|
Post by czt on Jul 6, 2020 18:11:57 GMT 2
Το βαψιμο τη περιοδο του καλοκαιριου ειναι σαν το ελληνικο καφε το πρωι πανε πακετο! Μαλλον με το ποτακι φουλ παγακια τα ξημερωματα ...... Μερακλης εισαι Μιχαλη αλλα τη ποτακι οταν εχει να βαλεις τα πιο δυσκολα κομματια του κιτ Μαλλον με το ποτακι φουλ παγακια τα ξημερωματα ...... Να πίνεις το M@rtini σου ή το J@germaister και να περνάς τα αντίστοιχα decals στο μοντέλο σου, αξία ανεκτίμητη, αρκεί βέβαια να μην το παρακάνεις γιατί προβλέπω στο τέλος να τοποθετούνται οι χαλκομανίες πάνω στην τέντα.... Να τος και ο Αλεξ που κανει και ωραιο παραλιρισμο γιατι οχι ενα Μονστερ για καλο ξυπνημα που λενε οτι κανει. Δεν εχει και αλκοολ
|
|
|
Post by alex78 on Jul 6, 2020 18:39:51 GMT 2
Να τος και ο Αλεξ που κανει και ωραιο παραλιρισμο γιατι οχι ενα Μονστερ για καλο ξυπνημα που λενε οτι κανει. Δεν εχει και αλκοολ Monster και δεν ξανακοιμάσε ποτέ πιά.... , άσε που που δεν έχω στο στόκ και Belkits για τα αντίστοιχα decals....
|
|
|
Post by mikys2019 on Jul 6, 2020 19:12:05 GMT 2
Μαλλον με το ποτακι φουλ παγακια τα ξημερωματα ...... Να πίνεις το M@rtini σου ή το J@germaister και να περνάς τα αντίστοιχα decals στο μοντέλο σου, αξία ανεκτίμητη, αρκεί βέβαια να μην το παρακάνεις γιατί προβλέπω στο τέλος να τοποθετούνται οι χαλκομανίες πάνω στην τέντα.... η μονες τους ....χαχαχαχα Αλεξ μου εισαι η αιτια .....κ μην πεις κιχ .....το επομενο θα ειναι alfa romeo 155 martini ....( tamiya ) θα πινεις στην βεραντα μου Martini με οτι θες διπλα , εγω dewars με πολυ παγο και θα σε θαυμαζω που θα φτιαχνεις .... Αλεξ μου ....ποτε θες να αρχισεις ?
|
|
|
Post by mikys2019 on Jul 6, 2020 19:16:17 GMT 2
ΠΡΟΚΑΛΩ.....Τον κυριον Αλεξ να ξεκινησει αμεσα .....και ολους τους αθηναιους μοντελιστες τσιμπουσι στην βεραντα μου ....να τον θαυμαζουμε κ να του κανουμε εξεδρα .... Φυσικα θα τον ταιζουμε στο στομα για να μην απασχοληται με χαζα κ ανουσια θεματα .
|
|
|
Post by mikys2019 on Jul 6, 2020 19:18:07 GMT 2
Παντος μιλαω σοβαρα ....οποτε θελετε το διοργανωνω .....με μια ψησταρια 1,5 μετρο που εχω ...
|
|
|
Post by alex78 on Jul 6, 2020 20:34:41 GMT 2
Ανταπαντώ λοιπόν και εγώ στα σοβαρά ότι επιβάλλεται πλέον μια μάζωξη εδώ στας Αθήνας να γνωριστούμε και να τα πούμε λίγο, τώρα θα είναι σπίτι σου ή κάπου αλλού έξω δεν ξέρω αλλά πρέπει να το μοντάρουμε κάπως στα προσεχώς , τι λέτε ψήνεστε ή θα την κάνετε όλοι για χωριά και παραλίες....?
|
|
|
Post by ViL27 on Jul 6, 2020 21:01:16 GMT 2
Εγω ψηνομαι αμα ειμαι εδω φυσικα,δηλαδη στο διαστημα 19 ιουλιου με 13 Αυγουστου
|
|
|
Post by czt on Jul 6, 2020 21:24:08 GMT 2
Να τος και ο Αλεξ που κανει και ωραιο παραλιρισμο γιατι οχι ενα Μονστερ για καλο ξυπνημα που λενε οτι κανει. Δεν εχει και αλκοολ Monster και δεν ξανακοιμάσε ποτέ πιά.... , άσε που που δεν έχω στο στόκ και Belkits για τα αντίστοιχα decals.... Αρα εχεις αγορες να κανεις! Λοιπον καντε τη μαζωξη μπας και κανουμε και εμεις γιατι τους βλεπω χαλαρωσανε παλι.
#Μιχαλη 1,5 μετρο μονο και αγριογουρουνο βαζεις χαλαρα
|
|