|
Post by konstantinf on Jun 15, 2020 19:16:22 GMT 2
Καλά δείχνουν να στρώνουν γενικά οι χαλκομανίες σου Μιχάλη. Με αθτή που καλύπτει το ένα φανάρι και την άλλη που καλύπτει τις δεξιές γρίλιες του καπό τι θα γίνει; Καλή επιτυχία με το βερνίκωμα και καλή επιτυχία και στον διαγωνιζόμενο. Για που έχει βάλει πλώρη, αν επιτρέπεται;
|
|
|
Post by mikys2019 on Jun 15, 2020 19:30:05 GMT 2
Καλά δείχνουν να στρώνουν γενικά οι χαλκομανίες σου Μιχάλη. Με αθτή που καλύπτει το ένα φανάρι και την άλλη που καλύπτει τις δεξιές γρίλιες του καπό τι θα γίνει; Καλή επιτυχία με το βερνίκωμα και καλή επιτυχία και στον διαγωνιζόμενο. Για που έχει βάλει πλώρη, αν επιτρέπεται; Καλησπερα Κωστα μου ....τιποτα ετσι ειναι το σχεδιο ...τα φαναρια τα συγκεκριμενα εχουν ταπα πανω τις Ford . Σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες ......λογω του γραφειου τον πεισαμε να ακολουθησει ναυτιλια του αρεσει, αλλα ειναι δυσκολα ....διαφορετικα μαλλον θα παει εξω .... Τωρα που το λες θα κανω στην εισαγωγη ενχειρηση κ εαν πετυχει οκ διαφορετικα παλι οκ .ουτε μενα μου αρεσει ετσι
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 15, 2020 19:51:04 GMT 2
Αρκετα καλη δουλεια με τις χαλκομανιες Μιχαλη,λιγο παλεψε το με τις γριλιες στο καπο,πολυ προσεκτικα παντα.Εκει που σιγουρα πρεπει να δωσεις μεγαλυτερη προσοχη ειναι στα λαστιχα γυρω απο τα παραθυρα,εχεις κανει τσαπατσουλικη δουλεια,με πινελο μαλλον απ οτι καταλαβαινω?Δοκιμασε με μαρκαδορο edding του 1mm,αφου πλεον λογω των χαλκομανιων ειναι ρισκο να μασκαρεις.
|
|
|
Post by mikys2019 on Jun 15, 2020 20:09:58 GMT 2
Αρκετα καλη δουλεια με τις χαλκομανιες Μιχαλη,λιγο παλεψε το με τις γριλιες στο καπο,πολυ προσεκτικα παντα.Εκει που σιγουρα πρεπει να δωσεις μεγαλυτερη προσοχη ειναι στα λαστιχα γυρω απο τα παραθυρα,εχεις κανει τσαπατσουλικη δουλεια,με πινελο μαλλον απ οτι καταλαβαινω?Δοκιμασε με μαρκαδορο edding του 1mm,αφου πλεον λογω των χαλκομανιων ειναι ρισκο να μασκαρεις. Σπυρο σε ευχαριστω πολυ ....και να σκεφτεις πινελο ακρυλικη μπογια κ διπλα μπατονετα με αζαξ ...κ αυτα που φαινονται στην φωτο δεν τα ειδα ποτε ειλικρινα .....γιατι θα τα ειχα φτιαξει αμεσως . πιστευω μολις ξαναπιασω αερογραφο αυτα θα σταματησουν .
|
|
|
Post by mikys2019 on Jun 15, 2020 20:17:29 GMT 2
ειμαι χαρουμενος το χειρουργειο πετυχε ...κ το μοτερ αναπνεει
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 15, 2020 20:50:46 GMT 2
Καλή επιτυχία στον εξεταζόμενο και καλή δύναμη σε εσάς, τους γονείς, Μιχάλη
|
|
|
Post by mikys2019 on Jun 15, 2020 21:48:23 GMT 2
Καλή επιτυχία στον εξεταζόμενο και καλή δύναμη σε εσάς, τους γονείς, Μιχάλη Γιωργο σε ευχαριστουμε πολυ ολοι .
|
|
|
Post by czt on Jun 16, 2020 2:29:56 GMT 2
Μιχαλη με το μασκολ την πατησα και εγω γκουνζε ηταν τοτε ειχαμε γβ λε μαν και εκανα ενα πορσε. αρα καταληγουμε οχι μασκολ σε αυτοκινητα πρεπει να ειναι λογο της επαναλαμβανόμενες βαφης που κανουμε Κωνσταντινε μου σου εχω την λυση .....μετα απο δοκιμη με τεσσερα μασκολ το καλυτερο κ μακραν ειναι το vallejo liquid mask ...το μονο μυστικο θα βαλεις δυο χερια με διαφορα μιση ωρα κ μετα βγαινει τελεια και ολο μαζι και απο πολυ περιεργα μερη . Αντεξε τα παντα κ το εβγαλα μετα 5 μερες . Ωραία θα το ψάξω να δω κατά ποσό θα με καλύψει
|
|
|
Post by mikys2019 on Jun 21, 2020 14:14:27 GMT 2
Καλησπερα ....μην παρασκευη περασα 2 χερια ελαφρα βερνικι β513 κ μετα δυο χερια κανονικα .... Το εκλεισα στο κουτι του κ σημερα το εβγαλα ...κ θα ελεγα το αποτελεσμα πολυ μου αρεσει .. περιμενω κ την γνωμη σας .
Πιστευω η γυαλαδα για αγωνιστικο ειναι αψογη κ προχωραω να το κλεισω .
|
|
|
Post by alex78 on Jun 21, 2020 15:42:13 GMT 2
Καλησπέρα Μιχάλη, το βερνίκωμα αξιοπρεπές, αλλά αφού εσύ το χαρακτηρίζεις άψογο εμάς μας περισσεύει, καλή ολοκλήρωση!
|
|
|
Post by mikys2019 on Jun 21, 2020 16:08:16 GMT 2
Καλησπέρα Μιχάλη, το βερνίκωμα αξιοπρεπές, αλλά αφού εσύ το χαρακτηρίζεις άψογο εμάς μας περισσεύει, καλή ολοκλήρωση! Αλεξ το χαρακτηριζω αψογο λογω αγωνιστικου ...διαφορετικα θα εβαζα αλοιφες ...εσυ τι λες συμφωνεις ?
|
|
|
Post by alex78 on Jun 21, 2020 16:19:29 GMT 2
Ναι μια χαρά είναι, αλλά και στα αγωνιστικά βάζουμε αλοιφές αν θέλουμε, εκτός αν το αναπαραστήσουμε σκονισμένο/βρώμικο.
Απλώς θεωρώ το χαρακτηρισμό ''άψογο'' κάπως υπερβολικό, αν και κατανοώ τον ενθουσιασμό σου, ας αφήσουμε τους άλλους να κρίνουν την δουλειά μας...
|
|
|
Post by konstantinf on Jun 21, 2020 16:30:17 GMT 2
Καλό είναι το βερνίκι Μιχάλη, αλλά υπάρχουν ανωμαλίες από κάτω που θα έπρεπε να διορθωθούν πιο πριν (π.χ. η χαλκομανία "1" στην δεξιά πόρτα κάνει δίπλες, και το κίτρινο φτερό μπροστά απ' αυτήν έχει κάτι εξογκώματα. Τώρα φοβάμαι ότι δεν διορθώνονται πια. Και ο Αλέξης έχει δίκιο: Όσο καλό κι αν φαίνεται το βερνίκι από μόνο του, χρειάζεται μετά γυάλισμα (αν δεν το βρωμίσεις). Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by mikys2019 on Jun 21, 2020 18:35:29 GMT 2
Ναι μια χαρά είναι, αλλά και στα αγωνιστικά βάζουμε αλοιφές αν θέλουμε, εκτός αν το αναπαραστήσουμε σκονισμένο/βρώμικο. Απλώς θεωρώ το χαρακτηρισμό ''άψογο'' κάπως υπερβολικό, αν και κατανοώ τον ενθουσιασμό σου, ας αφήσουμε τους άλλους να κρίνουν την δουλειά μας... Αλεξ συμφωνω αλλα μετα το φιασκο του αλπιν χαιρομαι οταν παει κατι ενα βημα μπροστα ,κ φυσικα το αψογο ειναι μονο για μενα κ χαιρομαι που προχωραω .
|
|
|
Post by mikys2019 on Jun 21, 2020 19:09:01 GMT 2
Ξεκιναω απο αυριο γυαλισμα ....αφου εισαστε δυο κ ειμαι ενας ...καθε αρχη κ δυσκολη .
|
|
|
Post by ViL27 on Jun 21, 2020 19:17:23 GMT 2
Σιγουρα υπαρχει μεγαλη βελτιωση στην κατασκευη σου Μιχαλη σε σχεση με την προηγουμενη.Πηγες ομως σε ενα πολυ απαιτητικο οχημα και livery.Γνωμη μου ειναι οσο μαθαινεις πραγματα να τα εφαρμοζεις σε πιο απλες κατασκευες ωστε να εχεις μεγαλυτερη αυτοπεποιθηση και γνωση αργοτερα οταν θα πιασεις τα πιο απαιτητικα οχηματα!Καλη συνεχεια!
|
|