|
Post by iliasbass on Aug 2, 2020 16:23:49 GMT 2
Εγώ θα ήθελα να δω σε πλαστικό μοντέλο την Alfa romeo (τι άλλο θα ζητούσα) 4c...
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 8, 2020 9:01:33 GMT 2
Εγώ θα ήθελα να δω σε πλαστικό μοντέλο την Alfa romeo (τι άλλο θα ζητούσα) 4c... Όχι την 8C, Ηλία;
|
|
|
Post by czt on Aug 8, 2020 11:30:55 GMT 2
επειδη πιασατε αλφα ρομεο θα την 75αρα σε απλη και αγωνιστικη! Αλλιως αν θελετε εχω μια λιστα αρκετα καλη χαχα
|
|
|
Post by iliasbass on Aug 8, 2020 17:21:45 GMT 2
Εγώ θα ήθελα να δω σε πλαστικό μοντέλο την Alfa romeo (τι άλλο θα ζητούσα) 4c... Όχι την 8C, Ηλία; και γιατι οχι? μαλλων επειδη η 4c ειναι πιο πρόσφατη
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 31, 2020 23:04:26 GMT 2
H 333SP, το τελευταίο πρωτότυπο της Ferrari, είναι το επόμενο βασανάκι στην λίστα με τις επιθυμίες. Προτιμάμε 1/12, γιατί είναι παλαιάς κοπής πρωτότυπο με τις σωληνώσεις - καλωδιώσεις να είναι εμφανείς παντού, οπότε προσφέρεται για κάψιμο. Εκδόσεις υπάρχουν πολλές, αφού το αυτοκίνητο έτρεξε από το '94 έως το 2003, αλλά η πιο προσβεβλημένη είναι αυτή της νίκης στις 24ώρες της Daytona, το '98. Υπό κλίμακα υπάρχουν κάτι τούβλα ρητίνης, έχουμε μάλιστα ένα από αυτά, αλλά μακάρι να κυκλοφορήσει κάτι, που δεν θα χρειάζεται διαζύγιο πρώτα, πριν μπει στον πάγκο.
|
|
|
Post by czt on Sept 1, 2020 10:24:20 GMT 2
Ενα τραγουδι ενα μοντελακι ειναι λιγο πολυ λιγο κλπ. Προσωπικα θα προτείνω 3. Το πρωτο αυτοκινητο ειναι 45 χρονων μυ εχει προσεφερει πολλες συγκινήσεις και ωραιες στιγμες. Αναφερομαι στο Toyota Corolla 75 Deluxe edition. Ηταν το οικογενειακο μας αυτοκινητο το οποιο μας πηγε παντου και αντεξε και στα χερακια μου!
Μην με πειτε για το χρωμα το προτιμώ σε ασπρο οπως τοτε. 1200 κ.εκ με 77 hp. Τα μοτερ Ε30 για Ευρωπη ενω ανα ηπειρο υπηρχαν πολλες δυνατοτητες και κυκλοφορησε αρκετα στη χωρα μας.
Συνεχιζοντας παμε σε κατι πιο προσφατο σε κατι επισης γηινο. Η επομενη προσταση ειναι ενα Mitshubishi Colt Czt . Η Fujimi εβγαλε το 5 θυρο αλλα οχι την 3θυρη γρηγορη εκδοση. Ενα αυτοκινητο παραγωγης μεσα στη χρυση δεκατια 2000-2010 πριν ξεκινησει η κριση. Απο πολλους εχει χαρακτιριστει μικρο εβο διοτι με αρκετα χρηματα μπορεις να το κανεις σαν το εβο αλλα με μικροτερο μεγεθος. Κατι τετοιο εχει γινει αν θυμαμαι σωστα στη Φιλανδια με μετατροπη του ανεφερθεντος οχηματος και πηραν μερος σε ραλι. Τα χαρακτηριστικα του κυβικα 1500 με τουρμπο με 150 αλογα και 210 κιλα ροπης. Το 2009 τελη με αρχες του 2010 βγηκε με φαισλιφτ το επομενο με τα ιδια χαρακτηριστικα και μια μηχανικη αλλαγη απο ιμαντα χρονισμου πηγε σε καδενα.
Τελος ενα απο τα πολλα οχηματα που θελω να βγαλουν ειναι ενα Audi rs6. Πιστευω ολοι το ξερουμε τη κριβει κατω απο το καπό και τη συγκινησεις δινει στον οδηγο του.Αρα τα λογια ειναι περιττα.
Πριν κλεισω για τα προτεινομενα αυτοκινητα θα ηθελα να πω αυτοκινητα οπως το Corolla που δεν συγκινει για διαφορους λογους εχει τεραστια ιστορια και εχουν βγαλει ποσες γενιες το πρωτο ηταν το 68 η 69 αν θυμαμαι σωστα. Επισης το ρσ εχει επισης φοβεροι ιστορια και αυτο σε κατι οχι τοσο γηινο οπως λεω διοτι οι επιδοσεις του παντα ειναι μοναδικες. πΙστευω οπως και στο κορολακι ετσι και σε ολα τα ρσ να εχουμε τη χαρα να τα κανουμε.
|
|
|
Post by Φάνης on Sept 14, 2020 5:38:13 GMT 2
1965 Lamborghini 350 GT Αν και έχω δει ότι υπάρχει σε κιτ 1:43 (μεταλλικό, και σπάνιο να βρεθεί), δεν την έχω δει κάπου άλλου, σε πλαστικό ή ρητίνη, σε 1:24. Ίσως να κάνω και λάθος, οπότε αν κάποιος γνωρίζει ας με/μας ενημερώσει. Σίγουρα θα ήθελα να υπήρχε σε πλαστικό σε 1:24! Από τα ομορφότερα αυτοκίνητα! Καλημέρα και καλή εβδομάδα!
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 4, 2020 18:01:40 GMT 2
H ModellingMaster ξεκίνησε μια καμπάνια όπου οι μοντελιστές ανεβάζουν τις προτάσεις τους κι αυτές με τα περισσότερα likes θα κυκλοφορήσουν σε κιτ το 2021. www.facebook.com/modellingmaster/Εγώ κι Σπύρος, προσθέσαμε το κατιτίς μας. Περιμένουμε τα likes σας και τις προτάσεις σας.
|
|
|
Post by Sakis on Oct 4, 2020 20:27:35 GMT 2
Για Ferrari 333 SP και Peugeot 205 Evo 2 έφυγε like καραμπινάτο!
|
|
|
Post by czt on Oct 5, 2020 10:11:49 GMT 2
Σακη βαλτα αν δεν εχουν μπει. Ενημερωνετε για να βαζουμε λαικ. Επισησ αν γινει κατι απο μελος του φορουμ θα ειναι μεγαλη τιμη για ολη την παρεα!!!!
|
|
|
Post by Φάνης on Oct 5, 2020 10:43:19 GMT 2
H ModellingMaster ξεκίνησε μια καμπάνια όπου οι μοντελιστές ανεβάζουν τις προτάσεις τους κι αυτές με τα περισσότερα likes θα κυκλοφορήσουν σε κιτ το 2021. www.facebook.com/modellingmaster/Εγώ κι Σπύρος, προσθέσαμε το κατιτίς μας. Περιμένουμε τα likes σας και τις προτάσεις σας. Καλημέρα, Βάλαμε και εμείς το λιθαράκι μας!
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 17, 2022 12:09:55 GMT 2
Καλημέρα σε όλους. Με αφορμή την αναζήτηση ενός σωστού αμαξώματος για την Delta 1/12 της Italeri, στην επικοινωνία μου με την Ιταλική εταιρεία τους κοινοποίησα το φόρουμ και το αφιερωματικό group build. Ως συνέπεια, επικοινώνησε ο sales manager της εταιρείας με σκοπό να μου ζητήσει το τηλέφωνο μου, για να μια επικοινωνία με θέματα μελλοντικές κυκλοφορίες της εταιρείας και την μοντελιστική αγορά στην Ελλάδα, γενικά. Σκέφτομαι να προτείνω Miura και Stratos στην 1/12. Για 1/24 8c, montreal, και παλιές κλασσικές maserati - lamborghini. Αν έχετε κάποιες προτάσεις που μπορώ να μεταφέρω, κοινοποιήστε της εδώ με 1-2 επιχειρήματα για να μπορέσω να τα στηρίξω κατά την επικοινωνία.
|
|
|
Post by konstantinf on Feb 17, 2022 12:53:11 GMT 2
Καθώς προτιμώ τα Stradale από τα αγωνιστικά, θα πρότεινα κάποια Alfa (Giulietta, Giulia, Spider,...) της δεκαετίας '60-'70, ή αντίστοιχα της Lancia (π.χ. Fulvia Coupe) της ίδιας εποχής. Αν επεκταθούμε από τα Ιταλικά, θα 'θελα την Shelby Cobra ή την Aston Martin DB5 - Όλα τα ανωτέρω στην 1/12 φυσικά!
|
|
|
Post by Φάνης on Feb 17, 2022 13:01:07 GMT 2
Νομίζω γνωρίζετε την προτίμηση μου: Miura 1:12 Μετά, οτιδήποτε άλλο σε 1:12 από αυτά που προτείνετε, καλοδεχούμενο! Adeed: Φυσικά, και την Alfa Romeo Τ33 Stradale, όπως επισήμανε και ο Άλεξ, σε 1:12!
|
|
|
Post by alex78 on Feb 17, 2022 13:17:25 GMT 2
Καλημέρα Γιώργο, συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία και την εξέλιξη αυτής.
Τα οφέλη τεράστια, καθώς επιτέλους ''ακούγεται'' και προωθείται η μοντελιστική αγορά της Ελλάδας πρός τα έξω, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με τον καλύτερο εκπρόσωπό της, εσένα.
# Alfa Romeo Stradale 33
# Autobianchi A112 Abarth
# Alfa Romeo SZ (Zagato)
# Aprilia RS 125 & RS 250
* Οι κλίμακες το ιδανικό θα είναι στην 1/12 και 1/9 αντίστοιχα.
|
|
|
Post by ViL27 on Feb 17, 2022 14:36:09 GMT 2
Η Alfa Romeo 8c είναι πανέμορφη και θα την έφτιαχνα εύκολα σε 1/24. Θα λάτρευα μια 12αρα Diablo αλλά και η Miura θα ήταν φανταστική.
|
|