|
Post by gtziaf on Oct 26, 2020 21:55:05 GMT 2
Μόνο φέτος, Κωνσταντίνε; Δεν είναι θέμα κακοτεχνίας αλλά αντίληψης και άποψης επί της ρεαλιστικότητας. Για παράδειγμα οι φόρμουλες, στην πραγματικότητα, έχουν αυτοκόλλητα βινυλίου πάνω από το φινίρισμα. Έτσι, υπάρχει κόσμος που δεν θεωρεί ρεαλιστικό το γυάλισμα και το τρίψιμο του βερνικιού από πάνω τις χαλκομανίες. Κάποιοι επίσης, δεν θέλουν καθόλου βερνίκι πάνω από τα σήματα. Επειδή τυχαίνει να έχω φτιάξει πάνω από 10-15 μοντέλα για τον συγκεκριμένο Γερμανό συλλέκτη, ξέρω τι θέλει και προσαρμόζομαι ανάλογα. Όπως και να είναι, έχει ενδιαφέρον να φτιάχνεις πράγματα και πέρα από την δική σου τεχνοτροπία, γιατί αποκτάς πιο σφαιρική αντίληψη των πραγμάτων. Καλό βράδυ και ευχαριστώ για τον σχολιασμό.
|
|
|
Post by Φάνης on Oct 28, 2020 10:16:26 GMT 2
Μια χαρά είναι Γιώργο, τουλάχιστον εσύ το ολοκλήρωσες, ενώ το δικό μου βολοδέρνει σε ένα κουτί! Ελπίζω κάποτε να το ολοκληρώσω και εγώ γιατί έχω ρίξει αρκετή δουλειά επάνω του μέχρι στιγμής! Καλημέρα!
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 28, 2020 18:05:22 GMT 2
Σίγουρα Φάνη, αξίζει να την τελειώσεις γιατί έχεις κάνει σοβαρή προετοιμασία. Ευχαριστώ για τον σχολιασμό.
|
|
|
Post by Φάνης on Oct 29, 2020 10:26:45 GMT 2
Ευχαριστώ Γιώργο! Και εγώ το ελπίζω! Καλημέρα!
|
|
|
Post by Sakis on Nov 2, 2020 19:31:48 GMT 2
Δεδομένης της κάκιστης ποιότητας των κιτ της Revell ειδικά σε θεματολογία F1 είναι ένα άρτιο μοντέλο που δείχνει πολύ ανώτερο από το potential του τελικού αποτελέσματος όταν ανοίγεις το κουτί. Συγχαρητήρια Γιώργο!
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 7, 2020 9:44:00 GMT 2
Τα του καίσαρος τω καίσαρι, Σάκη. Δεν αξίζει να φας τα νιάτα σου με τέτοια κιτ, όταν υπάρχουν τόσα ωραία και λεπτομερή μοντέλα, που η δουλειά που θα ρίξεις θα αποδοθεί και αναδειχτεί καλύτερα. Ευχαριστώ για τον σχολιασμό. Καλημέρα
|
|