|
Post by ViL27 on Jun 16, 2020 12:53:40 GMT 2
Ευχαριστω παιδια!Φανη γιατι οχι,ειναι της μοδας το ματ τα τελευταια χρονια και δινει και ενα πιο αγριο,ωμο look στο οχημα.Δεν ειναι για ολα τα χρωματα φυσικα αλλα στο χακι που εχω χρησιμοποιησει νομιζω παει πολυ.Στα της κατασκευης μολις ολοκληρωσα τα μασκαρισματα και θα περασω σιγα σιγα στο βαψιμο Η μεθοδος που επιλεχτηκε ηταν διαφορετικη αυτη την φορα,με την λευκη ταινια να με δυσκολευει αυτη τη φορα λογω του οτι τα μπροστινα φτερα ειναι πιο κυκλικα,οποτε τοποθετησα κιτρινη ταινια στα περισσοτερα σημεια,σημειωσα με μολυβι το σημειο κοπης,την αφαιρεσα και την εκοψα με το κοπιδι μου πανω στο cutting mat. Οσο αφορα τα πλαισια των παραθυρων,παροτι στο αυθεντικο οχημα και στις οδηγιες ειναι χρωμιωμενα,σκεφτομαι να τα κανω μαυρα για να προσθεσουν ποντους στην agressiveness της κατασκευης
|
|
|
Post by alex78 on Jun 16, 2020 12:57:56 GMT 2
Σπαρτιάτικο εσωτερικό, αλλά είπαμε motorized φιλοσοφία που σημαίνει ''ότι βλέπει η πεθερά''... Το μασκάρισμα πολύ καλό, πόσων χιλιοστών ταινία χρησιμοποίησες? Τα φιλέτα των παραθύρων πως και δεν τα μάσκαρες και αυτά να ξεμπερδεύεις...? Καθάρισε τα μόνο πρώτα λίγο καλύτερα γιατί διακρίνω κάποια σκουπιδάκια... Καλό φινάλε φίλε! Edit: Με πρόλαβες....
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 16, 2020 13:15:11 GMT 2
Σπαρτιάτικο εσωτερικό, αλλά είπαμε motorized φιλοσοφία που σημαίνει ''ότι βλέπει η πεθερά''... Το μασκάρισμα πολύ καλό, πόσων χιλιοστών ταινία χρησιμοποίησες? Τα φιλέτα των παραθύρων πως και δεν τα μάσκαρες και αυτά να ξεμπερδεύεις...? Καθάρισε τα μόνο πρώτα λίγο καλύτερα γιατί διακρίνω κάποια σκουπιδάκια... Καλό φινάλε φίλε! Edit: Με πρόλαβες.... Χαχα ακριβως😛 απ οτι βλεπεις Αλεξ τα πηγα σταδιακα τα μασκαρισματα,ηθελα να δω πρωτα πως θα παει το μασκαρισμα στα πισω φτερα,ασε που ηταν αργα χτες που καταπιαστηκα οποτε θα συνεχιζα και σημερα.Το καθαρισμα εννοειται θα γινει πριν το βαψιμο😉 οπως επισης προστεθηκαν και ταινιες μεσα απο τα παραθυρα για να μην περασει χρωμα
|
|
|
Post by alex78 on Jun 16, 2020 13:24:41 GMT 2
Και πολύ ορθά έπραξες Σπύρο. Τα φιλέτα πολύ καλύτερα μαύρα απ' ότι χρώμιο. Τα χιλιοστά της άσπρης ταινίας δεν μου είπες μόνο....
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 16, 2020 14:30:25 GMT 2
Και πολύ ορθά έπραξες Σπύρο. Τα φιλέτα πολύ καλύτερα μαύρα απ' ότι χρώμιο. Τα χιλιοστά της άσπρης ταινίας δεν μου είπες μόνο.... Μου ξεφυγε η ερωτηση!5mm ειναι Αλεξη
|
|
|
Post by czt on Jun 16, 2020 14:38:33 GMT 2
Η καλληψη πολυ καλη για αποφυγη θεματων ! Εριξες καθολου βερνικι η οχι πριν το μασκαρισμα
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 16, 2020 16:15:15 GMT 2
Η καλληψη πολυ καλη για αποφυγη θεματων ! Εριξες καθολου βερνικι η οχι πριν το μασκαρισμα Οχι Κωνσταντινε δεν θα χρησιμοποιησω καθολου βερνικι στην κατασκευη.
|
|
|
Post by czt on Jun 16, 2020 17:22:15 GMT 2
Η καλληψη πολυ καλη για αποφυγη θεματων ! Εριξες καθολου βερνικι η οχι πριν το μασκαρισμα Οχι Κωνσταντινε δεν θα χρησιμοποιησω καθολου βερνικι στην κατασκευη. οκ με προσοχη τοτε οταν βαζεις τις ταινιες!!!! μην εχουμε θεματα
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 16, 2020 17:55:38 GMT 2
Βγηκαν οι ταινιες Κωνσταντινε ολα καλα μη μου αγχωνεσαι!μπηκαν και καποια πραγματακια ακομα οπως τα τζαμια,το ταμπλο και τα μπροστα φωτα και το βραδυ η αυριο πρωι θα ναι ετοιμο το θεριο
|
|
|
Post by alex78 on Jun 16, 2020 18:18:21 GMT 2
''Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε'' όπως λέει και το γνωστό σλόγκαν . Τι σίφουνας είσαι εσύ παλικάρι μου...?
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 16, 2020 21:27:01 GMT 2
Χαχαχαχα ρε συ σκεψου ποσο χρονο γλυτωσα μονο απο τη διαδικασια του βερνικιου(βερνικι τριψιμο ξανα βερνικι ξανα τριψιμο αλοιφες κερι) και απο την απλοτητα του εσωτερικου,ειχε πολυ λιγα κομματια το κιτ,οι μισες καρτελες ηταν για αλλες εκδοσεις του αυτοκινητου
|
|
|
Post by czt on Jun 16, 2020 22:12:59 GMT 2
Ο Φλασ εισαι σπυρο!
|
|
|
Post by alex78 on Jun 16, 2020 23:32:51 GMT 2
Χαχαχαχα ρε συ σκεψου ποσο χρονο γλυτωσα μονο απο τη διαδικασια του βερνικιου(βερνικι τριψιμο ξανα βερνικι ξανα τριψιμο αλοιφες κερι) και απο την απλοτητα του εσωτερικου,ειχε πολυ λιγα κομματια το κιτ,οι μισες καρτελες ηταν για αλλες εκδοσεις του αυτοκινητου Κλασσική Aoshima, σου παρέχει υλικό για...75 εκδόσεις...
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 17, 2020 12:44:17 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Jun 17, 2020 13:10:56 GMT 2
Τον ρόλο του τον πέτυχε, εύκολο και ευχάριστο project που φαίνεται ότι το διασκέδασες Σπύρο. Η θέση των υαλοκαθαριστήρων αλλά και των καθρεφτών ξενίζει λίγο, αλλά θα ζήσουμε και έτσι.... Μην ξεχάσεις να το ανεβάσεις και στο gallery του g.b.
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 17, 2020 13:31:58 GMT 2
Τον ρόλο του τον πέτυχε, εύκολο και ευχάριστο project που φαίνεται ότι το διασκέδασες Σπύρο. Η θέση των υαλοκαθαριστήρων αλλά και των καθρεφτών ξενίζει λίγο, αλλά θα ζήσουμε και έτσι.... Μην ξεχάσεις να το ανεβάσεις και στο gallery του g.b. Σιγουρα το διασκεδασα Αλεξη και ειμαι και πολυ ικανοποιημενος απο το αποτελεσμα γιατι αυτο ειχα στο μυαλο μου!Οι θεσεις καθρεφτων και υαλοκαθαριστηρων ειναι αυτες που επιθμουσε η Aoshima,θα μπορουσα να φτιαξω p.e. υαλοκαθαριστηρες αλλα δεν το αποφασισα λογω της χαλαροτητας της κατασκευης.Φυσικα και θα το βαλω στο gallery οταν τραβηξω τις φωτογραφιες που θελω αλλα αυτο θα καθυστερησει λιγο λογω του οτι πρεπει να κανω ενα ταξιδι αστραπη στο χωριο της γυναικας,το Καστρο Βοιωτιας.Ισως το απογευμα αν προλαβω
|
|