|
Post by kyriakoss on Apr 24, 2020 17:23:58 GMT 2
Γεια σας πάλι κ χαίρομαι που μπήκα στην παρέα σας.λοιπον για αρχή τριφτηκε το καπάκι με 400 κ μετά 600 γυαλοχαρτο κ μετά το πέρασα τρία χέρια primer της zero paint έπειτα με 3000 γυαλοχαρτο τριφτηκε.στην συνέχεια πέρασα τρία χέρια το χρώμα μπλε κ τρία η περλα αφού μπήκαν τα αυτοκόλλητα όπου είχα τρομερό πρόβλημα ευτυχώς τα είχα δίπλα μετά από μια μέρα περαστικε το βερνίκι της zero paint 3 χέρια κ μετά από 3 μέρες στέγνωμα διαπιστώθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά κάτι δεν μου άρεσε στο μέλημα κ έτσι περαστικε πάλι με πιο πολύ αραίωση αλλά είχα orange peel,τώρα η το αραιωσα πολύ η δεν ψεκασα σωστά...πάλι αναμονή 3 μέρες παράλληλα βάφτηκαν κ τα υπόλοιπα κόμματια μπλε Σειρά είχε το εσωτερικό τα καθίσματα αφού τα είχα βάψει όλο μπλε μονοθηκε κ πέρασα το μαύρο semi gloss κ μπήκαν κ τα decals βάφτηκαν κ τα πλαινα Το flocking αφού το μπλε που είχα δεν ταιριάζε έβαλα γκρι κ μετά το άναψα στο χρώμα που ειχα το εσωτερικό γύρω από το μοτέρ βάφτηκε gun metal για αναπαράσταση ανθρακωνιματος κ γενικά εμπνεύστηκα από αυτή την φωτο πέρασα κ μια χοντρή αλουμινιοταινια για να πλησιάσω λίγο το προστατευτικό που υπάρχει πίσω από την εξάτμισης Η εξάτμισης βάφτηκαν μαύρο gloss κ μετά silver κ μετά ένα weathering Έπειτα βάφτηκαν κ τα υπόλοιπα Τέλος αφού στεγνώσε το καπάκι τριφτηκε με 2000,4000,6000 κ 8000 κ μετά τις τρεις αλοιφές tamiya compound k wax.ουφφφ τελειωσα δύσκολα το μονοκόμματο post!!
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 24, 2020 18:13:58 GMT 2
Πολύ ωραία και συστηματική η δουλειά σου Κυριάκο που δικαιώνεται από το αποτέλεσμα, το οποίο σχολιάστηκε ήδη ενθουσιωδώς από όλους μας!
|
|
|
Post by kyriakoss on Apr 24, 2020 18:25:54 GMT 2
Σε ευχαριστώ φίλε μου να Σάι καλά ήταν ένα πρότζεκτ για μένα τελείως πειραματικό γιατί μετά από 4 χρόνια αποχή κ ξεκινώντας πάλι αφού είχα χαζεψει πολλά βίντεο στο YouTube κ αγοράζοντας πολλά καινούργια πράγματα όλα ήταν υποδοκιμην,έκανα διαφορά λάθη με τα αυτοκόλλητα πχ κ με το μασκαρεμα στα λάστιχα των παραθύρων λαθοι που αν δεν πάθεις δεν μαθαίνεις κ με την βοήθεια σας πιστεύω θα διορθωθούν
|
|
paparadiation
GP3 Driver
paparadiation
Δημήτρης Μαυροειδής
|
Post by paparadiation on Apr 24, 2020 23:14:34 GMT 2
Ωραια βαψιματα ειδικα μετα απο τοση αποχη. Καλωσηρθες και καλο μοντελαρισμα
|
|
|
Post by kyriakos on Apr 25, 2020 8:44:28 GMT 2
Ευχαριστώ φίλε μου..
|
|
|
Post by Sakis on Apr 27, 2020 13:56:10 GMT 2
Κυριάκο καλώς ήρθες! Δεν είναι χρώμα που θα τολμούσε κανείς εύκολα όμως της ταιριάζει. Όμορφες και τακτοποιημένες οι εργασίες σου, καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by kyriakos on Apr 27, 2020 16:52:40 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου, μόλις είδα αυτήν την φωτό το έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη
|
|