|
Post by czt on Oct 24, 2020 3:09:20 GMT 2
|
|
|
Post by konstantinf on Oct 24, 2020 7:49:32 GMT 2
Καλό ξεκίνημα Κωνσταντίνε! Μέχρι στιγμής πολύ καλά!
|
|
|
Post by mikys2019 on Oct 24, 2020 10:40:08 GMT 2
Καλημερα κ καλο ξεκινημα σε ενα πολυ ομορφο κ ιστορικο μοντελο .
|
|
|
Post by ViL27 on Oct 24, 2020 11:33:16 GMT 2
Καλή αρχή Κώστα! Gran Turismo και ξερό ψωμί!
|
|
|
Post by czt on Oct 24, 2020 15:56:34 GMT 2
Καλό ξεκίνημα Κωνσταντίνε! Μέχρι στιγμής πολύ καλά! Σε ευχαριστω πολυ συνονοματε ναι παει καλα και το τεστ με τη βελονα πηγε καλα Καλημερα κ καλο ξεκινημα σε ενα πολυ ομορφο κ ιστορικο μοντελο . Να σε καλα Μιχαλη ειναι ιστορικο εργαλειο οντως! Καλή αρχή Κώστα! Gran Turismo και ξερό ψωμί! Σε ευχαριστω Σπυρο ο τιτλος αν και αρκειντ ειναι πολυ καλος περιμενουμε το 7!!!!! πιστευω πρεπει να γραψουμε κατι σε θρεντ που υπαρχει για παιχνιδια με αυτοκινητα.
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 24, 2020 17:18:40 GMT 2
Καλή επιτυχία, Κωστή. Αν έχεις φωτοχαραγμένες ασφάλειες για το καπό, καλό είναι να αφαιρείς τις ανάγλυφες στο αμάξωμα. Θα σου δημιουργήσουν πρόβλημα, στο βάψιμο, βερνίκωμα κλπ
|
|
|
Post by alex78 on Oct 24, 2020 21:01:01 GMT 2
Καλή κατασκευή Κωστή. Σκριμπάρισμα και αστάρωμα 10+++
|
|
|
Post by nektarios on Oct 24, 2020 21:14:57 GMT 2
Καλή επιτυχία κι από μένα, φίλε! Μέχρι στιγμής, όλα καλά! Φρόντισε μόνο να το κάνεις τέλειο, γιατί είναι από τα αγαπημένα μου! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by czt on Oct 24, 2020 22:18:35 GMT 2
Καλή επιτυχία, Κωστή. Αν έχεις φωτοχαραγμένες ασφάλειες για το καπό, καλό είναι να αφαιρείς τις ανάγλυφες στο αμάξωμα. Θα σου δημιουργήσουν πρόβλημα, στο βάψιμο, βερνίκωμα κλπ Ευχαριστω πολυ Γιωργο δυστυχως δεν εχω η αληθεια ειναι οτι δεν ηξερα καν οτι υπαρχουν Καλή κατασκευή Κωστή. Σκριμπάρισμα και αστάρωμα 10+++ Σε ευχαριστω πολυ Αλεξ! Η βελονα εκανε το θαυμα της και τιθεται μεγαλο θεμα για συζητη για το πως λειτουργει και αποτελεσματα που δινει σε σχεσει με αλλα εργαλεια. Καλή επιτυχία κι από μένα, φίλε! Μέχρι στιγμής, όλα καλά! Φρόντισε μόνο να το κάνεις τέλειο, γιατί είναι από τα αγαπημένα μου! Καλή συνέχεια! Σε ευχαριστω πολυ Νεκταριε!!!! Ειναι αγαπημενη η τσουπρα!!!! θα προσπαθησω να κανω οτι καλυτερο!!!!!
|
|