|
Post by ViL27 on May 1, 2020 13:49:35 GMT 2
Καλη Πρωτομαγια σε ολους!Θα προσπαθησω να μην πολυλογησω καθως εχω αναφερθει εκτενεστερα και στο Stayathome group build. Το αυτοκινητο:Η εκτη εκδοση του Evo οπως ετρεξε την χρονια του '99,για πρωτη χρονια με τα χρωματα της Marlboro,και κατεκτησε το πρωταθλημα με τους Tommi Makinen και Risto Manisenmaki στα μπακετ. Το Ραλλυ:Το κιτ ειναι σε version ραλλυ Νεας Ζηλανδιας,οπου ο Τομμι κερδισε για πρωτη φορα στην συγκεκριμενη χωρα,με μεγαλη διαφορα μαλιστα απο τους Kankkunen/Repo με Impreza και τους πρωτοεμφανιζομενους με WRC Gardemeister/Lukanen με Cordoba.Πολλη βροχη στον συγκεκριμενο αγωνα με πολλους οδηγους να αντιμετωπιζουν προβληματα,οπως ο ανταγωνιστικος Mcrae που εμεινε απο ηλεκτρικα ενω ηταν πολυ κοντα στον Makinen. Το κιτ:Φανταστικο κιτ απο την Tamiya,χωρις προβληματα σε κανενα τομεα.Πολλα κομματια,αψογες εφαρμογες,πολλες λεπτομερειες και αψογες χαλκομανιες Τα υλικα:Ak grey primer,κοκκινο και λευκο zero paints,βερνικι alclad aquas gloss,αλοιφες tamiya,λερωματα με vallejo air και star dust pigments.Λοιπες μπογιες διαφορωνα εταιριων Η κατασκευη:Το οχημα μπηκε μια φορας στο φορνε λογω λαθους στο τελος του βαψιματος,κατα τα λοιπα καθαρη κατασκευη νομιζω.Τα λερωματα τα εκανα για πρωτη φορα και εμεινα αρκετα ευχαριστημενος.Σημερα βγηκα βολτα με την γυναικα να πιασουμε τον Μαη οποτε μπηκε στο σακιδιο και φωτογραφηθηκε στα καταλληλα μερη!
|
|
|
Post by alex78 on May 1, 2020 14:55:56 GMT 2
Μου άρεσε ιδιαίτερα η προσοχή σου στην λεπτομέρεια, αναφέρομαι φυσικά στο ''ίχνος'' των υαλοκαθαριστήρων πάνω στο τζάμι!
Πολύ όμορφο και ρεαλιστικό σκόνισμα, ειδικά για πρώτη σου απόπειρα θα έλεγα εξαιρετικό, μπράβο Σπύρο!!
|
|
|
Post by ViL27 on May 1, 2020 16:06:15 GMT 2
Χρειαζοταν το ιχνος των καθαριστηρων για να δωσει λιγη αληθοφανεια!Ευχαριστω πολυ Αλεξ!
|
|
|
Post by gtziaf on May 2, 2020 8:36:47 GMT 2
Ωραίος Σπύρο, και η φωτογράφηση στον "φυσικό" του χώρο ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Καλημέρα
|
|
|
Post by ViL27 on May 2, 2020 10:54:45 GMT 2
Καλημερα Γιωργο!Χρειαζοταν η φωτογραφησνη νομιζω,αλλη χαρη απ το να εβγαζα φωτο μες στο σπιτι!Πηρα σβαρνα τις οικοδομες και τις παιδικες χαρες!!!
|
|
|
Post by czt on May 2, 2020 17:19:31 GMT 2
Ωραια ιδεα και πολυ ωραιο το αποτελεσμα μονη ενσταση το χρωμα στον αριθμο εκτος αν ειναι κατι αλλο. Περιμενω το αβαταρ να φτιαξεις
|
|
|
Post by ViL27 on May 2, 2020 20:11:20 GMT 2
Ευχαριστω Κωνσταντινε!Το χρωμα στον αριθμο ειναι λασπη,γενικα το "λερωμα" του αυτοκινητου ηταν ενας συνδυασμος απο λασπη και χωμα,αλλωστε στο Ραλλυ Νεας Ζηλανδιας το '99 εριξε και αρκετη βροχη!!!Το αβαταρ το εχω βαλει ρε συ δεν στο εμφανιζει?
|
|
|
Post by czt on May 2, 2020 20:29:05 GMT 2
Ευχαριστω Κωνσταντινε!Το χρωμα στον αριθμο ειναι λασπη,γενικα το "λερωμα" του αυτοκινητου ηταν ενας συνδυασμος απο λασπη και χωμα,αλλωστε στο Ραλλυ Νεας Ζηλανδιας το '99 εριξε και αρκετη βροχη!!!Το αβαταρ το εχω βαλει ρε συ δεν στο εμφανιζει? Το βγαζει αλλα λεω να το δουμε απο τα χερια σου!
|
|
|
Post by ViL27 on May 2, 2020 21:01:28 GMT 2
Θα το φτιαξω φιλαρακι στην αναμονη ειναι!
|
|
|
Post by czt on May 3, 2020 17:20:20 GMT 2
Θα το φτιαξω φιλαρακι στην αναμονη ειναι! Βαζω τσιπουρο με μεζε και περιμενω να απολαυσω!
|
|
|
Post by ViL27 on May 3, 2020 19:49:43 GMT 2
Οχι Κωνσταντινε μην βαζεις τσιπουρο ακομα θα γινεις ντιρλα μεχρι να το πιασω!!Ακολουθει η 458 italia απο αυριο και μετα λογικα καποιο αυτοκινητο τουρισμου,ιδωμεν!!
|
|
|
Post by czt on May 4, 2020 9:59:53 GMT 2
Οχι Κωνσταντινε μην βαζεις τσιπουρο ακομα θα γινεις ντιρλα μεχρι να το πιασω!!Ακολουθει η 458 italia απο αυριο και μετα λογικα καποιο αυτοκινητο τουρισμου,ιδωμεν!! τοτε το βαζω ψυγειο να κρυωσει καλα! Ο μεζες θα φαγωθει και οταν ερθει η ωρα θα παρω αλλο καλυτερο
|
|
|
Post by Sakis on May 4, 2020 12:29:37 GMT 2
Πολύ όμορφη η φωτογράφιση. Θέλω κι εγώ να βγω να φωτογραφίσω εκτός σπιτιού αλλά μεταξύ μας ψιλοντρέπομαι που θα με κοιτάνε στα πάρκα και στις πλατείες και θα σκέφτονται "ο μουρλός με το αυτοκινητάκι του".
|
|
|
Post by ViL27 on May 4, 2020 12:51:21 GMT 2
Ευχαριστω Σακη!Και μενα με πιανουν οι ντροπες φιλε αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση ηταν επιβεβλημενη η φωτογραφηση εξω.Η πλακα ηταν οταν σταματησε ενα περιπολικο και με κοιτουσαν😂😂😂τελικα δεν ειπαν τιποτα και εφυγαν!
|
|
|
Post by czt on May 4, 2020 17:21:01 GMT 2
Κυριοι γιατι να ντρεπεστε ? Κανετε αυτο που σας αρεσει δεν πειραζεται κανεναν και το πιο βασικο πολυς κοσμος δε γνωριζει το στατικο μοντελισμο! Προσωπικα εχω ολους τους περιεργους να κοιτουν καθε φορα που ακουν φιαλη (οχι απο κρασι η σαμπανια ) να χτηπαει και κοιταζουν επιμονα και περιεργα αν ελεγαν εστω μια καλημερα καλησπερα θα τους ελεγα θες να μαθεις τη ειναι?
Τα χωματινα η με λασπη κλπ ειναι ωραια σε φυσικο περιβαλλον μονο να μην εει κανα εντομο γκοτζιλα ειναι ωραια και ιδιαιτερα!!! Μπορει να ηταν μοντελιστες ποτε δε ξερεις!!!
|
|
|
Post by kyriakos on May 7, 2020 20:13:53 GMT 2
Πολύ ωραίο το εργαλείο Σπύρο κ ωραία η φωτογράφιση μπράβο σου!!
|
|