
Post by Diecast917k on Oct 29, 2020 15:51:14 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 29, 2020 20:08:11 GMT 2
Ωραίος, Δημήτρη.
Με τι αστάρωσες, τελικά;
|
|
|
Post by mikys2019 on Oct 29, 2020 20:59:21 GMT 2
Παροτι δεν εχω ιδεα απο ριτινες κ 3d εκτυπωτες ....μπραβο για την υπομονη σου κ την δουλεια σου .
|
|
|
Post by Diecast917k on Oct 29, 2020 23:42:09 GMT 2
Ωραίος, Δημήτρη. Με τι αστάρωσες, τελικά; Με ενα 2Κ ασταρι αυτοκινητου που εχω παρει 3 χρονια τωρα και ακομα εχω μπολικο το οποιο ψεγαζεται πολυ ευκολα ακομη, μαρκα νομιζω ειναι de beer. Μεχρι τωρα εχω χρησιμοποιησει μονο αυτο απο ασταρια και για πλαστικα και για μεταλλικα μοντελα/κομματια οποτε δεν ξερω πως συγκρινεται με τα υπολοιπα!
|
|
|
Post by Diecast917k on Oct 29, 2020 23:42:49 GMT 2
Παροτι δεν εχω ιδεα απο ριτινες κ 3d εκτυπωτες ....μπραβο για την υπομονη σου κ την δουλεια σου . Ευχαριστω, ειχε και εχει αρκετη δουλεια!!
|
|
|
Post by konstantinf on Oct 30, 2020 8:53:07 GMT 2
Χαρά στο κουράγιο σου Δημήτρη! Αλλά γίνεσαι έτσι εξπέρ στην εκτύπωση 3D... Μπορεί να χρειαστώ τη συμβολή σου στο προσεχές μέλλον για τα φτερά της Italeri... In the meantime, enjoy!
|
|
|
Post by Diecast917k on Oct 30, 2020 18:07:30 GMT 2
Χαρά στο κουράγιο σου Δημήτρη! Αλλά γίνεσαι έτσι εξπέρ στην εκτύπωση 3D... Μπορεί να χρειαστώ τη συμβολή σου στο προσεχές μέλλον για τα φτερά της Italeri... In the meantime, enjoy! Ευχαριστως να βοηθησω σε οτιδηποτε θελει ολο το φορουμ!!
|
|
|
Post by nektarios on Nov 1, 2020 22:22:03 GMT 2
Εξαιρετική δουλειά Δημήτρη! Πραγματικά, χαρά στην όρεξη και την υπομονή σου! Όμως το αποτέλεσμα σε δικαιώνει και σου δίνει επιπλέον όρεξη, για μερικές σκρατσιές ακόμη!
|
|
|
Post by Diecast917k on Nov 2, 2020 11:46:54 GMT 2
Εξαιρετική δουλειά Δημήτρη! Πραγματικά, χαρά στην όρεξη και την υπομονή σου! Όμως το αποτέλεσμα σε δικαιώνει και σου δίνει επιπλέον όρεξη, για μερικές σκρατσιές ακόμη! Εχουν μεινει κι αλλες σκρατσιες?? Που και ποιες?!? Πες μου τωρα που ειναι νωρις ακομα!!
|
|
|
Post by nektarios on Nov 2, 2020 14:28:52 GMT 2
Αν δεν κάνω λάθος, δεν πρέπει να έχεις πειράξει ακόμη τα πίσω φώτα!..
|
|
|
Post by Diecast917k on Nov 3, 2020 19:40:58 GMT 2
Αν δεν κάνω λάθος, δεν πρέπει να έχεις πειράξει ακόμη τα πίσω φώτα!.. αχαχα οντως!! Αλλα η αληθεια ειναι οτι ειχα ενα μικρο περιστατικο στην πρωτη αποσυναρμολογηση που εκανα στην καραντινα και εσπασα το πλαστικο μερος των πισω φωτων,οποτε το κολλησα οπως μπορουσα,εκανα ενα καλουπι απο σιλικονι και εφτιαξα καινουριο αντιγραφο απο ρητινη η οποια δεν ηταν διαφανη οποτε αναγκαστικα εβαψα το κομματι μαυρο. Αρα δεν υπαρχει λογος και να τα πειραξω πλεον!
|
|
|
Post by czt on Nov 9, 2020 12:50:16 GMT 2
Δημητρη εισαι ο μιστερ καστομ μοναδικα πραγματα και με πολυ ψαξιμο για πολυ καλο αποτελεσμα!
|
|
|
Post by Diecast917k on Nov 9, 2020 17:58:30 GMT 2
Δημητρη εισαι ο μιστερ καστομ μοναδικα πραγματα και με πολυ ψαξιμο για πολυ καλο αποτελεσμα! Ευχαριστω η αληθεια ειναι οτι θελει αρκετη δουλεια ολη η διαδικασια αλλα τα αποτελεσματα ειναι πραγματι μοναδικα!!
|
|
|
Post by Diecast917k on Dec 13, 2020 20:47:31 GMT 2
|
|