|
Post by konstantinf on Jun 28, 2020 11:47:30 GMT 2
|
|
|
Post by mikys2019 on Jun 28, 2020 17:38:36 GMT 2
Τι να πω τα λογια περιτευουν ....απλα φανταστικο ντελικατο παρα πολυ ωραιο βαψιμο κ δουλεια φανταστικου μοντελιστη ....MΠΡΑΒΟ .... Σε αυτες τις φωτο συμφωνω φαινεται πολυ ντελικατο κ ευθραστο οποτε κλειδωμα στο κουτι ..... Ειδες τα pocher τα πας και βολτα κ για καφε στον λευκο πυργο . Οποτε εαν θες τον σεπτεμβριο ξεκιναμε κ οι δυο τις alfa romeo 8c 2300
|
|
|
Post by konstantinf on Jun 28, 2020 18:17:17 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια Μιχάλη! Οποτε εαν θες τον σεπτεμβριο ξεκιναμε κ οι δυο τις alfa romeo 8c 2300 Κάπου εκεί τα έβλεπα κι εγώ τα σχέδια μου...
|
|
|
Post by czt on Jun 29, 2020 5:51:40 GMT 2
Πανέμορφο! Κρίμα που δεν θα μπορέσουμε να το δούμε και από κοντά να το απολαύσουμε!
|
|
|
Post by konstantinf on Jun 29, 2020 6:11:09 GMT 2
Όποτε βρεθείς Αθήνα, πέρνα από 'δω για ένα καφέ!
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 29, 2020 10:37:46 GMT 2
Φανταστικο αποτελεσμα Κωνσταντινε!Παρα πολυ καλοφτιαγμενο με πανεμορφο φινιρισμα!Δωσε μας κι αλλες φωτογραφιες ρε συ,και με ανοιχτο καπο εννοειται!Το οτι το κιτ ειναι δεδομενα παρα πολυ δυσκολο σημαινει οτι σου αξιζουν πολλα συγχαρητηρια! Δυο μικρες ενστασουλες μονο,η μια αφορα τους υαλοκαθαριστηρες που δεν πατανε τζαμι,και η αλλη οτι οι χειρολαβες των πορτων θα επρεπε να ειναι σε οριζοντια θεση
|
|
|
Post by konstantinf on Jun 29, 2020 12:37:11 GMT 2
Για τις φωτογραφίες τα είπαμε στο WIP Σπύρο. Όταν με το καλό μπει στο δικό της κουτί (τώρα είναι στο κουτί της παλιάς κατασκευής για να μην σκονίζεται - το καινούργιο κουτί θα είναι φαρδύτερο) θα ανοιχτεί το καπό και οι πόρτες για να φαίνονται τα από μέσα και τότε θα βγουν δυο-τρεις φωτογραφίες ακόμα.
Οι ενστάσεις σου είναι σωστές - οι πόρτες είναι απλά ακουμπισμένες σε κλειστή θέση μιας και στην τελειωτική μορφή θα είναι εν μέρει ανοιχτές. Οι υαλοκαθαριστήρες ανήκουν στην κατηγορία των ατελειών του κιτ. Κανονικά θα έπρεπε να λυγίσω τον βραχίονα κάτω από το σεσουάρ, αλλά στο τέλος είχα μπουχτίσει και δεν το έκανα. Ίσως να διορθωθεί όταν γίνει η τελική τοποθέτηση.
|
|
|
Post by alex78 on Jun 29, 2020 13:17:57 GMT 2
Εύγε Κωνσταντίνε, Οι δυό Ανδρέηδες (Citroen & Lefebvre) θα αισθάνονται περήφανοι από 'κει πάνω βλέποντας το δημιούργημα σου υπό κλίμακα!
Κατανοώ την δικαιολογημένη ανησυχία σου περί ευθραυστότητας (όσοι είμαστε εκτός χορού πολλά λέμε), αλλά είναι κρίμα να στερείται ο κόσμος την δυνατότητα να θαυμάζει από κοντά τέτοια μοντέλα, εκτός πάλι αν έχεις ''μπουχτίσει'' από τις βραβεύσεις και δεν σηκώνει η βιτρίνα ακόμα ένα χρυσό....
|
|
|
Post by konstantinf on Jun 29, 2020 15:35:41 GMT 2
Να 'σαι καλά Αλέξη, ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια! Δεν έχω πάρει ποτέ μέχρι τώρα χρυσό σε έκθεση, μπορώ να φανταστώ διάφορους λόγους γιατί, συμπεριλαμβανομένων των ατελειών που υπάρχουν στα μοντέλα μου. Όχι, δεν είναι μπούχτισμα, είναι στοιχειώδης αποφυγή ρίσκου. Εξ άλλου τον δρόμο του σπιτιού μου τον ξέρεις... Και μην ανησυχείς - στην φετινή έκθεση (αν τελικά ο κορωνοϊός το επιτρέψει) θα υπάρχουν 2-3 στιβαρότερα μοντέλα μου!
|
|
|
Post by iliasbass on Jun 29, 2020 18:30:48 GMT 2
φοβερό το αποτέλεσμα, θα πρότεινα μερικές φώτο παραπανω του τελειωμένου - αφού δεν θα το δούμε σε κάποια έκθεση!
|
|
|
Post by konstantinf on Jun 29, 2020 19:53:51 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Ηλία, να 'σαι καλά! Τα περι φωτογραφιών τα έχω πει με τον Σπύρο και τον Μιχάλη εδώ παραπάνω και στα WIP...
|
|
|
Post by czt on Jun 29, 2020 20:20:21 GMT 2
Όποτε βρεθείς Αθήνα, πέρνα από 'δω για ένα καφέ! Ευχαριστω πολυ για το καλεσμα! Οταν κατεβω θα σε ενημερωσω !
|
|