|
Post by ViL27 on Oct 9, 2020 15:02:24 GMT 2
Ωραίο το μοτερακι Νεκτάριε! Μιας και μιλήσαμε για Challenger , όποιος έχει Netflix να σπεύσει να δει το ντοκιμαντέρ που βγήκε για την καταστροφη του το 1986,ειναι πολύ ενδιαφερον
|
|
|
Post by czt on Oct 9, 2020 17:52:26 GMT 2
Ειναι στα προσεχως σπυρο για να δω! αλλα και τα αμερικανικα μασλ μοτερ ειναι σουπερ βαζουν ωραιους χρωματισμους!
|
|
|
Post by nektarios on Oct 9, 2020 22:10:25 GMT 2
Μιχάλη και Σπύρο, ευχαριστώ πολύ! Μιχάλη, το πορτοκαλί είναι αυτό που χρησιμοποίησα και στον "General"!
|
|
|
Post by nektarios on Oct 14, 2020 22:59:57 GMT 2
|
|
|
Post by mikys2019 on Oct 15, 2020 0:18:14 GMT 2
Νεκταριε ....πολυ πολυ ομορφο κ πολυ ωραια χρωματα .... Το μονο λαθος που βλεπω ....τοσο δυνατο μοτερ κ εχει μια προπελιτσα τοσο δα κ ειναι κ διφτερη ...ντροπη τους πνιγουν τα αλογα του μοτερ .
|
|
|
Post by ViL27 on Oct 15, 2020 9:00:37 GMT 2
Όμορφο το πλεούμενο Νεκτάριε μπράβο!Το μόνο που με ξενίζει λίγο στο μάτι είναι ότι το ξύλινο κομμάτι είναι βερνικωμενο μαζί με το μπλε κομμάτι, ισως το ξύλινο έπρεπε να βερνικωθει σε semi gloss για να δείχνει πιο αληθοφανές!Πολύ μου αρέσει και το τρέιλερ, περιμένουμε να το βάλεις πάνω σε ένα 4x4 στο diorama section! Αλήθεια τι χρώματα και βερνίκι χρησιμοποιείς? Καλημερα
|
|
|
Post by czt on Oct 15, 2020 9:40:37 GMT 2
πανεμορφο νεκταριε!!! Στο καταστωμα λιγο τους αρμους οπως λεει και ο σπυρος να βαλεις κατι και ειναι σουπερ μαλλον πρεπει να παρεις 1 4*4 για διοραμα! η νομιζω καποιος εκανε ενα στο καλοκαιρινο γβ αρα μπορει να γινει παντρεμα
|
|
|
Post by nektarios on Oct 15, 2020 22:06:30 GMT 2
Φίλοι μου σας ευχαριστώ πολύ για τα θετικά σχόλια! Μιχάλη, για την προπέλα έχεις απόλυτο δίκαιο, κι εμένα δεν μου άρεσε καθόλου. Έχω κάνει ήδη "βουτιά" στο spare box και βρήκα μια άλλη που μου φαίνεται πολύ καλύτερη, θα κάνω τις σχετικές δοκιμές και θα σας ενημερώσω για το αποτέλεσμα! Σπύρο, η ιδέα σου για το semi gloss κατάστρωμα είναι σωστή, αλλά μακάρι να την είχα υπόψη μου νωρίτερα... Ίσως στο επόμενο... Τα βασικά χρώματα είναι: - Αστάρι: γκρι (spray εμπορίου) - Μπλε σκάφους: Tamiya TS-19 (spray, μεταγγισμένο και ψεκασμένο με αερογράφο). - Μπλε εσωτερικού: ZP-1307 (από το σετ Spoon Sports) - Λευκό: Tamiya TS-26 (spray, μεταγγισμένο και ψεκασμένο με αερογράφο). - Αλουμίνιο πατώματος: AK-478 (white aluminium) - Χρώμα trailer: AK-670 (stainless steel) - Πορτοκαλί: Mr. Hobby H24 - Βερνίκι: 2K εμπορίου. Κωστή, την ιδέα για 4x4 την έχω κι εγώ κατά νου...
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 16, 2020 7:21:49 GMT 2
Καλημέρα, Νεκ. Πολύ εντυπωσιακό, πράγματι. Σε ένα παράλληλο σύμπαν, θα μπορούσες να φτιάξεις το κατάστρωμα της πλώρης και τον πίνακά οργάνων με φύλλα μπάλσα. Αλλά, δεν το σκεφτήκαμε νωρίτερα και δεν ξέρω αν γίνεται κιόλας, λόγω του σχεδιασμού του κιτ. Το καταθέτω σαν ιδέα για κανένα επόμενο.
|
|
|
Post by Φάνης on Oct 16, 2020 10:19:50 GMT 2
Πολύ όμορφο Νεκτάριε! Συμφωνώ με τον Γιώργο για τα φύλλα balsa. Ίσως σε κάποιο επόμενο! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by ViL27 on Oct 16, 2020 13:26:06 GMT 2
Νεκτάριε ευχαριστώ για την αναλυτική παρουσίαση του χρωματολογιου! Γιώργο και Φάνη καλή η ιδέα για τα balsa αλλά δεν συνάδει με το concept του summer group build ούτε για αστειο
|
|
|
Post by nektarios on Oct 17, 2020 0:08:37 GMT 2
Γιώργο και Φάνη, ο Σπύρος έχει απόλυτο δίκαιο: το φύλλο μπάλσα "δεν συνάδει με το concept του summer group build ούτε για αστειο"! Η ατάκα του λειτούργησε "ως από μηχανής Θεός", ωστόσο, αν θέλουμε να δούμε κατάματα την αλήθεια, μάλλον με μπερδέψατε με τον Κωνσταντίνο... Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα θετικά σχόλια!
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 17, 2020 8:11:23 GMT 2
Δεν ξέρω πως τα κατάφερες και βρήκες σύμμαχο , αλλά τα μπάλσα, όπως και το φύλλο πλαστικού είναι plain material (sic) κι όχι βελτιωτικό σετ. Αυτά βλέπει ο Άλεξ, και σκέφτεται ότι οι κανόνες του επόμενου σάμερ θα είναι περίπου όσο το Μνημόνιο κι έχει εξαφανιστεί ο άνθρωπος. Το χειρότερο είναι ότι θα τις γράψεις και μετά θα του πούμε, αααα δεν τα διαβάσαμε
|
|
|
Post by nektarios on Oct 17, 2020 11:28:31 GMT 2
(απορία) Δεν κατάλαβα τι εννοείς... Εγώ εννοούσα οτι δεν έχω τις τεχνικές ικανότητες να κάνω επένδυση με φύλλο μπάλσα - και μάλιστα σε τόσο απαιτητικές επιφάνειες - (όπως λ.χ. κάνει πολύ συχνά και άνετα ο Κωνσταντίνος, με κάθε είδους επικαλύψεις), έχοντας κατά νου το φύλλο μπάλσα με τη μορφή φυσικού ξύλου, ελάχιστου πάχους 1 χιλιοστού, όπως αυτό... Άσχετο: Η προπέλα που σας έλεγα οτι βρήκα είναι αυτή: Η γνώμη σας; Να την χρησιμοποιήσω;
|
|
|
Post by mikys2019 on Oct 17, 2020 20:12:49 GMT 2
Εννοειται .....σωστο μεγεθος .
|
|
|
Post by czt on Oct 19, 2020 9:50:03 GMT 2
Ναι βαλε την πολυ καλυτερη!!!!
|
|