|
Post by czt on Sept 24, 2020 21:25:33 GMT 2
Νεκταριε πολύ ωραία προχωράει μια ερώτηση ομωσ εκείνα τα κενά στη καρινα είναι για να κουμπωσει στο τρέιλερ;
|
|
|
Post by nektarios on Sept 25, 2020 22:33:59 GMT 2
Μιχάλη και Κωνσταντίνε, σας ευχαριστώ πολύ! Κωνσταντίνε, όχι, τα κενά είναι για να τοποθετηθούν διάφορα εξαρτήματα του σκάφους, όπως λ.χ. η έξοδος του άξονα της προπέλας και διάφορα σταθεροποιητικά πτερύγια.
|
|
|
Post by nektarios on Oct 4, 2020 22:33:43 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 5, 2020 7:55:10 GMT 2
Από τις 8 τρύπες που είναι ήδη έτοιμες, 8 καλώδια που πάνε στο κυλινδρικό κομμάτι που έβαψες gun metal. Αυτό πρέπει να το τρυπήσεις εσύ. Δεν θα συνδέσεις το τσάλεντζερ, απλό είναι. Καλημέρα
|
|
|
Post by konstantinf on Oct 5, 2020 8:24:55 GMT 2
Σωστά τα λέει ο Γιώργος. Το πρόβλημα είναι το μέγεθος των οπών για τα μπουζί πάνω στις κεφαλές των κυλίνδρων σε σχέση με τον διαθέσιμο χώρο που υπάρχει πάνω στο ντιστριμπιτέρ για να ανοιχτούν οι 9 τρύπες (8 για τα μπουζοκαλώδια και μία στο κέντρο για τη σύνδεση με τον πολλαπλασιαστή). Έτσι που το βλέπω, δεν νομίζω ότι παίρνει πάνω από 0,5 χιλ. διάμετρο οπής. Αυτό θα καθορίσει την διάμετρο των καλωδίων. Κι επειδή αυτά πιθανότατα θα κολυμπούν μέσα στις μπουζότρυπες, θα πρέπει να σκεφτείς κάποια τάπα, σαν αυτές που φαίνονται στην φωτογραφία του Γιώργου. Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by nektarios on Oct 5, 2020 11:42:58 GMT 2
Thanks! Και μια ακόμη ερώτηση: στον συγκεκριμένο κινητήρα, ο πολλαπλασιαστής πού είναι; Υ.Γ.: Γιώργο, ήμουν σχεδόν σίγουρος οτι ο κινητήρας ήταν από Charger και όχι από [Dodge] Challenger.
|
|
|
Post by konstantinf on Oct 5, 2020 13:15:07 GMT 2
Έτσι όπως το βλέπω είναι πιθανότατα ο ασημί κατακόρυφος κύλινδρος (που έχει αποσυναρμολογηθεί στην φωτογραφία του Γιώργου):
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 5, 2020 20:30:36 GMT 2
Υ.Γ.: Γιώργο, ήμουν σχεδόν σίγουρος οτι ο κινητήρας ήταν από Charger και όχι από [Dodge] Challenger. Προσπάθησα να βάλω μία φώτο όπου η καλωδίωση να ήταν ξεκάθαρη για να σε διευκολύνει, αδιαφορώντας για αυτό καθ' αυτό το κινητήρα που φοράει αυτό που φτιάχνεις. Ήμουν απόλυτα σίγουρος ότι ήταν κατανοητό.
|
|
|
Post by nektarios on Oct 5, 2020 21:32:32 GMT 2
Ναι ρε συ φίλε, όλα αυτά είναι δεδομένα και αυτονόητα! Επίσης, η φωτό ήταν αρκούντως διαφωτιστική! Αυτό που έγραψα ήταν μόνο για να σε πειράξω, κάνοντας λογοπαίγνιο με το space shuttle "Challenger" (που φαντάστηκα οτι υπονοούσες) και το ομώνυμο μοντέλο τής Dodge. Ελπίζω να μην σε ενόχλησε...
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 6, 2020 7:57:05 GMT 2
Δεν υπάρχει θέμα, είχα ξεχάσει ότι είχα γράψει την ατάκα για το τσάλεντζερ Ο Κωνσταντίνος έχει πιθανόν δίκαιο, ο πολλαπλασιαστής είναι ο κατακόρυφος κύλινδρος. Αυτό που λείπει από τη φώτο που ανέβασα εγώ είναι η αναμονή για σωλήνα που πάει στο ψυγείο. Αλλά δεν υπάρχει στο μοντελάκι, οπού η αναπαράσταση από την εταιρεία είναι λίγο ας πούμε γενική, για να είμαστε ευγενικοί. Καλημέρα
|
|
|
Post by nektarios on Oct 7, 2020 19:12:49 GMT 2
|
|
|
Post by czt on Oct 8, 2020 9:49:03 GMT 2
πολυ ωραιο νεκταριε ! βλεπω ξεκινησες να κανεις και καλωδιώσεις!!!
|
|
|
Post by konstantinf on Oct 8, 2020 10:51:44 GMT 2
Εξαιρετικό Νεκτάριε! Και οι μπλε τάπες στις άκρες δίνουν χρώμα. Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by Φάνης on Oct 8, 2020 10:53:35 GMT 2
Πολύ όμορφο φίλε! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by nektarios on Oct 8, 2020 23:49:30 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ, κύριοι!
|
|
|
Post by mikys2019 on Oct 9, 2020 10:44:56 GMT 2
Κουκλι το μοτερ μπραβο .....λατρευω το αμερικανικο πορτοκαλι του μπλοκ .
|
|