|
Post by gtziaf on Jul 29, 2020 17:56:24 GMT 2
Ηλία, ευχαριστώ για το σχολιασμό. Μιχάλη, ευχαριστώ και πάλι για τα υπερθετικά σχόλια σου. Προφανώς δεν είναι τέλειο, ούτε αψεγάδιαστο. Καλό απόγευμα
|
|
|
Post by mikys2019 on Jul 29, 2020 20:36:37 GMT 2
Μιχάλη, ευχαριστώ και πάλι για τα υπερθετικά σχόλια σου. Προφανώς δεν είναι τέλειο, επιπλέον αψεγάδιαστο. Γιωργο μου υπερθετικα να εισαι σιγουρος δεν ειναι ....ειναι η αληθεια που βλεπουν τα ματια μου οσο για τα λαθη που μπορει σιγουρα να υπαρχουν εμεις δεν τα βλεπουμε (δεν ξερουμε για να τα δουμε )
Και εχοντας εσενα πλαι μας εχουμε λογο να προσπαθουμε να φτιαχνουμε καλυτερα μοντελα και σε ευχαριστουμε που μας τραβας μαζι σου .
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 14, 2020 20:38:39 GMT 2
Τα Hiro δεν είναι το σύνηθες μενού του Tamiya Model Magazine, ιδίως στην 1/12. Η αρχή, για την κλίμακα, (πολύ παλιότερα είχαν δημοσιευτεί δουλειές του Kustov και του Prini στην 1/24), έτυχε να γίνει με ένα μοντέλο που γνωρίζετε αρκετά καλά, αφού σας έπρηζα κατά τη διάρκεια του WIP για 7+ μήνες. Το πιο συγκινητικό είναι ότι η ανακοίνωση των περιεχόμενων συνέπεσε (με απόκλιση λίγες ώρες) χρονικά, με τα 9άτα γενέθλια του φόρουμ. Οπότε η χαρά είναι μεγαλύτερη αφού όταν ξεκινήσαμε φάνταζε αδιανόητο για Έλληνα μοντελιστή αυτοκίνητου, κάτι ανάλογο. Το πιο σημαντικό όμως σε αυτή τη φάση είναι να ευχαριστήσω τον Σάκη, για την επαγγελματική μετάφραση του άρθρου, χωρίς την οποία, η δημοσίευση του δεν θα ήταν εφικτή. Και φυσικά όλους εσάς που με τα σχόλια σας και την ενέργεια σας, μου δώσατε ώθηση να αντεπεξέλθω στις δυσκολίες της κατασκευής και να φτάσω στο τέρμα της. Να είστε καλά
|
|
|
Post by mikys2019 on Oct 14, 2020 20:49:20 GMT 2
ΓΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΠΡΑΒΟ ....και εις ανωτερα ... Ειδες εχω δικιο που φωναζω ....και σου ελεγα οτι ειναι το ωραιοτερο μοντελο που εχω δει ποτε . Ολοψυχα Μπραβο Σου ...
|
|
|
Post by Sakis on Oct 14, 2020 22:12:23 GMT 2
Όπως σου έχω πει, μια κορυφαία δουλειά αξίζει την καλύτερη δυνατή παρουσίαση. Ήταν χαρά μου που παρακολούθησα το WIP και ακόμα μεγαλύτερη που έβαλα ένα λιθαράκι στη δουλειά του φίλου μου από το δικό μου μετερίζι.
|
|
|
Post by ViL27 on Oct 14, 2020 22:50:39 GMT 2
Γιώργο είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για σένα.Χιλια μπραβο
|
|
|
Post by konstantinf on Oct 15, 2020 11:00:34 GMT 2
Ολόθερμα συγχαρητήρια Γιώργο, η επιτυχία σου αντανακλά πάνω σε όλους τους Έλληνες αυτοκινητάδες... Και εις ανώτερα!
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 15, 2020 20:34:27 GMT 2
Ευχαριστώ κύριοι... Τιμή μου τα σχόλια σας και η στήριξη σας. @Σάκη, φίλε μου το αντίτυπο σου θα έρθει μαζί με το δικό μου. Είναι ένα μικρό δείγμα ευγνωμοσύνης για τον κόπο σου και μάλιστα σε περίοδο που ήταν δύσκολη για σένα. Καλό βράδυ
|
|
|
Post by nektarios on Oct 15, 2020 21:53:10 GMT 2
Φίλε Γιώργο, το να γράψω ένα ενθουσιώδες σχόλιο για την ποιότητα της κατασκευής τής Beta, τη στιγμή που αυτή η ποιότητα - εκτός του οτι είναι αυταπόδεικτη - έχει πλέον αναγνωριστεί παγκοσμίως, ασφαλώς δεν θα έχει κάποια ιδιαίτερη αξία. Οφείλω όμως να τονίσω δυο πολύ σημαντικά στοιχεία τής γενικότερης μοντελιστικής παρουσίας σου όλα αυτά τα χρόνια, αν και έχουν ήδη επισημανθεί : το ένα είναι η προσοχή στην κάθε απειροελάχιστη λεπτομέρεια τού κάθε μοντέλου (πράγμα σπάνιο), και το δεύτερο είναι η συμπεριφορά με την οποία αντιμετωπίζεις τους – απόλυτα δικαιολογημένους – διθυραμβικούς σχολιασμούς για τη δουλειά σου, με απλότητα, καταδεκτικότητα και ειλικρινή μετριοφροσύνη (πράγμα ακόμη πιο σπάνιο), στοιχεία χαρακτήρα που από την σχεδόν 30ετή φιλία μας μπορώ να επιβεβαιώσω πέραν πάσης αμφιβολίας ή αμφισβήτησης! Συνέχισε λοιπόν φίλε να μας εντυπωσιάζεις και να μας διδάσκεις με τις κατασκευές σου και παράλληλα να μας παραδειγματίζεις με το ήθος σου! Ειλικρινή συγχαρητήρια και για τη νέα (για να μην ξεχνάμε ότι δεν είναι η πρώτη…) διεθνή αναγνώριση της δουλειάς σου! Πάντα τέτοια!
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 16, 2020 7:29:47 GMT 2
Υπάρχουν απαντήσεις για όλα Νεκ. Στο πρώτο, είναι που δεν έχω καλή κάμερα για να μην φαίνονται οι ελλείψεις - ατέλειες και για το 2ο γιατί ξέρω να κρύβω καλά τον παλιοχαρακτήρα μου. Όσο για το σημαντικότερο, που με χτύπημα κάτω απ΄τη ζώνη προσπαθείς να αποκαλύψεις την ηλικία μου και να την εξισώσεις με την δική σου, δεν φταίω εγώ που σε φέραν οι γονείς σου, όταν ήμουν στην κούνια, για να γίνουμε φίλοι Όπως κατάλαβες, με συγκίνησαν τα λόγια σου και γράφω χαζομάρες. Καλημέρα κι ευχαριστώ
|
|
|
Post by Φάνης on Oct 16, 2020 9:31:57 GMT 2
Πολλά συγχαρητήρια ακόμη μια φορά και από εμένα Γιώργο! Είμαστε όλοι περήφανοι και χαιρόμαστε δίπλα για εσένα! Σου εύχομαι ολόψυχα ότι καλύτερο για την συνέχεια, με υγεία φίλε για εσένα και την οικογένεια σου! Καλημέρα!
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 16, 2020 9:34:53 GMT 2
Ευχαριστώ, Φάνη, ευχαριστώ. Υγεία να έχουμε κι όλα τα άλλα απειροελάχιστη σημασία έχουν. Καλημέρα
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Oct 17, 2020 11:01:02 GMT 2
Πριν από μερικά χρόνια, ένας "πιτσιρικάς" διάβαζε με ενθουσιασμό ελληνικά μοντελιστικά περιοδικά αναζητώντας το μοντελιστικό του μονοπάτι, και τώρα ήρθε ο καιρός που ο "πιτσιρικάς" ωρίμασε και γράφει πλέον σε διεθνή μοντελιστικά περιοδικά, παρουσίασε εντυπωσιακή μοντελιστική πορεία με κορυφαίες κατασκευές, έντονη παρουσία στο διαδίκτυο, δικό του φόρουμ, και κυρίως μοναδικό ήθος!!!
Συνέχισε σε παρακαλώ την εντυπωσιακή σου πορεία φίλε Γιώργο, πάντα με τον ίδιο ενθουσιασμό, και το ίδιο ήθος!!! Αποτελείς πηγή γνώσης και έμπνευσης για όλους μας...
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Oct 17, 2020 13:27:42 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 17, 2020 13:35:00 GMT 2
Πριν από μερικά χρόνια, ένας "πιτσιρικάς" διάβαζε με ενθουσιασμό ελληνικά μοντελιστικά περιοδικά αναζητώντας το μοντελιστικό του μονοπάτι, και τώρα ήρθε ο καιρός που ο "πιτσιρικάς" ωρίμασε και γράφει πλέον σε διεθνή μοντελιστικά περιοδικά, παρουσίασε εντυπωσιακή μοντελιστική πορεία με κορυφαίες κατασκευές, έντονη παρουσία στο διαδίκτυο, δικό του φόρουμ, και κυρίως μοναδικό ήθος!!! Συνέχισε σε παρακαλώ την εντυπωσιακή σου πορεία φίλε Γιώργο, πάντα με τον ίδιο ενθουσιασμό, και το ίδιο ήθος!!! Αποτελείς πηγή γνώσης και έμπνευσης για όλους μας... Βεβαία αυτά τα μερικά χρόνια, είναι πολύ μετριοπαθής χαρακτηρισμός. Να είσαι καλά Απόστολε. Ευχαριστώ. Υγεία να έχουμε, φίλε μου πρώτα από όλα.
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 17, 2020 13:36:15 GMT 2
Ένας φίλος, δεν τον ξέρεις... Έλιωσα λέμε
|
|