|
Post by Chris Fragkoulis on Dec 17, 2011 19:51:43 GMT 2
Η αρχικη ιδεα ηταν να κατασκευασω το 12αρι που ειχε ο θειος μου κ να του το χαρισω Αφου απογοητευτηκα πολλες φορες μεχρι να βρω το κιτ , τελικα ((αφου απογοητευτηκα επισης πολλες φορες κατα τη διαρκεια της κατασκευης )) καταφερα κ τελειωσα-παρεδωσα το project μου Εχει βαφτει με Humbrol enamels περασμενα με αερογραφο. Τα μονα extra μπιχλιμπιδια που προσθεσα ηταν: * Tα αυτοκολητα κ τις πινακιδες τα οποια σχεδιασα κ τυπωσα στο κλασικο φυλλο χαλκομανιας * Τα στηριγματα για τους καθρεφτες γιατι εσπασα αυτα του κιτ * Τα καλωδια για τον αερα κ τα φωτα Σας παραθετω φωτογραφιες απο το τελικο αποτελεσμα ΥΓ: Η κατασκευη εχει γινει εχοντας ελαχιστη επμειρια, δειξτε κατανοηση ;D
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Dec 17, 2011 21:14:34 GMT 2
Χρηστο ειναι μια χαρα , ενα δυο (τρια τεσσερα πεντε...θα σας βαλω στο τρυπακι που θα μου πατε ) να φτιαξεις ακομα και εισαι οκ!!! Και το χρωμα ειναι καλο, και η συναρμολογηση απαιχτη και πεντακαθαρη...Εξαλλου αυτο που μετραει ειναι ο σκοπος για τον οποιο το ειχες φτιαξει... : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Dec 17, 2011 21:19:46 GMT 2
Γιαννη σ'ευχαριστω!! Ηδη αυτες τις μερες σκεφτομαι σοβαρα την αγορα ενος Volvo FH16 ή SCANIA 142H CANVAS (που εχεις φτιαξει κ εσυ)!! Οποτε να εισαι σιγουρος οτι θα τα ξανατολμησω!!
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Dec 17, 2011 22:05:56 GMT 2
Μια χαρα , και τα δυο ειναι απροβληματιστα κιτ ,οταν με το καλο ψωνισεις μου λες , και οτι χρειαστεις εδω ειμαι...!
|
|
|
Post by nektarios on Dec 18, 2011 1:14:12 GMT 2
Χρήστο, εγώ (που έχω φτιάξει επίσης μόνο ένα! ;D) το βρίσκω πολύ καλό! Καθαρό, χωρίς ατέλειες και με πολλές λεπτομέρειες! : : Επίσης, πολύ καλές οι επιγραφές! Αν χρειαστώ καμιά παρόμοια ιδιοκατασκευή, δεν θα σε ξεχάσω! Καλή επιτυχία και στο επόμενο!
|
|