|
Post by czt on May 11, 2020 22:46:12 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on May 11, 2020 23:15:29 GMT 2
Πολύ ωραίο βγήκε Κωστή μπράβο φίλε, μόνο αν γίνεται τώρα η ηλιοροφή θέλει ένα χαμήλωμα, παραείναι ανοιχτή.
|
|
|
Post by konstantinf on May 12, 2020 19:04:05 GMT 2
Σημαντική η βελτίωση σου συνονόματε... Μπράβο! Μόνο διάλεξε μια άλλη γωνία λήψης, γιατί το δάσος από κεραίες στο βάθος με χαλάει λίγο...
|
|
|
Post by ViL27 on May 13, 2020 7:49:13 GMT 2
Ωραιο το Χοντακι Κωνσταντινε!Το ειχε ενας γειτονας σε λευκο και πολυ περιποιημενο οταν ημουν πιτσιρικι και το καναμε χαζι!
|
|
|
Post by czt on May 13, 2020 9:21:35 GMT 2
Πολύ ωραίο βγήκε Κωστή μπράβο φίλε, μόνο αν γίνεται τώρα η ηλιοροφή θέλει ένα χαμήλωμα, παραείναι ανοιχτή. Ευχαριατω πολύ αλεξ! Οκ θα κατέβηκε μέσα στη βιτρίνα. Το κονσεπτ είχε πάμε βόλτα και μαύρισμα μέσω ηλιοροφης χαχα. Σημαντική η βελτίωση σου συνονόματε... Μπράβο! Μόνο διάλεξε μια άλλη γωνία λήψης, γιατί το δάσος από κεραίες στο βάθος με χαλάει λίγο... Ευχαριστώ πολύ συνονόματε . Θα το κάνω α και συμφωνώ γιατί είναι κρίμα αλλά που θα πάει θα τις κουρεψω! Ωραιο το Χοντακι Κωνσταντινε!Το ειχε ενας γειτονας σε λευκο και πολυ περιποιημενο οταν ημουν πιτσιρικι και το καναμε χαζι! Ευχαριστώ πολύ Σπύρο! Είναι ένα από τα αυτοκίνητα που έχουν αφήσει εποχή . Το μοτέρ πολύ πρωτοποριακό μέχρι και σήμερα! Επισης για τους τότε νέους η ιαπωνική φερραρι που με λίγα κιλά και 160 άλογα ήταν σφεντόνα και αλλά «γρήγορα» αυτοκίνητα ήταν πολύ αργά. Πιστεύω τα 80σ και τα 90σ έδωσαν αρκετα τέτοιου τύπου αυτοκίνητα που όλοι νοσταλγούμε και αγαπάμε.
|
|
|
Post by gtziaf on May 17, 2020 18:03:50 GMT 2
Μπορεί να μην είναι πολύ "μοντελίστικές" αλλά σίγουρα είναι καλλιτεχνικές οι φώτο. Συνέχισε έτσι, Κωστή
|
|
|
Post by czt on May 17, 2020 22:47:06 GMT 2
Μπορεί να μην είναι πολύ "μοντελίστικές" αλλά σίγουρα είναι καλλιτεχνικές οι φώτο. Συνέχισε έτσι, Κωστή Συμφωνω αλλα οι μοντελιστικες θελουν προσοχη κλπ εδω ο χωρος δεν εχει τη δυνατοτητα για αυτο παμε στο καλλιτεχνικο μια διαφορετικη νοτα! Ευχαριστω πολυ Γιωργο!!!
|
|
|
Post by nektarios on Jun 6, 2020 0:07:43 GMT 2
Ωραίο, φίλε! Εγώ είχα τη χαρά να το δω και από κοντά, και μάλιστα με πολύ καλύτερο φόντο! Όσο για το CRX σαν όχημα, ήταν ένα από τα Honda που επί σειρά ετών θα ήθελα να είχα...
|
|
|
Post by czt on Jun 6, 2020 2:50:44 GMT 2
Ωραίο, φίλε! Εγώ είχα τη χαρά να το δω και από κοντά, και μάλιστα με πολύ καλύτερο φόντο! Όσο για το CRX σαν όχημα, ήταν ένα από τα Honda που επί σειρά ετών θα ήθελα να είχα... Δε μου το είπες από κοντά και ένσημα άφωνος να πω την αλήθεια . Δεν περίμενα να ακούσω πτι ήθελες να ήσουν κάτοχος αυτού του μοναδικού αυτοκινήτου!
|
|
|
Post by nektarios on Jun 6, 2020 22:52:33 GMT 2
To CR-X ήταν το no. 2 από τα Honda που θα ήθελα να αποκτήσω. Το no. 1 ήταν αυτό... Υ.Γ.: Συγγνώμη για το spam...
|
|
|
Post by czt on Jun 7, 2020 9:49:23 GMT 2
To CR-X ήταν το no. 2 από τα Honda που θα ήθελα να αποκτήσω. Το no. 1 ήταν αυτό... Υ.Γ.: Συγγνώμη για το spam... Καλημερα Νεκ πολυ ωραιο φενεται το χοντακι!!!! Ειπα και εγω Νο 1 το cr x. Καθολου spam φιλε! Αλλα δεξιοτιμονο βλεπω γιατι? περιμενα αριστερο πατεντα
|
|
|
Post by nektarios on Jun 7, 2020 11:15:24 GMT 2
Το Χοντάκι είναι επιεικώς μέτριο, το ευχάριστο είναι ότι βλέποντάς το διακρίνω μια κάποια βελτίωση στην τεχνική μου (κυρίως στο ότι τώρα κάνω και wash).. 😀 Όσο για την σκρατσιά κονσόλας, μάλλον με μπέρδεψες με κάποιον από τους αληθινούς καλλιτέχνες του φόρουμ... 🙂
|
|
|
Post by czt on Jun 7, 2020 13:44:03 GMT 2
Το Χοντάκι είναι επιεικώς μέτριο, το ευχάριστο είναι ότι βλέποντάς το διακρίνω μια κάποια βελτίωση στην τεχνική μου (κυρίως στο ότι τώρα κάνω και wash).. 😀 Όσο για την σκρατσιά κονσόλας, μάλλον με μπέρδεψες με κάποιον από τους αληθινούς καλλιτέχνες του φόρουμ... 🙂 Νεκ για το μετριο θα διαφωνήσω! Πολλα απο αυτα που εχεις κανει στο κιτ δεν τα εχω κανει ποτε ακομη αρα θες να πεις μαλλον οτι το τοτε με τωρα σου ειναι πολυ πιο μπροστα και πολυ πιο ποιοτικο!
|
|
|
Post by pkout on Jun 9, 2020 21:31:23 GMT 2
Ωραίο το χοντάκι Κωνσταντίνε! Μιλάει στην καρδιά......του Νεκτάριου Στις φωτό δεν βλέπω καθαρά αν έχεις βάψει τις εξατμίσεις εσωτερικά. Αν όχι, λίγο μαύρο ματ και είσαι ok
|
|
|
Post by czt on Jun 10, 2020 13:38:28 GMT 2
Ωραίο το χοντάκι Κωνσταντίνε! Μιλάει στην καρδιά......του Νεκτάριου Στις φωτό δεν βλέπω καθαρά αν έχεις βάψει τις εξατμίσεις εσωτερικά. Αν όχι, λίγο μαύρο ματ και είσαι ok Οχι φιλε δεν εχω βαψει αλλα γτ οχι καλη ιδεα ειναι ευχαριστω πολυ!
|
|