|
Post by konstantinf on Jun 13, 2020 11:44:13 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια Σπύρο! Καθώς δεν ασχολούμαι καθόλου με σύγχρονα αγωνιστικά, η εμπειρία μου με τις χαλκομανίες είναι ελάχιστη εξ ου και οι ατέλειες. Όπως και να' χει, την κατασκευή αυτή την ευχαριστήθηκα και χαλάρωσα... θεσσαλονικιώτικα!
|
|
|
Post by alex78 on Jun 13, 2020 17:40:12 GMT 2
''Χαλαρή'' ή μη κατασκευή το μοτοσυκλετάκι αυτό πληρεί τα γνωστά ποιοτικά σου standards. Εξαιρετικό Κωνσταντίνε. Το μόνο που ξενίζει κάπως είναι η ''λάθος'' πλευρά έδρασης του ορθοστάτη, ή μάλλον καλύτερα πλαγιοστάτη. Λαμβάνω υπόψη ότι έτσι είναι και στο πραγματικό, όμως εμένα δεν μου κάθεται καλά στο μάτι....
|
|
|
Post by konstantinf on Jun 13, 2020 18:17:19 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια Αλέξη! Όχι μόνο δίνεται από το κιτ η θέση του "πλαγιοστάτη" στα δεξιά, αλλά έτσι φαίνεται και σε όλες τις φωτό αναφοράς που βρήκα... Αλλά τι να περιμένεις από τους βατραχοφάγους Γάλλους όταν σχεδιάζουν μοτοσυκλέτες...
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Jun 14, 2020 2:04:24 GMT 2
Συγχαρητήρια. Άψογη και καθαρή κατασκευή! 😀
|
|
|
Post by konstantinf on Jun 14, 2020 6:35:55 GMT 2
Να 'σαι καλά Αντώνη, ευχαριστώ πολύ!
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 14, 2020 8:54:21 GMT 2
Ωραίος και Σαλονικιότικος, Κωνσταντίνε. Για τις μανέτες των φρένων είχα κάνει το ίδιο λάθος στη ducati και μου το είχε επισημάνει ο Κομνηνός. Ευτυχώς, σε εμένα διορθωνόταν. Είναι που δεν οδηγούμε μηχανή. Περιμένουμε τα επόμενα
|
|
|
Post by konstantinf on Jun 15, 2020 10:25:25 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Γιώργο, να 'σαι καλά! Θα δω μπας και διορθώνεται και στο δικό μου, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι ξανά φουλ στη Citroen, οπότε θα περιμένει.
|
|
|
Post by Φάνης on Jun 18, 2020 12:31:50 GMT 2
Κωνσταντίνε, Πολλά συγχαρητήρια για την όμορφη και γρήγορη κατασκευή σου. Θα την έχω οδηγό για την δική μου κατασκευή στο μέλλον! Καλή συνέχεια.
|
|
|
Post by konstantinf on Jun 19, 2020 16:01:54 GMT 2
Να 'σαι καλά Φάνη! Πρόσεξε όταν το φτιάξεις τη θέση των μανετών. Το πρόβλημα είναι στις οδηγίες, που δίνουν τη συναρμολόγηση του τιμονιού (φάση 3 των οδηγιών) πολύ πριν τη δυνατότητα να δεις το τιμόνι σε σχέση με το πλαίσιο (φάση 14). Καθώς οι μανέτες κι οι χειρολαβές μπαίνουν χωστά στο τιμόνι, η λύση είναι να τις έχεις ετοιμασμένες (με τα καλώδια που ξεκινούν από αυτές) και να τις χώσεις αφού το τιμόνι στερεωθεί πάνω στην επάνω τιμονόπλακα.
|
|
|
Post by Φάνης on Jun 19, 2020 20:54:25 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Κωνσταντίνε!
Καλό Σ/Κ.
|
|
|
Post by czt on Jul 7, 2020 23:54:39 GMT 2
Φανταστικο συνονοματε! Μηπως πρεπει να πιασεις τα μηχανακια γιατι βγηκε πο ωραιο το αποτελεσμα
|
|
|
Post by konstantinf on Jul 10, 2020 11:18:08 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Κωνσταντίνε! Μηχανάκια όχι, μηχανές ναι - υπάρχουν ακόμα μερικές στο ράφι...
|
|
|
Post by konstantinf on Sept 9, 2020 17:42:56 GMT 2
Με την ευκαιρία που τις προάλλες η Yamaha μπήκε στο κουτί της, επιχειρήθηκε η διόρθωση της θέσης των μανετών που κάμποσοι από σας είχαν "κράξει" στο τέλος της κατασκευής. Ευτυχώς, όπως ψιλοθυμόμουν, τα βραχιόλια τους δεν ήταν κολλημένα στο τιμόνι, οπότε με μια προσεκτική στροφή ήρθαν σε οριζόντια θέση. Για του λόγου το αληθές ιδού και μια φωτογραφία μέσα στο κουτί:
Άλλη μια φορά ευχαριστώ για τις σωστές παρατηρήσεις σας!
|
|