|
Post by mikys2019 on Feb 17, 2022 15:59:13 GMT 2
Καλημέρα σε όλους. Με αφορμή την αναζήτηση ενός σωστού αμαξώματος για την Delta 1/12 της Italeri. Γιωργο καλησπερα θα με βοηθησεις λιγο με αυτο το θεμα ...εχει προβλημα ? βρηκες λαθη? Γιατι το αναφερεις ?
|
|
|
Post by iliasbass on Feb 17, 2022 21:41:07 GMT 2
Αρχηγέ να ελπίζουμε σε μια Alfa 4c ή 8c? Έστω και μια Fulvia!!!!
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 17, 2022 23:28:19 GMT 2
Ευχαριστώ για τις ιδέες. Fulvia, Giulia GTAm, A112 και η Cobra θα μπουν στις προτάσεις μου στην 1/12. Στην 1/9 η Aprilia είναι φοβερή ιδέα επίσης. Στα 1/24 έχουμε όλοι πάνω κάτω τις ίδιες προτιμήσεις. Μιχάλη, θα υπάρξει αναλυτικό review μόλις βρω χρόνο. Το αμάξωμα στη δική μου Δέλτα (όπως και πολλών άλλων) είχε αλλοιωμένο σχήμα, εξαιτίας της απουσίας δέντρων στήριξης στα ανοίγματα των παρμπρίζ και στις πόρτες. Οπότε προσοχή, πριν το αγοράσετε. Καλύτερα από κατάστημα με φυσική παρουσία και επί τόπου έλεγχο. Έχω ενημερώσει ήδη την εταιρεία για αυτό το λάθος, και θα το αντιμετωπίσουν. Περισσότερα, στο review.
|
|
|
Post by mikys2019 on Feb 18, 2022 5:13:44 GMT 2
Ευχαριστώ για τις ιδέες. Μιχάλη, θα υπάρξει αναλυτικό review μόλις βρω χρόνο. Το αμάξωμα στη δική μου Δέλτα (όπως και πολλών άλλων) είχε αλλοιωμένο σχήμα, εξαιτίας της απουσίας δέντρων στήριξης στα ανοίγματα των παρμπρίζ και στις πόρτες. Οπότε προσοχή, πριν το αγοράσετε. Καλύτερα από κατάστημα με φυσική παρουσία και επί τόπου έλεγχο. Έχω ενημερώσει ήδη την εταιρεία για αυτό το λάθος, και θα το αντιμετωπίσουν. Περισσότερα, στο review. Σε ευχαριστω πολυ και να σκεφτεις ισως ειχα την πρωτη Lancia στην ελλαδα κ δεν εχω ανοιξει ποτε το κουτι να δω τι εχει μεσα. Περιμενω νεα σου
|
|
|
Post by konstantinf on Feb 18, 2022 17:55:31 GMT 2
Στην δική μου, παραμορφωμένο είναι μόνο το κάτω μέρος του ανοίγματος του πορτμπαγκάζ (λυγισμένο προς τα μέσα). Αλλά όπως το βλέπω, με την εφαρμογή στην μπανιέρα και λιγάκι σεσουάρ δεν θα είναι πρόβλημα να έρθει στα ίσια του...
|
|
|
Post by Φάνης on Feb 18, 2022 18:52:20 GMT 2
Την δική μου την είχα ελέγξει άμεσα, αφού το είχα συζητήσει με τον Γιώργο όταν είχα δει κάποιες φωτό στο διαδύκτιο από μοντελιστές που την είχαν παραλάβει πριν από εμένα (όπως ο Γιώργος) και έβλεπες τα προβλήματα στο αμάξωμα. Φαίνεται είμαι από τους τυχερούς αφού το αμάξωμα ήρθε χωρίς τα γνωστά προβλήματα! Όπως και να έχει, θέματα υπάρχουν γενικά στο κιτ από μια πρόχειρη ματιά/άλλες κατασκευές που παρακολούθησα στο διαδύκτιο, όπως οι αναρτήσεις/δισκόφρενα, τα διάφορα κενά σε ενώσεις, τα κάποια λάθη, απουσία χαλκομανιών για τα εσωτερικά στις πόρτες, τα άπειρα στην κυριολεξία pin/sink marks μέσα και έξω σε καπό και αμάξωμα, κτλ. Κάποια διορθώνονται σχετικά εύκολα, αλλά θέλουν παραπάνω δουλειά. Αναμένω με ενδιαφέρον το review του Γιώργου να δω τι αλλά θέματα υπάρχουν (εκτός από αυτά που ήδη γνωρίζω) ώστε να τα σημειώσω κάτω για να τα αντιμετωπίσω όταν αποφασίσω κάποια στιγμή να ασχοληθώ μαζί του. Αυτό που δεν είναι ενθαρρυντικό είναι ότι για κάποιο λόγο, οι εταιρείες aftermarket δεν ασχολούνται με τα κιτ της Italeri (γνωρίζει κανείς τον λόγο ?) οπότε λογικά δεν θα πρέπει να αναμένουμε κάποιο/α βελτιωτικό/ά για το συγκεκριμμένο κιτ (μακάρι να διαψευσθώ). Καλό βράδυ!
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 18, 2022 20:42:28 GMT 2
Αυτό που δεν είναι ενθαρρυντικό είναι ότι για κάποιο λόγο, οι εταιρείες aftermarket δεν ασχολούνται με τα κιτ της Italeri (γνωρίζει κανείς τον λόγο ?) οπότε λογικά δεν θα πρέπει να αναμένουμε κάποιο/α βελτιωτικό/ά για το συγκεκριμμένο κιτ (μακάρι να διαψευσθώ). Φάνη, η KMP έχει ήδη ανακοινώσει νέα δισκόφρενα και μάσκες. Αν αποκρυπτογράφησα καλά την απάντηση τους σε σχετική μου ερώτηση, η κυκλοφορία ενός πλήρους βελτιωτικού είναι πολύ πιθανή.
|
|
|
Post by Φάνης on Feb 18, 2022 22:04:10 GMT 2
Αυτό που δεν είναι ενθαρρυντικό είναι ότι για κάποιο λόγο, οι εταιρείες aftermarket δεν ασχολούνται με τα κιτ της Italeri (γνωρίζει κανείς τον λόγο ?) οπότε λογικά δεν θα πρέπει να αναμένουμε κάποιο/α βελτιωτικό/ά για το συγκεκριμμένο κιτ (μακάρι να διαψευσθώ). Φάνη, η KMP έχει ήδη ανακοινώσει νέα δισκόφρενα και μάσκες. Αν αποκρυπτογράφησα καλά την απάντηση τους σε σχετική μου ερώτηση, η κυκλοφορία ενός πλήρους βελτιωτικού είναι πολύ πιθανή. Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία Γιώργο! Πράγματι πολύ καλά νέα! Καλό βράδυ!
|
|
|
Post by czt on Feb 18, 2022 23:12:56 GMT 2
Θα βάλω στο τραπέζι ένα φιατ 127 που πολλοί Γνωστοί και φίλοι το αγαπούν και το θυμούνται όπως και το 128 που το είχε φίλος ( πρώτο του αυτοκίνητο) φυσικά θα ξανά αναφέρω την 75 άρα καθώς και το γήινο 146 . Ως προς τις κλίμακες όλες αποδέκτες!!! Άλλη μια ιδέα είναι να κάνει διαφορά ιταλικά μοντελα όπως κάνουν και η ιαπωνικές εταιρείες κάτι το οποίο στο ασιατικό κοινό είναι πολύ αγαπητό.
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 7, 2022 18:03:31 GMT 2
Ένα απ΄τα πιο όμορφα αγωνιστικά, που θεωρώ ότι τους αξίζει μια θέση υπό κλίμακα, είναι το Bizzarrini 5300 GT Corsa, το οποίο κέρδισε την κλάση του στο le mans του 1965. Φυσικά υπήρχε και stradale έκδοση δρόμου : Ενώ φέτος κυκλοφόρησε και η Revival ανανεωμένη του εκδοχή (σε 24 αντίτυπα): Το 1966 παράχθηκε μια ανοιχτή έκδοση, όπου ο κινητήρας μεταφέρθηκε στο κέντρο η Ρ538, η οποία θα ήταν επίσης ευπρόσδεκτη.
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 28, 2023 22:05:23 GMT 2
Καλημέρα σε όλους. Με αφορμή την αναζήτηση ενός σωστού αμαξώματος για την Delta 1/12 της Italeri, στην επικοινωνία μου με την Ιταλική εταιρεία τους κοινοποίησα το φόρουμ και το αφιερωματικό group build. Ως συνέπεια, επικοινώνησε ο sales manager της εταιρείας με σκοπό να μου ζητήσει το τηλέφωνο μου, για να μια επικοινωνία με θέματα μελλοντικές κυκλοφορίες της εταιρείας και την μοντελιστική αγορά στην Ελλάδα, γενικά. Σκέφτομαι να προτείνω Miura και Stratos στην 1/12. Για 1/24 8c, montreal, και παλιές κλασσικές maserati - lamborghini. Αν έχετε κάποιες προτάσεις που μπορώ να μεταφέρω, κοινοποιήστε της εδώ με 1-2 επιχειρήματα για να μπορέσω να τα στηρίξω κατά την επικοινωνία. Τελικά η Italeri φαίνεται να μου έκανε το χατήρι... H Stratos στην 1/12, είναι γεγονός.
|
|
celkay
Kart Driver
Χρήστος
|
Post by celkay on Feb 8, 2023 20:27:44 GMT 2
Την CLK-LM από οποιαδήποτε εταιρεία....
Ή στην 1/12 κάποιο αυτοκίνητο του FIA GT των 90's: Panoz Esperante, Lister Storm, Marcos LM600, 911 GT1 κτλπ. 😃
|
|